יש לך תנור?
המלצה שלי היא, תכין קערה עם שמן זית מלח ופלפל שחור מעורבב טוב,קח מברשת או עפ היד תמרח את התערובת על הצלעות ותיתן להם לנוח שעתיים במקרר. אחר כך תצלה את הצלעות כרבע שעה מכל צד על המנגל (עדיף בנייר כסף) ואז תניח אותם בתבנית בתנור (עדיין בנייר הכסף) על חום של 150 מעלות לחצי שעה בסוף חצי השעה פתח את נייר הכסף בעדינות-לא לקרוע,בעזרת מזלג לחץ על הקטעים הבשרניים של הצלעות ותראה אם יוצא נוזל בצבע שהווא לא שקוף,אם כן החזר את הצלעות לתנור עד שבלחיצה יצא נוזל שקוף. אפשרות בדיקה אחרת היא בעזרת סכין,נסה להזיז את הבשר מהעצם,זז בחופשיות?מוכן.צמוד ולא זז-לא מוכן. בתיאבון.