מתנה לחתונה

נעמה טל

New member
מתנה לחתונה

המנחה של פרוייקט הגמר שלי לתואר, שהוא גם חבר והיה בחתונה שלנו לפני כמעט חודש, מתחתן השבוע. זו חתונה בחצר של הבית של ההורים, לא באולם או בגן או כאלו,הבנו שזאת חתונה קטנה ואינטימית. אנחנו מתלבטים מה להביא, כאילו צ´ק לא נראה לנו מתאים, ואנחנו זקוקים לרעיונות למתנה. יש משו? תודה מראש

שרונס

New member
כן! נעמה, את ירושלמית, נכון?

אז יש ברחוב ריבלין את החנות קקאדו שעושים דברים נורא יפים מעץ צבוע. יש שם המון דברים לבית כמו מגשים להגשת ארוחת בוקר למיטה עם רגליים מתקפלות, מנורות, בתים למזוזות ובעצם כל דבר שאפשר לעשות מעץ וזה מאוד צבעוני ומקורי. אם בא לכם להשקיע קצת יותר יש חנות למתנות, רהיטים וכלים לבית ששמה הרמוני והיא נמצאת ברחוב הסורג במרכז העיר. זו חנות יפהפיה של יבואנים מצרפת. יש שם דברים די יקרים אך אתם יכולים לקנות מתנה מאוד איכותית שם ומכסימום אם זה לא ימצא חן בעיני הזוג הם יכולים להחליף. מצידי, כל מי שלא מביא צ´ק לחתונה שלנו מוזמן לקנות מתנה בהרמוני. יש שם סטים מהממים של מפות שולחן ומפיות, כלי הגשה, סרוויסים יפים ואפילו וילונות, קומקומים, כוסות ובקבוקים לשתיה חריפה מקריסטל ועוד מליון דברים. לאחר שוטטות קצרה בחנות אני בטוחה שתמצאו משהו יפהפה ואלגנטי (רק אל תלכו על ספה מעור). תודיעי לי אם את צריכה כתובת מדוייקת או משהו נוסף. שרון.

למעלה