מתנה ליומולדת- למשקיענים בלבד!

מתנה ליומולדת- למשקיענים בלבד!

לאחיינית המתוקה שלי יש בעוד שבועיים יומולדת.. גדלה הקטנה, כבר בת שנתיים. ויש לה הכללללללל.. אז מה לקנות/לעשות שיהיה מיוחד??? יש לי רעיון גאוני: אני כותבת לה ספר. כן כן ספרון כזה שנקרא: ``שירה הולכת למעון`` (היא עדיין בבית עם אמא) אני כותבת במחשב עם נקדן שייראה כמו אמיתי ממש מדביקה כל דף על קרטון ביצוע מציירת, מדביקה תמונות וצובעת ומניילנת כל דף. אח``כ אקח את הכל ואכרוך בספירלה. לא צריך הרבה מלל, היא קטנטונת.. אני מספרת שם על שירה הקטנה שגדלה ובגרה והגיע זמנה ללכת למעון והיא קצת חוששת כי היא לא יודעת מה זה אפילו שאמא הסבירה.. ולמשל בעמוד אחד כתוב: ``ואולי במקום מטפלת חמודה יש שם --- מפלצת סגולה?.`` וציור של ילדה קטנה מבוהלת ומפלצת סגולה (לא ממש מפחידה..(-;) ובעמוד הבא: ``ואולי לא יהיו לה בכלל חברים כמו שאמא הבטיחה?`` וציור של ילדה שעומדת לבד , הרחק מהקבוצה.. וכהנה וכהנה כמובן שהסוף חייב להיות טוב היא נהנית מאוד, מכירה חברים חדשים, והמטפלת נהדרת. בעמוד האחרון אבא מביא את שירה מהמעון ואומר לאמא: ``הגברת המטפלת אומרת שירה- ילדה מאוד אמיצה כי היא בכלל לא בכתה.`` ושירה מחייכת וחושבת לעצמה: למה שאבכה? היה לי יום נפלא. הלוואי שהבוקר יגיע במהרה. זה לא ממש קשה לביצוע, צריך רק הרבה סבלנות וקצת השקעה לדעתי זו אחת המתנות היפות ביותר שילד יכול לקבל.

עופריקו

New member
רקדנית...רעיון גדול...

היתה פעם חברה שנקראת האפונה המתוקה שהייתה מכינה ספרים שגיבור הספר הוא הילד\ה שלכם ,סיפור ליפני שינה רעיון גדול ומזל טוב....

מיה30

New member
וואאוווו

בחיי את דודה מדהימה מאיפה הרעיון הענק הזה??? מלאן עבודה אמנם, אך משתלם אז המון המון מזל טוב ונשיקות לשירה המקסימה מיה30 {שמאוד מאוד אוהבת יומולדת} :cool:

לי28

New member
מקסיםםםםםם

רעיון מקסים, איזו דודה מקסימה. הייתי מציעה לך, במקום תמונה של ילדה מצוירת להשתמש בתמונה של האחינית שלך, לדוגמא: בעמוד עם המפלצת הסגולה, תמונה של בוכה, בעמוד עם החברים, לשים תמונה שלה ולגזור מסביבה תמונה של סתם ילדים וכו`. שיהיה הרבה הרבה מזל טוב, בריאות ואושר לאחיניית הקסימה שלך.

adieyal

New member
מתנה מושקעת

קודם כל הרבה מזל טוב לקטנטונת, הרעיון מצויין אני מאמינה שביום הולדת הזה רק ההורים יתלהבו מהרעיון וההשקעה אבל אם את כ``כ יצירתית אולי תעזרי במציאת מתנות גם למבוגרים שאוהבים מבוגרים ומוכנים להשקיע עבורם.. אם תוכל מאוד נשמח, תודה :cool:

דודה רקדנית

מתנה נהדרת ומופלאה אין ספק שהילדה תאהב אותה מאאאד ותמיד תשאלי אותי מה לקנות כי החברים שלי המסכנים חחח עוד לא קיבלו אף פעם מתנה רגילה, תמיד יש לי רעיונות כאלה ואחרים מזל טוב לילדה !!!!!!!!!!!!

למעלה