מתנה לחתולה

ricka

New member
מתנה לחתולה

שלום:) אני מחפשת המלצה לצעצוע או משהו מפנק לחתולה, מהגדולים והכיפיים, מה הצעצוע האהוב על החתול שלכם? תודה רבה מראש..

ארמורגם

New member
רעיונות

מנסיוני חתולים דווקא מעדיפים את הצעצועים הקטנים, כגון עכברים, כדורים, וכו'.
בגדולים יותר אני יכול לחשוב על מתקני טיפוס וגירוד.
&nbsp
כמו כן ישנם צעצועים הייטקיסטיים, שפועלים על חשמל או סוללות, אך מידת ההתאמה היא אינדיבידואלית לכל חתול.

כל חתול והצעצוע שלו
החתול שלי אוהב כדורי ספוג בעיקר אם אני זורקת לו אותם (ואז הוא מעביד אותי...) הוא אוהב את מתקן הגרוד וכן נוצות של יונה, שיפודים ועפרונות שהוא גונב ומשחק איתם. החתול הקודם אהב כדורים העשויים מנייר אלומיניום. חתולים בוגרים, בעיקר אלה שלא הורגלו לשחק, אינם משחקים כמעט. לכן צריך להרגיל אותם מילדות, אם לא הם יישנו רוב היום. אבל מה שהחתול שלי באמת באמת אוהב זה .... ללכת על ההליכון! הוא למד בעצמו וביוזמתו ללכת על ההליכון והוא אוהב את זה מאד. יש ביו טיוב ובפליקס- "מיש מיש החתול מבאר שבע". שלחתי כאן הרבה פעמים.

meedas

New member
החתול שלי מנהל רומן עם כדור

מהקטנים שעשויים ספוג
מסתובב איתו בבית ומילל לו סרנדות (כולל בחמש וחצי בבוקר. אבל זה סיפור אחר)
לפעמים מביא לי אותו, שאזרוק. אבל רוב הזמן סתם רובץ לידו/עליו
&nbsp
&nbsp

TalSvensk

New member
שלי ברומן עם בובת צב

הוא איתה מאז שהוא היה גור שזה היה לפני 3 שנים... הולך איתה בפה, מדבר איתה, הכל...

ricka

New member
חמודים:)

מדובר בשתי חתולות של חברים. הן מאוד מפונקות, רק אוהבות דברים שמכילים אוכל ולישון...

yaelgro

New member
בלי ספק

חכת ה-Da Bird שקניתי לו.
ברגע שהשעון המעורר מצלצל בבוקר, הוא מתחיל לנג'ס שאבוא לשחק איתו.

ארמורגם

New member
נראה לי סיוט לנקות

גם קולות הגרגור המלכותיים ששתולים בסרטון קצת מפחידים.
אבל מעבר לזה בהחלט נראה מוצר מעניין ולא יקר ששווה לנסות.

(שימו לב שמדובר בקישור ממומן - affiliate link)
להלן הקישור הישיר.

ricka

New member
נראה נחמד

באמת יכול להיות בעייתי לנקות. זה לעוד כמה ימים אז להזמין מחו״ל זה קצת בעייתי בכל מקרה

קונג וובלר

דוגמא כאן . אתה שם בפנים חטיפים והחתול צריך לשחק איתו כדי שהם ייצאו. שלנו מתים עליו, אפילו כשאין בו חטיפים בגלל הפרווה והעובדה שהוא מתנדנד כשמושכים בה.

Yukita

Active member
מנהל
חלק מהחתולים אוהבים

צעצועים עם מילוי קטניפ (סוג של צמח, חלק לא מגיבים אליו, חלק מתנהגים כאילו חילקו להם לפחות איזה אקסטזי או משהו). את זה די קל למצוא בחנויות לציוד בע"ח.

למעלה