מתנה ליום נישואין ה5...

מתנה ליום נישואין ה5...

נכון, זה לא עשר לא עשרים ולא עשרים וחמש... נגיע גם לשם! :) מה אפשר לעשות בערב כה נעים?
הזיכרונות כל כך נעימים כאילו רק התחתנו אתמול... חמש שנים!!!! יש ילדה חמודדדדדדההה לאללה...
מצפים לבאים בעזרת ה'... רק שיהיו כבר... אזלו הרעיונות... בבקשה מה אפשר לחדש אחרי 5 שנים?
במה אפשר להפתיע את הבעל החמוד הזה...? ונמאס לי מהיחס שלי כלפיו גם אני לפעמים עצובה מאוד לא בגללו אלא בגלל המצב שלי תקועה בקריירה... אין ממש עבודה. סייעת מחליפה זמנית בגנים... זה פשוט מתסכל, תקציב מדולל... ברוך ה' הוא עובד... ומרוויח נאה אבל גם אני רוצה לעזור ולא רוצה להיות לנטל... מה עושים? אני גם מזכירה במקצועי, אך אין עבודה בצפון...:( ואין קשרים... איך אפשר בכל זאת להפתיע את בעלי החמוד הזה שגורם לי לשמחה ולא לעצבות. משתדל גם אני רוצה להשתדל עבורו ולשמח אותו לפחות לערב אחד! וכל השנה כולה בכלל... כל הזמן. אשמח לרעיונות...!
בברכה, ונעים להכיר. נחמד שאתם קיימים.

אם היחס שלך אליו ךטעמך ,לא טוב ,אז ...

תשני כפרה
תעשי שיהיה טוב לכולם ,גם לך ,וגם ברמה המנטאלית ,

כי כמו דבר טוב ורע בחיים - הכל מתחיל בראש ,הכל מתחיל במחשבה.

והכי חשוב ,לקחת פרופורציה ,תמיד יהיו ויש אנשים שהם במצב גרוע (שלך מצויין...) יותר משלך

תראי , נתת כבר רעיון לעצמך

תשני מעט את היחס מעכשיו ואליך
תסבירי לו שזה מהתיסכול וכו..
תאפי עוגה מכל הלב , תקשטי במלא שוקולדים
תקני לו משהו צנוע - 300-400 ש"ח , אלי מדברים דברים שימושיים כמו כלי שנקרא לדרמן או אולר עם מלא שימושים
יש בחנויות לטיולים למיניהם ויש כמובן יותר יקרים אבל זה צנוע יחסית ועדיין שימושי ובכל פעם שישתמש בזה ייזכר בך
יש גם דברים זולים יותר כמו מכוניות וינטג' ששמים על במשרד או ליד המיטה וגם אלו יפים בעיני
שיהיה מזל טוב ועד 120 שנות נישואין

סיגלית 2014

New member
מנהל
ברוכה הבאה

ראשית, כיף לקרוא את ההודעה שלך ולהבין ממנה שטוב לך: יש לך זכרונות נעימים, ילדה חמודה, בעל חמוד שגורם לך להיות מאושרת.....

מאידך, את חושבת שאת לא משקיעה מספיק, הבנתי נכון?
אז תחשבי באותו הכיוון: מה יפתיע אותו, מה ישמח אותו, כי זו הזדמנות!
לא צריך ללכת ולקנות מתנה יקרה. גם אני מאמינה בפתגם הידוע:"העיקר הכוונה!".
ומה שיונק הצוף הציע לך: לעשות מכל הלב ועם המון אהבה, עיצת זהב.
אני הייתי הולכת על ערב רומנטי בבית אפילו, לא חייב להיות בחוץ. תכיני לו ארוחה טובה, תעמעמי אורות, תמלאי את הבית בנרות, תתלבשי לבוש מתאים
ותבלו.
מאחלת לכם עוד הרבה שנים מאושרות יחד.

וואו תודה לך! חשבתי על זה ערב נעים בבית..

אבל עוד משהו חסר... באמת איזו מתנה שיחשוב עלינו ... אהה תמונה משפחתית ממוסגרת.. וואלה זה רעיון!
וואי תודה לכם עזרתם !!!! מאחלת לכולם עוד אושר ... באמת מגיע לכולם! אישה טובה אישה נעימה... אישה חמה...
בעל טוב... בעל חכם.. נעים הליכות... כזה שלי! מאחלת לכולם...

המשך ערב שקט ונעים...

ד ר ל י

New member
רעיון למתנה ליום הנישואין ה-5

הי האחת והיחיד, מזל טוב ליום הנישואין

אני חושבת שכמתנה ליום הנישואין בשביל שניכם יהיה נחמד אם לא תחשבי על עצמך אפילו לא לשנייה שאת נטל. מה פתאום נטל? בגלל שההכנסה שלך קטנה משלו? בגלל שאת מרגישה שהקריירה שלך פחות מוצלחת משלו? מאיפה באות המחשבות האלה?
יכול להיות שזה בגלל שאת מרגישה שהוא צריך לעודד אותך כל הזמן? אם כן, אני חושבת שמאד ישמח אותו להרגיש שאת מעריכה את עצמך, ואת שמחה בחלקך ואת לא מיואשת כי העתיד פתוח בפנייך ומי יודע, אולי ההזדמנות תגיע בקרוב.
לדעתי זאת תהיה מתנה נפלאה, אישה שמרגישה טוב עם עצמה
לא משנה הנסיבות החיצוניות, חשוב מה את מרגישה בפנים... את לא פחות טובה בגלל התעסוקה שלך...

למעלה