מתנה

מתנה

עוד שבועיים הבן מתגייס. עזרו לי למצוא מתנה שתלווה אותו ברגעי הקושי. מתנה שבמו ידי אעשה. קטנה קומפקטית והכי חשוב שתהיה משמעותית רגשית עבורו. תודות מראש

../images/Emo24.gif ...איזה ת'רגשות

צ'מעי עיוני .. אל תעבדי קשה הצבא הולך על קיבתו והטירונים אפילו רצים עליה
עיזבי עכשף מתנות בנוסח עדות: הכינותי במו ידיי ....
כל מה שהילד וחבריו צריכים, היא אספקה שוטפת של חבילות ובהן תופינים, עוגות ועוגיות עם טעם של בית
אני לא אומרת שתלכי עכשף ותרשמי לקורס קונדיטורים מתקדמים בתדמור , אבל את בהחלט יכולה להתחיל להתאמן על מתכונים פשוטים שתיכף אני אתן לך דוגמית. תאמיני לי גידלתי ככה את פלוגת פלח"ן גולני נובמבר אלף תשע מאות ומשו , וקבלתי צל"ש בחיי, ואחר כך גידלתי והעלתי במשקל קורס קצינים , ואיזה גדוד ברמת הגולן. הגוזלים היו מחכים לחבילה השבועית כמעט כמו ליציאה הביתה. תצטיידי בקרטונים קשיחים, מסקנטייפ, קופסאות בלסטיק, ויאללה חממי התנור ותרשמי לנצח בדפי ההסטוריה של הבקו"מ עוגיות ===== בצק בסיסי 1 ק"ג קמח תופח 1/2 כוס סוכר 1 ביצה 1 כוס מיץ תפוזים 200 גר' חמאה כף תמצית וניל לושי הכל במיקסר או במעבד מזון , אם הבצק דביק הוסיפי קמח, אם יבש הוסיפי מיץ תפוזים העבירי לשקית נילון צנני במקרר שעתיים או כל הלילה חלקי ל 8 כדורים ,רדדי על משטח נילון נצמד לעלה מלאי כל עלה במילוי כגון: שוקלד למריחה/חלבה/ריבה/תמרים ואגוזים /מילוי פרג /תפוחי עץ גלגלי פרסי פרוסות על נייר אפיה ולתנור עד שמזהיב, בערך 1/2 שעה חום בינוני לא צריך למרוח בכלון וקמובן יש עוד כל התושבים כאן ישמחו לתרום לשרשור מתכונים עמידים למשלוחה גיוס קל ונעים,

w o m a n 10

New member
אחח החבילות החבילות...

חבילה אחת ששלחתי הגיעה בטעות למקום אחר. אחד החיילים התקשר אליי הבייתה (הוא חיפש את מספר הטלפון על פי השם, כל הכבוד לו) ושאל איך יוכל להחזיר אותה... אמרתי לו שיאכלו את תכולתה ויהנו... הוא כל כך שמח
חיילים של כולנו... (גם אלא שבקריה
)

kdr

New member
אולר שוויצרי

לא יודעים מתי, תמיד צריך אחד. יש את הלדרמן האמיתי - יקר ומיותר יש את החיקויים, הולך לאיבוד אז שופכים חלב כדי לא לבכות.

w o m a n 10

New member
יופי של רעיון

גם אנחנו קנינו לבן לפני הגיוס. אני לא יודעת עד כמה הוא השתמש בזה אבל היה לו

w o m a n 10

New member
עידיתוש ../images/Emo23.gif

קודם כל וראשית כל גיוס קל לבן. אם את מתעקשת שיהיה לו משהו שלך איתו לכי על משהו קטן כמו מחזיק מפתחות... אותו הוא יוכל לשים גם על התיק.

felix103

New member
חבילה קטנה לרגעים שקשה

עם תמונות של בני המשפחה, ממתקים, אפילו איזה ספר טוב. כל מה שישמח אותו

תודה, וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הכיוון יהיה יומן קטן, עם ציטטות מחזקות ותמונות של בני המשפחה. בעבר הכנתי כמתנה לבת לטיול בחו"ל, לדבריה זאת הייתה מתנה שחיזקה אותה ברגעי קושי והיו לא מעטים

למעלה