מתנה ...

Jicotia

New member
מתנה ...

מה יישמח אתכם לקבל מתנה ליומולדת ? משהו שקשור להפועל ... יש בכלל משהו כזה , משהו שתמיד רציתם שקשור לקבוצה ואין לכם ? אני שואלת כי ידיד שלי אוהד הפועל וחשבתי שיהיה מגניב לקנות לו משהו(ליומולדת) של הקבוצה שהוא כ"כ אוהב .... תודה מראש =)

את יכולה..

לקנות כדור וללכת לאימון להחתים עליו תשחקנים, לקנות לו חולצה של הקבוצה.. אני ממליץ לך ללכת לקניון הנגב, מול נרות בשנקין ואפריל יש דוכן קטן עם כל מיני מוצרים של הפועל...

את יכולה..

לקנות כדור וללכת לאימון להחתים עליו תשחקנים, לקנות לו חולצה של הקבוצה.. אני ממליץ לך ללכת לקניון הנגב, מול נרות בשנקין ואפריל יש דוכן קטן עם כל מיני מוצרים של הפועל...

את יכולה..

RED OR DEAD BS

New member
קלטות של הפועל

יש את הקלטת של דרום עולה,שבה מראים את העלייה ואת כל אלפי האוהדים, או את קלטת משחק הגמר ב 97 שבו ניצחנו. לגבי הכדור החתום, במצב של היום אני אתבייש להחזיק בכדור כזה, לכן לעדתי עדיף ללכת על משהו נוסטלגי שיזכיר לו למה הוא כל כך אוהב את הקבוצה במקום להכנס לדיכאון מהקבוצה הנוכחית.

Jicotia

New member
תודה ו...

איפה אפשר לקנות את הקלטות האלה ? בתל אביב ? חחחחח , אם בכלל ו... יכניסו אותי בכלל לאימון? והשחקנים באמת יסכימו לחתום ? הם באמת כאלה נחמדים ? חחחח

כן..

בקשר לקלטות, אני לא יודע אם עוד אפשר להשיג.. בקשר לכדור החתום, לא אמורה להיות בעיה, והשחקנים מאוד נחמדים... אני מכיר כמה מהם באופן אישי ורובם באמת אחלה אנשים..

RED OR DEAD BS

New member
תנסי בחנות האוהדים שבאיצטדיון

או בדוכן האוהדים בקניון הנגב, לגבי האימון, אני מאמין שלא יסרבו לך, אבל שוב אני לא בטוח שידיד שלך יתרגש מזה, כי בכל זאת הקבוצה בתכונת הנוכחית היא לא מקור לגאווה, אם את ממש רוצה את זה תעשי את זה מהר כי הקבוצה יוצאת למחנה אימון.

למעלה