מתנה ליום נישואין

ofir_99

New member
מתנה ליום נישואין

למישהו יש רעיון למתנה ליום הנישואין ???? חוץ מתכשיטים ובגדים...........

shelycat

New member
הכל תלוי....

הכל תלוי בתקציב ובאופיו של בן הזוג למשל בעלי קנה לי עכשיו ליום ההולדת (קצת באיחור..אבל היה שווה לחכות) מצלמה דיגיטלית מגניבה באיכות טובה של פוגי במחיר סביר.

אתי@

New member
אולי משהו שקשור לתחביבים שלה

כמו: קורס צלילה/צניחה חופשית/קורס בישול/קורס מקרמה וכו´
הכל תלוי בתחביבים שלה...

אתי@

New member
אולי משהו שקשור לתחביבים שלה

כמו: קורס צלילה/צניחה חופשית/קורס בישול/קורס מקרמה וכו´
הכל תלוי בתחביבים שלה...

kisses

New member
לדעתי אין כמו תכשיט ../images/Emo47.gif

תמיד מנצח אבל זה תלוי בתקציב למשל אני הייתי מתה לקבל מבעלי מתנה ליום הנישואים הראשון שלנו

ashlaya

New member
למה זה חייב להיות רכושני?

אני הייתי ממליצה על משהו יותר שלא שוכחים כמו...אולי צניחה חופשית משותפת או טיול לחול או אפילו סופשבוע בצימר

ביגי

New member
אני מסכימה עם אשליה ../images/Emo41.gif

בעיקר כאשר מדובר בזוגות שחיים ביחד כבר כמה שנים וקנו אחד לשני את כל המתנות האפשריות. סופשבוע רומנטי בצימר עם מסז´ וארוחה לאור נרות הייתה קונה אותי.

maz

New member
הייתי הולכת על משהו משותף לשניכם

אפשר לארגן טיסה לקראת ערב דרך אחד מבתי הספר לטיסה (נשר, אויה ובטח גם אחרים). אני מכירה טיסות כאלה משדה התעופה בהרצליה עד לראש פינה. מגיעים בשעות השקיעה ומקבלים הסעה לאחת המסעדות השוות של ראש פינה, ומשם בחזרה למטוס וטיסה הביתה. אולי לצאת שוב למקום אליו יצאתם פעם ראשונה או למקום בו הכרתם (בהנחה שזה לא מקום דוחה במיוחד). בכיף הייתי יוצאת איתו שוב למקום בו אנחנו הכרנו (
נפאל הקסומה)

הילית*

New member
אישית הייתי מעדיפה נסיעה לסוף שבוע

בחו"ל. עצם האפשרות שבן זוגי יקח חופש ונסע זה כבר מתנה בשבילי... יש עוד רעיון- משהו שבעלה של חברה שלי עשה לה ביום הנישואין הראשון. הוא הצליח לארגן שביום השנה הראשון שלהם הם יאכלו ארוחת ערב רומנטית ב.... בגן שבו הם התחתנו. מלצרים של המקום הגישו להם ואפילו המקום לא ביקש שום תשלום על זה (ובכל זאת הם התעקשו לתת טיפ שמן) מזל טוב !

למעלה