"מתנה" ליולדת

"מתנה" ליולדת

שלום אסתר בפורום הנקה הציעו שאשאל גם אותך. גיסתי עומדת או-טו-טו ללדת היא רוצה מאוד להניק, אבל לא ברור לי כמה תמיכה תקבל. אריזה של "מטרנה", לעומת זאת, אני בטוחה שידאגו שתהיה לה. רציתי לתת לה כמה מנות קפואות של חלב שאוב כדי שאם תחליט בלילה שהיא נשברת - זה יהיה אורגינל. יש לי מספיק עודף, כדי שזה לא יפגע בנו. מה דעתך על כך? (הבן שלי בן חמישה חודשים, יונק מלא) נ.ב כיוון שיש לי בעיה עם אנגלית, האם תוכלי לענות בעברית? או שמישהי תוכל לתרגם לי את התשובה בבקשה? תודה רבה-רבה

Nice thought

but, her baby really needs colostrum in the first few days. If you would like to give her a nice gift, be with her the first night to help her with the baby. YOu might teach her to breastfeed or help her express a little milk in a tiny plastic spoon to give to the baby on the first day. Also there is a wonderful new video called "חלב של אמא" which you can find in shilav. I don´t have any of my kids here to translate for you.......sorry.​

איצית

New member
תרגום:

מחשבה יפה, אבל התינוק שלה זקוק לקולסטרום בימים הראשונים. אם את רוצה לתת לה מתנה יפה, תהיי אתה בלילה הראשון ועזרי לה עם התינוק. אולי תוכלי ללמד אותה איך להניק, או לעזור לה להוציא חלב לכפית פלסטיק קטנה לתת לתינוק ביום הראשון. את יכולה גם להשיג לה את הקלטת הנפלאה "חלב של אמא" שאפשר למצוא בשילב.

תודה, אסתר

להיות איתה - הלוואי שיכולתי כנראה שזה לא יתאפשר. בכל מקרה לא חשבתי על הימים הראשונים-ראשונים בבי"ח אלא אח"כ, כשהם יצאו הביתה. ואז כבר ממילא החלב מתחלף. הרי ידוע שבימים הראשונים, כשכל-כך עייפים, התינוק בוכה וכו´ וכו´ כל-כך קל להשבר ולתת תחליף (במיוחד אם יש מי שדוחף לזה) "רק פעם אחת"

the danger of even 1 bottle../images/Emo18.gif

If mothers know that even one bottle of artificial milk could cause not only breastfeeding problems, but even health problems for their baby later on, they would think ten times before giving in to that one bottle. In England, if you want the nurse to give a bottle to the baby, you have to sign a very long and detailed consent form which tells you the dangers of one bottle. There is a nice video about breastfeeding. Why don´t you give it to her. It is called "halav shel Ima" and you can get it in shilav or steimatsky.​

ענתש

New member
תרגום: הסכנה שבמתן אפילו בקבוק 1

אם אמהות היו יודעות שמתן תמ"ל, אפילו בקבוק אחד, יכול לגרום לא רק לבעיות בהנקה אלא אפילו לבעיות בריאות לתינוק בהמשך הן היו חושבות 10 פעמים לפני שהיו נותנות לתינוק את הבקבוק האחד הזה. באנגליה, אם את רוצה שהאחות תיתן בקבוק לתינוק, את צריכה לחתום על מסמך ארוך המפרט את הסכנות שבבקבוק אחד של תמ"ל. יש סרט וידאו נחמד על הנקה, למה לא תתני לה אותו ? הוא נקרא "חלב של אמא" ואפשר למצוא אותו בשילב או בסטימצקי.

החלב לא מתחלף, הוא מתווסף

ימים הראשונים יש רק את הקולסטרום ואח"כ מתווסף אליו החלב. הקולסטרום ממשיך להיות חלק מהחלב למשך תקופה די ארוכה.

למעלה