מתנה לידיד

saritpe

New member
מתנה לידיד

שלום לכולם! קודם כל פורום נפלא ומקורי ביותר. אם אפשר לקבל קצת עזרה ממכם למתנה ייחודית לידיד טוב שלי. אשמח לקבל הצעות תודה שרית

מיהו מהו הידיד?

צריך מתנה גדולה, או משהו סימלי? על איזה כיוונים חשבת? אפשר למשל פרח
עם קליפס לפתקים לשים על השולחן בבית או במשרד... יש כאלה פרחים מעץ שאפשר פשוט לצבוע את הגבעול בירוק ואת עלי הכותרת באדום, להדביק מאחור אטב עץ קטנטן או אפילו בגודל טבעי לשים פתק/תמונה וכד´

av_i_va

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כפי שענתה לך מישמושית, תני לנו כוון נשמחה לעזור.

לילך1

New member
יש בחנויות אומנות ויצירה ....

כל מיני קיטים כמעט מוכנים לגמרי ...יש לדוגמה ערכות מעץ של כל מיני מודלים כמו מכוניות או חיות דגמים יפים מעץ שצריך רק להרכיב ולצבוע.... אבל אם תתני כיוון מסויים אני בטוחה שתקבלי מבול של הצעות

saritpe

New member
פירוט ההצעה

קודם כל תודה לכולכם אז ככה ידיד שלי הוא רק ידיד (אני כבר נשואה) הייתי רוצה איזה מתנה סימלית יכלו להיות השקעה מעשית רבה אך לא השקעה כספית , הוא בן 24 ואנחנו כבר מכירים כ- 5 שנים והייתי רוצה להכין לו משהו מקורי, חשבתי לבנות לו מעמד לדיסקים יש לי הרבה קורות עץ בבית ואז לצבוע אותו או WOODWASH או משהו יצירתי. עזרתכם הדחופה בבקשה!!!!! תודה שרית

popo11

New member
אם יש לך רעיון, אז מצבך מצויין

קודם כל תבני את המעמד. עכשיו יש לך כמה אפשרויות, שלא עומדות לגמרי בסתירה: 1. לצבוע בצבע רגיל או בצבע ווש, כמו שרצית 2. משהו כבר העלה את רעיון הדיסקים וההצעה בתגובה היתה לקנות פוסטר עם תמונות של תווים
, יוצרים ושאר דמויות ולהדביק על זה. נשמע לי מדליק ! 3. אולי להוסיף פיצוצים על התמונות (מתאים עם כל הזקנים האלה
) 4. ללכת לכיוון אחר ולהדביק שטויות כמו חיפושיות וצבים שאפשר לקנות בכל חנות יצירה. 5. עוד כיוון - לצייר משהו. אפשר להוריד איןסוף דוגמאות מהאינטרנט. עד כאן. ייבש מאגר רעיונותי

av_i_va

New member
אם את זקוקה לעזרה../images/Emo140.gif

אם את זקוקה לעזרה בבנית המתקן עצמו אני ממליצה שתפתחי הודעה חדשה. מקס63 יכנס ודאי מאוחר יותר ויענה לך ברצון. הוא המומחה לנגרות וצביעה בפורום.

למעלה