מתנה לידידה טובה שלי בחירת והגשת המתנות איך?

מתנה לידידה טובה שלי בחירת והגשת המתנות איך?

שלום שלום לידידתי הטובה היה יום הולדת בינואר אבל אני לא ידוע עם היא חגגה או לא אבל בכל זאת אני רוצה לקנות לה מתנה אני עובר תקופה שלא קלה כל כך בדידות וכל זה והיא החברה הכי טובה שלי מבינה אותי מקשיבה לי תומכת בי ואני תומך בה גם שנינו מחזקים האחד את השניה אוקיי חשבתי אתמול לקנות לה מתנות אבל הבנתי שהכי טוב שזה יהיה מיוחד אז מחר אנחנו אולי יוצאים כי גם מזמן לא נפגשנו:( וחשבתי איך לקנות לה תמתנות-ואיזה? אולי לומר לה להישאר בחנות ובינתיים ללכת לקנות תמתנות? אולי ללכת לחנות של בנותXD ולראות מה היא אוהבת ואז ללכת איתה לחנות אחרת ואחר כך לחזור לאותה חנות ולקנות בדיוק את זה ולהביא לה יותר מאוחר? רצוי לקנות הכל בצבע האהוב עליה? עם זה תכשיט רצוי שיהיה גדול או קטן? היא בת16 אז מה מתאים לבנות 16? יש לכם גם רעיונות ליום מפתיע? אשמח לשמוע ויש לי גם שאלה בשבילי איך אני יגרום לה להבין שאני ממש רוצה מסיבת הפתעה יש רעיונות? אולי אכיר לה חברים שלי ואז היא תזמין אותם כשיהיה לי יום הולדת ותזמין אותי? יש לכם רעיונות? ובמקרה שלא תיהיה מסיבת הפתעה איך לחגוג תיום הולדת בצורה הכי טובה? בכל זאת זה 17 לא 7 תודה על כל תשובה ותשובה חג שמח ושבת שלום עומרי

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gif תיכנס לפורום

"ימי הולדת ומתנות" -->טאגליינס-->בכל השירשורים שם יש רעיונות למתנות ואפילו אם תשאיר הודעה בפורום ותכתוב בה כל מיני פרטים על החברה שלך המנהלת תחבר לך ברכה ממש חמודה! (פורום מס'588) ובקשר לשאלה השנייה עדיף שתחכה לעצה של אריאלה (או לעצה של משהו אחר)

1mayush

New member
אממ..קודם כל. מה היא אוהבת??

מהדברים שאתה יודע. אם היום הולדת שלה הייתה בינואר אז עכשיו זה קצת מאוחר, אבל תמיד אפשר להגיד לה שאתה רוצה שתארגנו ערב חברים כזה.. אפשר ללכת לפיצה \ באולינג \ סרט \ כל דבר אחר שאתם אוהבים :)

תשובות:

פירסמתי גם בפרום ימי הולדת ומתנות אבל עוד לא ענו לי ומאיה לגבי השלאות שלך אני רק יודע שהיא אוהתב צבע אדום חר אשאל אותה מה היא אוהבת שעון? צמיד? שרשרת? כי אנחנו נפגשים מחר אחריי שנה וחצי שלא נפגשנו וואוו זה יהיה מזה כיף! ויש לך עצה בשבילי לגבי איך לרמוז לה שאני רוצה מסיבת הפתעה?

יואו איזה מתוק אתה אמאלה חח

האמת שאין לי ממש עצות אני חושבת שהיה נחמד עם היית קונה לה משהו חמוד כזה ואז תזמין לה גלידה ותשבו תדברו ותרמוז לה שמסיבת הפתעה זה ממש כייף ואף פעם לא עשו לך וכזה ובאייסי או במסן תכיר לה חברים שלך שתוכל להזמין

היי נשמה!!! אני מתה עליך, כמה שאתה מתוק!!!!

אז ככה... אני לא חושבת שאתה צריך לאבד את הראש ולחשוב במקומה. כסף לא קונה חברים, כלומר זה לא משנה מה תקנה לה, גם אם זה יהיה פרח בודד שקטפת בגינה, זה מראה שחשבת עליה, והיות שבנות שונות מבנים, זה מתקבל אחרת. אני מבטיחה לך שאם תביא לה פרח אחד בודד, אבל תכתוב לה משהו הורס ומרגש בכרטיס ברכה, היא תיפול אפיים ארצה. העיקר הכוונה, ואלוהים כמה כוונות מדהימות יש לך כפרה. אני חושבת ששעון זה יקר ולא במקום. אתה יכול לקנות לה איזה עגיל או משהו פשוט, או אפילו חולצה מגניבה ב- TNT או משהו כזה ולצאת ענק. שוב... העיקר מה אתה כותב, ואם תצטרך עזרה, אני פה... אל תראה לה שהוצאת עליה טונוצ של כסף כי זה יראה אותך באור של מתרפס וזה לא כדאי. תקנה לה משהו צנוע, שישאיר טעם טוב להמשך.אל תשכח גם שמתנות זה חובות. אם קנית לה ב-100 שקל [והיא תדע כמה בערך הוצאת] היא תרגיש מחוייבת להחזיר לך באותו מטבע, וזה לא לעניין, זה גם לא יעזור אם תיתן לה להבין שהיא לא צריכה להחזיר וזה רק בגלל שאתה אסיר תודה... זה לא במקום ודי. אתה לא מבוגר ואתה לא עם הכסף שאתה הרווחת, וזה לא במקום. משהו סימלי ודי. אם זה עגיל או חולצה [או זה או זה...] ופרח עטוף יפה יהיה שוס. אתה יכול לקנות לה דיסק של זמר שהיא אוהבת או להקה טובה. בנוגע למסיבת ההפתעה.... למה שלא תגיד לה להצטרף אלינו ואנחנו כבר נרמוז לה שאתה נורא רוצה מסיבת הפתעה? אבל יותר מכל אני חושבת שזה יהיה הכי קולי שתגיד לה דוגרי שנורא בא לך מסיבת הפתעה ושאם בראש שלה לארגן לך. פשוט תהיה דוגרי ודי. בנות מעריכות את זה. אתה לא צריך לשחק אותה עם כל גינוני הטקס... תגיד מה שבא לך ודי. זה גם מראה על ביטחון עצמי טוב. שאתה לא מפחד להודות ברצונות, מאוויין ופחדים [ואתה תותח בזה, הרי..]. פשוט תהיה אתה. יש? אתה כזה מקסים [בחייייייי] ואני משוכנעת שהיא יודעת את זה גם, אז יאלללללהההה... אם היא כזאת חברה טובה אל תשחק איתה משחקים, תגיד לה שבא לך על מסיבת הפתעה, וזה יהיה הסוד שלכם, כאילו היא מארגנת באמת הפתעה , ואף אחד לא יידע שאתה יודע מזה.... יכול להיות אחלה משחק משותף. אני חושבת שככה תתקרבו ואולי בהמשך גם ייצא בינכם משהו, מה אתה אומר?? בכל מקרה נשמה, שחק אותה קול ויהיה קול. ככה זה עובד. לדעתי....

אריאלה תודה:)

ודיי לומר מתה תאמרי חיה החיים יפים ככה גם אמרתי לה חחחחחחחחח ואני לא חושב על חברה עכשיו אבל נראה מה יהיה לגיב המתנות הם זולות 20-35 כל אחד זה ממש זול ואני מרוצה להראות לה שאני מעריך אותה ככה גם היא תעריך אותי בחזרה וכמובן שאכתוב ברכה מעולה ומלאת מילים יפות:) ולגבי המסיבת הפתעה אולי אומר לה פשוט איך באלי מסיבת הפתעה אבל אומר לה את זה לפני קבלת המתנות וגם אחריי ואחריי קבלת המתנות היא תחשוב בטח שממש מגיע לי כזה אבל להכיר לה חברים שלי? איך זה הולך?^_^ אעדכן איך הלך :) אבל הרעיון של להשאיר אותה בחנות ולקנות תמתנות זה טוב לא? תודה

Nofar1607

New member
לא הבנתי..

אתה רוצה מסיבת הפתעה בשבילך..? אם אתה מנסה לרמוז לה..מה מפתיע בזה? חחח

תשובה לשאלתך

מה שמפתיע זה שהיא לא ידועת שאני ממש רוצה ואני רק מנסה לרמוז לה ובעצם מה שהכי יפתיע זה עם היא באמת תארגן לי מסיבת הפתעה מבינה?

ואי אריאלה יש לך תמיד כאלה רעיונות מעולים

למה אני לא חשבתי על זה ולפי דעתי חולצה ופרח או דובי כזה זה תמיד בצבע אדום ואז תגיד לה שאתה רוצה מסיבת הפתעה אבל לא בבום תשבו תאכלו ואז תגיד לה כזה אחרי שיחה נחמדה כי אז היא תחשוב שבגלל זה קנית לה ונפגשתם בקניון וזה וזה וללה ללה ללה ושוב ממריאים למעלה הלאה לא משנה בהצלחה

למעלה