הבעיה היא שכל מקום עמוס ביום שבת
לא רק חמת גדר. מה שכן אני יכולה להמליץ זה אולי טיול אתגרי וחוויתי לכולכם. תתקשר לליקי-מנהלת השיווק של קיבוץ מרום גולן, היא תציע לך חבילה נהדר שכוללת טיול טרקטורונים או סוסים, או אפילו לקופי ענן-שם תצפית משגעת או למסעדת הבוקרים, בקיצור יש לה כמה ימי כייף מאוד נחמדים, תוכלו אפילו ללון שם לילה לפי דעתי. תמסור לה שהגעת מתפוז כי הם נותנים הנחות למי שבא מהאתר, הטל' שלה: 052-8514267. אפשרי ללכת על מרכז קנדה, שם יש גם ספא שאפשר להזמין חדר פינוק רק למשפחה (לא רשמת לי כמה אתם) אפשרי לעשות החלקרח, ולהנות מהבריכה המקורה במקום, משחקי באולינג ועוד... יש לנו מחיר מיוחד לספא עם הכניסה לאתר שהוא 190 ש"ח לאדם אם אני לא טועה, תתקשר לגילי בעל ספא חרמון, הוא יתן לך את כל הפרטים. בכל מקרה אם תרצה להכנס רק למרכז קנדה ללא טיפולים גם אפשרי. טל':052-4204230,04-6902056. אפשרי גם לנסות את מלון הגושרים יש שם גם מרכז ספא וגם בריכה מקורה על אותו סגנון.ספא שרקייה- 052-2508423 יש הנחות דרך תפוז. אפשרי גם לקחת את אמנון גופר שלנו לסיור בצפת העתיקה או בראש פינה העתיקה ולסיים עם מקום ייחודי שוקולטה-ראש פינה- דוד 04-6860219 (יש מחיר מיוחד לגולשי תפוז) או פלסיו בצפת-תשאל את אמנון היועץ שלנו כאן בפורום. בהצלחה!