מתנה לחתונה...

mhammer

New member
מתנה לחתונה...../images/Emo185.gif

יכול להיות שזה לא ממש קשור לפה כי לא בנינו אבל שווה לקרוא!!! אני וחברה שלי הוזמנו לחתונה שלא ממש רצינו ללכת אליה מטעמי תקציב וקשר למתחתנים... שברו את הראש מה לקנות... בסוף החלטנו לקנות משהו זול (מאד!!!)אך שימושי- סט של 4 כוסות 4 צלחות וקערה הכל מפורצלן לבן פושט וזול מאוד... וציירנו עליהם הבעי פורצלן בארבע צבעים ירוק צהוב אדום וכחול פס מסביב לכל פסל וצלחת ועיטרנו ב- 3 פרחים יצא קצת קיטש' צבעוני אבל מתנה בת זונה!!!

Silvi k

New member
תשובה לא קשורה לכאן גם

אבל במקרה כזה (מנקודת ראות של הזוג המתחתן) עדיף היה שלא תבואו. אם אין לכם קשר לזוג, כנראה שהזמינו אתכם מתוך נימוס (אולי אתם עובדים יחד, או כל סיטואציה אחרת, שלא בא להזמין, אבל לא נעים שלא) הם לא היו נעלבים אם לא הייתם באים (פשוט מתנצלים ואומרים שלא יכולים) אבל לתת מתנה כזו לחתונה (למרות שאני בטוחה שזה מאד יפה) זה נראה ממש מגוחך ולא לעניין. ואני בטוחה שעכשיו הם חושבים עליכם דברים הרבה יותר רעים מאשר אם סתם הייתם מודיעים שלא תבואו תאו שאפילו הייתם מביעים מתנה שנחשבת מאד צנועה במושגי חתונות כמו 150 לאדם. (לא לכעוס, נאמר בנימה ידידותית וסתמית ולא כועסת, למרות שאולי קשה לקלוט מהקריאה)

למעלה