|מתנה|פרק השבועי|מתנה| אמממממ. תהנו, אני לא רואה, אני אראה בשידור חוזר. לא לספר לי. :X
I IllyriaB New member 24/3/05 #1 |מתנה|פרק השבועי|מתנה|../images/Emo11.gif אמממממ. תהנו, אני לא רואה, אני אראה בשידור חוזר. לא לספר לי. :X
|מתנה|פרק השבועי|מתנה|../images/Emo11.gif אמממממ. תהנו, אני לא רואה, אני אראה בשידור חוזר. לא לספר לי. :X
I IllyriaB New member 24/3/05 #2 אז לא כותבים את זה מתנהXD ../images/Emo11.gif פדיחה. טוב לא נורא. XD
M Mrs Bloom New member 25/3/05 #4 ../images/Emo153.gif|חמוס| פרק מעולה :] אין לי הרבה מה הלגיד עליו P: פשוט פרק מעולה! רוב מלך :]
I IRISH GREMLIN New member 25/3/05 #7 פעם היה בשבת ... עכשיו אני לא יודעת... -אבל יש שידור חוזר גם ביום חמישי ב-12 בלילה.
I IllyriaB New member 26/3/05 #8 עכשיו ראיתי את הפרק ../images/Emo11.gif פרק משעשע וחביב, אבל היו טובים ממנו, למען האמת הוא היה דיי חלש. דייזי קצת קצת מעצבנת.
עכשיו ראיתי את הפרק ../images/Emo11.gif פרק משעשע וחביב, אבל היו טובים ממנו, למען האמת הוא היה דיי חלש. דייזי קצת קצת מעצבנת.
T The Bloody Teaspoon New member 26/3/05 #9 אני כל כך אוהבת את רוקסי. וגם החיבה שלי לדייזי גדלה. היא ממש מעצבנת לרוב, אבל כשהיא עם מייסון היא יותר מבסדר. כל העקיצות האלה... כל כך נפלא. הכי אהבתי את הקטעים עם רוקסי הפעם. הפרק היה נחמד, אבל היו יותר טובים. ^__^
אני כל כך אוהבת את רוקסי. וגם החיבה שלי לדייזי גדלה. היא ממש מעצבנת לרוב, אבל כשהיא עם מייסון היא יותר מבסדר. כל העקיצות האלה... כל כך נפלא. הכי אהבתי את הקטעים עם רוקסי הפעם. הפרק היה נחמד, אבל היו יותר טובים. ^__^