מתנה לחתונה

meodenet

New member
מתנה לחתונה../images/Emo35.gif

בהמשך לשירשור קודם, אשמח לכל רעיון למתנה מושקעת לחתונה, בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה רבה מעודנת

kisses

New member
אני הייתי נותנת את הכסף

הרבה זוגות בתחילת דרכם אוהבים לקבל כסף ואז להחליט מה הם רוצים לעשות איתו. לקנות מתנה זה עניין של טעם. אני אישית לחתונה שלי העדפתי לקבל את הכסף. גם מאנשים שלא באו בסוף לחתונה קיבלנו רק כסף.

Aאלינור

New member
מעודנת,

אני, כמו ליאת, ונראה לי כמו רבים, הייתי מעדיפה כסף. מתנה זה מאוד יפה - לימי הולדת, אירועים אחרים, אבל רבים מקווים שהמתנות מהחתונה יהיו סכום ראשוני עבורם להתחיל את חיי המשפחה (דירה, אוטו ירח דבש וכד´). בכל אופן, אם החלטת מתנה, קחי בחשבון שהם טסים לחו"ל ובטח כבר יש להם מלא לסחוב, כך שזו צריכה להיות מתנה קומפקטית. וגם בגלל זה נראה לי שעדיף כסף

אתי@

New member
תשובה טיפה שונה...../images/Emo181.gif

אנחנו בחתונה קיבלנו מתנה מקבוצה של 16 אנשים. הם לא נתנו כסף, אלא קנו מתנה בשווי 1600 ש"ח. סכום נמוך לכל הדעות, אם הם היו נותנים אותו בצ´ק. בהתחלה קצת התאכזבנו, כי כמו כל זוג צעיר, גם אנחנו לחוצים בכסף. אבל... בדיעבד המתנה הזאת היתה מתנה נפלאה. למה? לא כי נורא אהבנו את מה שקיבלנו (ממש לא), אלא בגלל שלקחנו את כל המתנה כולה לחנות, החזרנו, ובמקומה לקחנו לנו כל מיני דברים יפים לבית שפשוט לא היינו קונים מכספינו. אז נכון שכסף זה חשוב, אבל קצת כיף בנשמה זה גם חשוב. והיה לנו ממש כיף להוסיף לבית כל מיני דברים יפים שפשוט לא היינו מעזים לקנות... אני אישית הייתי מאוד נבוכה לתת לחברים צ´ק ביד (וגם לקבל מחברים אם הייתי בצד השני), ומתנה שהשקעה בה מחשבה היתה משמחת אותי מאוד, למרות שאת חשבון הבנק שלי פחות... מתנה זה מלב ללב, צ´ק זה מחשבון בנק אחד, לסופר-מרקט ישירות
... בקיצור אני בעד מתנה
גם אם זה לא הכי פרקטי בעולם...

נופר30

New member
אם את צריכה מתנה מושקעת

אז רשמתי פה כבר פעם את המתנה הכי הכי שקיבלתי בחתונה אני לא יודעת כמה היא עלתה ( לדעתי יותר מ500) אבל היא הייתה פשוט המתנה אז אם את רוצה אני ארשום

meodenet

New member
../images/Emo24.gif אני מאוד רוצה לשמוע על מתנה

שהיית מרוצה ממנה. אתי - אשמח אם גם את תוכלי לפרט מה שימח אתכם. תודה רבה מעודנת

אתי@

New member
כמו שכתבתי לך

פשוט לקחנו את המתנה והחלפנו לכל מיני דברים שהתחשק לנו והיינו צריכים: אגרטלים יפים, מזוזות ייחודיות, שעון קיר מיוחד, שעון למזנון בסגנון עתיק, מפת שולחן וכו´.

נופר30

New member
זוג חברים שלנו

הגיעו ערב קודם למלון ונתנו את החבילה שיכניסו לחדר כשהגענו לחדר אחרי החתונה חיכה לנו ארגז גדול מעץ כשפתחנו אותו הוא היה מלא בעוגיות מספטיקים וסוכריות אחרי שהרמנו את הכל מצאנו שני נרות + גפרורים שני כוסות יין ענקיים ( כמו בסרטים ) בקבוק יין יוקרתי ופותן יינות מעולה ויקר שעלו חרטו לנו לשלומי ואיילת מאי 2002 מ... פשוט מדהים ונהננו מזה מאוד מתנה מושקעת למדיי עכשוו אני מחפשת לקנות עוד 4 כוסות יין כאלו שיהיו לי

למעלה