"מתנות" בתחילת קשר

leper

New member
"מתנות" בתחילת קשר

יצא לי לפגוש בחורה אשר אומרת שאם משהו מביא לה פרחים, היא: "יכולה לחנוק אותו, הרומנטיקה הזו מזויפת וחוץ מיזה ממש לא מקסים אותה לדחוף ת'אף אל תוך איבר מין נשי. "מה שגם שוקולד (עד כמה שהוא טעים) הורס את מאזן הקלוריות "וחוץ מיזה מה הוא מצפה שיקרה? שאתמוסס לרגליו בגלל שהוא הוציא 20 ש"ח כדי להרשים? "נו ברצינות...." אז אני שואל: מתנות קטנות בתחילת מע' יחסים הן התחנפנות או הנאה השקעתית?

דוVשה

New member
לפי דעתי

זה כבר תלוי בבנאדם. זה מאוד סובייקטיבי. יש אנשים שאוהבים את המתנות האלו והם לא מפרשים אותם בתור חנופה אלא להיפך, יש אנשים שזה מעצבן אותם ומלחיץ אותם ומה לא... תלוי בבנאדם.

מתנות../images/Emo122.gif

לא לכולם מקסים לדחוף את האף לתוך איבר מין נשי אז מה? מי אמר שזה פסגת העולם ושיא התענוגות? אחד אוהב ככה והשני ככה, נו אז? תחפש לך מישהו שכן תאהב את זה, בלי קשר למתנות.

Vdrums

New member
בשביל זה בפגישות הראשונות

אפשר להגיע למסקנה הפרטנר רומנטיקן/ית או לא. ומה יחסו/ה לעניין ובכך לדעת האם כדאי לקנות משהו או לא.

miss sexy

New member
לדעתי אין כמו רומנטיקה ביחסים

אין בחורה, שלא אוהבת שיתייחסו אליה אחרי שהייתי במערכת יחסים ארוכה אני מעדיפה בחור שיתן לי פרח בחמישה שקלים מאשר מתנה בחמש מאות שקל העיקר הכוונה אם נותנים את המתנה מתוך כוונה ואהבה זה נחמד אם זה בשביל השקעה זה כבר דבר אחר

דוVשה

New member
נו באמת

אין חוק, אין דבר קבוע, זה לא מעשה של בל יעבור... גבול הוא מרחק מסויים שאתה מציב לעצמך. רק אתה יכול לדעת מה בדיוק אתה רוצה שההשקעה שלך תשרת, ואם ההכרות שלך עם הצד השני דיי מצומצמת, רק היא תוכל לדעת איך זה מתפרש אצלה. אם אתה אוהב לתת מתנות תתן, אם החשש מהתגובה הוא כ"כ גדול, חכה קצת [אפילו אם מדובר על מתנות בתחילת קשר, התחלה זה דבר יחסי] תכיר יותר את התגובות של הצד השני ואז תחליט מה לעשות. אין דבר קבוע.

מה זה "בתחילת קשר"

פגישה ראשונה? אני מסכים איתה. התחנפות מזויפת. שניה? כנ"ל אחרי כמה זמן זה נראה לי נחמד. כעקרון אני מסכים איתה ובכל אופן- יצאתי עם מישהי תק' קצרה והיה יום שהיא נתקעה בעבודה עד מאוחר להגיש משהו למחרת. אז בערב, מאוחר, עצרתי בעבודה שלה, הבאתי לה חפיסת שוקולד, התעניינתי איך היא מתקדמת, והלכתי. הכ"כ מוחלטת הזאת מוזרה. פרחים? אולי הייתי מחפש תירוץ כמו "יוצאים כבר חודש". אחרת אני עצמי הייתי מרגיש שזאת רומנטיקה מזוייפת בתחילת קשר.

lucky me

New member
עזוב את המתנות...

אתה רוצה להיות איתה? היא נשמעת בחורה קרה... אבל אולי ככה זה משתמע. תחשוב על זה תותי

T r i l i a n

New member
אם זה נראה מזויף זה בהחלט יכול

לעצבן. בגדול - פרחים זה נחמד, אני אוהבת פרחים - לשלוח ולקבל. אבל הכל בגבול הטעם הטוב, לא כל יום להופיע עם זר ענק, בונבוניירה ביד אחת ודובי בשניה - אז זה באמת מוזר ואפילו מלחיץ.

free soul

New member
מממ בוא ניראה..

אני אישית חושבת שמתנות זה דבר מאוד ניפלא.. לדעתי.. אז אוליי תקנה לה משהו מאוד נחמד.. אבל לא מושקע! משהו קליל...

../images/Emo41.gifקשה לה לקבל

היכרת בחורה שקשה לה לקבל. אם תדע את זה בתחילה, והיא חשובה לך, הרי שתוכלו בהמשך לעבוד על זה. יש אנשים שבגלל חינוך והרגלים מבית, קשה להם ל"קבל" משהו לעצמם במובן הרחב של המילה. אז רק לידיעתך. ואל תוותר על הפרחים. הנתינה חשובה תמיד.

moran25

New member
פעם בחור קנה לי דיסק לפגישה שנייה

פגישה שלישית כבר קיבלתי בושם...אח"כ חודש קיבלתי חצאית וחולצה!!!! בוא נגיד שזה קצת מלחיץ! לא צריך להגזים עם המתנות, רק ביומולדת!! פרחים, אני אישית לא אוהבת לקבל בדייטים. פרח אחד אולי...רק לא זר!! אח"כ אני צריכה לחפש אגרטל! כמה שמתנות הן יותר מקוריות ויש להן איזושהי משמעות עבור הבן אדם, ככה יותר טוב. פעם קיבלתי ליומולדת תיק שכולו היה מלא בעוגיות ברואניס :) היות וברואניס זה החולשה שלי...זה בהחלט עשה לי את זה

למעלה