מתנה ליום נישואין

הקיזומ

New member
מתנה ליום נישואין ../images/Emo26.gif

לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אבל הייתי רוצה לקנות מתנה ליום נישואין של ההורים שלי (בני חמישים פלוס) משהו כמו טיפול מסאג'/ספא/ג'קוזי או משהו כזה בבית מלון (או איפה שלא עושים את זה). העניין הוא שאין לי מושג לאן לפנות. מה הם המקומות המומלצים/טובים לשם כך. אם תוכלו לעזור לי, אשמח מאד.

יש לי שאלה

אם ילדי היו מעניקים לי טפול ספא , הייתי מחזירה אותו . לא מתחברת לסוג הזה של בילוי מסאג'ים רביצה בג'קוזי כל החארטה המזוייפת הזו עם המוזיקה והנרות אלי לא מדברת ולמזלי גם לא לבן זוגי. זכורני שהייתי בסין וכל הקבוצה עברה עיסוי כפות רגליים , משו קטן חצי שעה ,בתנאים של איזה קליניקה מתקופת הקיסרות משושלת מנדרין .......אני צחקתי מכל הענין, הסיני שהיה בוגר הפקולטה ללחיצות באצבעות הרגליים, כל כך דגדג אותי נעלב מפרצי הצחוק עד עמקי נשמתו המלוכסנת
......כמעט שגרמתי למשבר דיפלומטי ביחסי 2 העמים. וכל ההקדמה הזו באה לשאול אותך את השאלה: ההורים שלך לדעתך יאהבו את המתנה? זה עסק יקר שעשוי להסתיים בסביבות ה 1000 ש"ח כדאי לך לשאול אותם אם מתאים להם ואם כן, אני יכולה להמליץ לך על ספא שנמצא במלון דניאל בהרצליה שחברתי היתה והתלהבה מאד! מה דעתך על מנוי זוגי לסרט ברשת בתי קולנוע לב או מנוי לתאטרון או שובר למסעדה צימר כייפי או סוף שבוע בבית מלון סדנא משותפת בנושא שמענין את שניהם? הספא הזה כבר כל כך בנאלי.......

אנפה2

New member
יש לי רעיון בשבילך למתנה.

ישנה חברה ששמה רעיונית זה שובר בסכום שאתה בוחר ויש בשובר הזה המון אופציות שצמודות למחיר, למשל. ארוחת בוקר בבתי קפה שונים. ארוחת צהריים או ערב. צימרים, בצי מלון. יום כף בגעש או בטבריה הצעירה. מנוי לעיתון לאשה. רכישה בסטמצקי. קניה בחנויות אופנה. יום כף בספא של מלון לוט + קפה ועוגה לזוג כלומר, מקבל המתנה קובע מה הוא רוצה מהאופציות שיש לו בכרטיס. שיהייה במזל טוב, מצרפת לך לינק של פרטי החברה.

אנפה2

New member
הצרוף לא הצליח, מנסה שוב

אם לא יצליח, תקיש בגוגל רעיונית

w o m a n 10

New member
בוקר ליום שני עדיין ../images/Emo178.gif ../images/Emo42.gif

עם 15 אתרים לאנשים אינטליגנטים ההרצאות הכי טובות בעולם, קורסים של MIT, מדריכי וידיאו לכל נושא שתעלו על דעתכם, שיעורים פרטיים חינם, קורס צילום בעברית, אקורדים לגיטרה וארון הספרים היהודי.... יום נפלאלנו

צהריים ליום שני עדיין ../images/Emo6.gif

מתמוגגת מקטעים מההופעה של מדונה. מוזמנים להצטרף, פתחו רמקולים ותתחילו לנענע. מדונה נולדה ביום חודש ושנה של הזוגי שלי. מי עדין מאמין באסטרולוגיה?

הספא הכי אהוב עלי: בקיסריה

לאמי קניתי ליום הולדת: תמונה דגטלית. הכנסנו יותר מ100 של כל המישפוחה מהעבר והווה, תמונות שמתחלפות כל 5 שניות. חבל שלא צילמתי את הפרצוף השמח שלה בעת קבלת המתנה.

liat2810

New member
מתנה מקורית ויפה

חוות יניב-0503321022 אם הוריך צעירים בנפשם, תביא אותם אלינו לחווה , הם יקבלן פינוק שלא יישכחו, רכיבה על סוסים עד ליער מדהים, מרוחק ומבודד שם יחכה הם מסג'יסט, ארוחה לאור נרות עם יין. באווירה מרגיעה, מפנקת ובלתי נשכחת.

למעלה