../images/Emo77.gif רעיון גאוני. (אזהרה! זה ארוך)
אני דווקא חשבתי על מתנות יותר "חומריות" ואני אסביר. למען האמת ניסיתי לפני כמה זמן לארגן משהו כזה, אבל התייאשתי באיזשהו שלב. בכל אופן הרעיון שלי הוא לצאת לטיול שקט במקום טבעי כמה שאפשר. תוך כדי כל אחד אוסף מה שהוא מוצא: עלים, אבנים, נוצות (אוקיי נשמע קצת אינדיאן אולד סקול, אבל זה עובד). כל זמן משך הטיול והאיסוף, מתבוננים בנשימה ומודעים (בלי מאמץ). גם כדאי להשתדל לא לחשוב אם האבן הזאת יפה, אם היא תתאים לעלה שמצאתי קודם וכו' וגם לא לחשוב למי זה מוקדש. פשוט מאוד לאסוף. בדרך למצוא איזה שורש או קליפה של ענף או סתם חוט פלסטיק ולאט לאט לקשור הכל. והכל לאט ורגוע (או מהר ועצבני אם זה מה שהולך, מי אני שאקבע). כשמגיעים לנקודת הסיום, מניחים את כל המתנות המקום אחד ופשוט מאוד כל אחד ניגש ובוחר לו אחת.זהו. שוב, זה עלול להשמע כמו איזה התלהבות אינדיאנית-רוחנית-ניו-אייג'ת, אבל זה פשוט מאוד עובד טוב. מהאיסוף ועד השימוש במכשיר חודשים אחרי. אז הנה סיפור קטן: עבדתי איזה תקופה (לפני איזה שנתיים בערך), בתור שוטף כלים בחברת קייטרינג. אחד היתרונות (חוץ מאלכוהול חופשי) היו שהיה לי "משרד" שקט משלי (עלק משרד, הכוונה החדר עם המדיח כלים הגדול). בכל אופן הדלת האחורית הובילה לפרדס קטן וממנו לשדה גדול, ובזמן החופשי שלי (בין הקבלת פנים עם המוסיקת מעליות לאחרי החופה עם הבומצה בומצה) הייתי יורד לפרדס ועושה תרגילי נשימה ומעברים. יום אחד אמרתי לעצמי, מממ..יש עדיין אור אולי נעשה טיול לשדה. (מה אכפת לי, יפטרו אותי? אין סיכוי, אני השוטף כלים מספר אחד במדינה). אז הלכתי לי, עד שראיתי סוכה כזאת מכוסה בגפן. איך שאני נכנס לסוכה התחילה החופה והרב (מערכת הגברה חזקה יש להם) אומר משהו בסגנון: "בלה בלה בלה ... תחת הגפן ... בלה בלה". אז אני אמרתי:"יא אלוהים". ישבתי קצת, עישנתי לי סיגרייה, וידעתי:"יש פה נחש גדול". ריחרחתי מסביב לסוכה, ואיך שראיתי חתיכת פח על האדמה, הצבעתי עלייה ואמרתי:"הוא שם". הרמתי את הפח ותפסתי אותו (1 וחצי מטר של זעמן שחור חמודי). טוב זה לא ממש חכמה, חולה שרצים שכמוני מריח אותם מקילומטר. בכל אופן החזקתי אותו קצת הוא נתן לי ביס קטן. אמרתי לו "גבר גבר מה נסגר?". אחר כך חזרתי איתו למתחם כדי להשוויץ קצת בפני המלצריות, להראות להם שאני הגבר פה עם נחש גדול. טוב ברור שכל השוויץ הזה הרחיק קצת את הרוח, אבל לא לאורך זמן. גם חשוב לי לציין שבתור אחד שהיה מכור ללכידת נחשים והכנסתם לאקווריום, היה משהו חדש ביום הזה, כי ממש לא חשבתי אפילו שנייה על לראות אותו בתוך זכוכית, אלא רק בסוכה שלו אם בא לו להופיע בפני. אז נרגעתי קצת מהמלצריות (כפרה עליהן) חזרתי לסוכה, שיחררתי אותו, וחזרתי למשרד שלי לטפל בניירת. מאוחר יותר (בלילה, ירח מאיר חזק) הלכתי שוב לכיוון הסוכה, בדרך לשם, עף מעליי ינשופוביץ נחמד, ממש כמעט נגע לי בראש, אמרתי: אהלן אהלן, קפה?. כמה צעדים אחרי זה מצאתי נוצה שלו (של המין שלו בטוח, אין ספק, והוא היחיד שהיה בסביבה, אז היא בטח שלו). סתם, זה הסקת מסקנות בדיעבד. באותה שנייה ידעתי שזה הוא. וזה הספיק לי. מצאתי מה שחיפשתי וחזרתי לסוויטה שלי. בדרך אספתי איזה ענף מרווה, ואיזה פרח שגדל ליד. קשרתי הכל ביחד והבאתי לאחת המלצריות או ליתר דיוק הילדה הכי פרח שיש. (חולה עלייך רותי). זהו. סיפור לפני השינה. לילה טוב.