מתנות לאורחים בסוף החתונה

יפעת22

New member
מתנות לאורחים בסוף החתונה ../images/Emo77.gif

הייתי במספר חתונות בהן חילקו מתנות פשוטות (בלונים, עציצים קטנים) בסוף החתונה ולדעתי זה מאד נחמד. יש למישהי רעיונות לדברים נחמדים

מישהו פה חילק קקטוסים קטנים

אבל זה נורא יקר - בערך 15ש"ח לקקטוס. אנחנו שמים פיתקי תודה על שמשת הרכב (יחולק ע"י האחיות במהלך האוכל)

מיה :)

New member
הרעיון של הקקטוסים נשמע טוב!

אבל אל תזמיני ממשתלה (דמי תיווך). בעלי (
) עובד במשתלה שמספקת סחורה למשתלות, אם את רוצה, אני יכולה לברר מחיר.

שירי71

New member
את בעניין של לעשות לבד או לקנות?

אני מתכוונת לעשות לבד מקווה שצליח אבל מוציאה על זה המון אנרגיה ולא מעט כסףץ אבל אם את בעניין של לקנות, ראיתי - וזה עניין של טעם כמובן, חנות של כל מיני חמסות וכאלה ומחזיקי מפתחות ממתכת פשוטה - לא מכסף, שאפשר מאחורה לחרוט את השמות שלכם - מזכרת מהחתונה שלכם - אבל זה עניין של טעם ...מזמינים את זה בכמות אני חושבת ואז זה עולה אולי פחות

יפעת22

New member
עשיתי לבד את ההזמנות וזה לקח ממני

הרבה אנרגיות... בסה"כ התחלנו להתארגן על החתונה די מאוחר (חודשיים וחצי) כך שאין לי הרבה זמן פנוי.. אני לא מתה על הרעיון של החמסות אבל מעניין אותי לדעת מה את מתכוונת לעשות. אחרי הכל, אין כמו לעשות לבד - זה הסיפוק הכי גדול שיש!

נופר30

New member
יש הרבה רעיונות

להזמין מחברה שמייצרת שוקולד שוקולדים קטנים כאלה שאומרים תודה על השתתפותכם ולשים על השולחנות אני בזמנו הכנתי גפרורים + שוקולדים ( אתן יודעות כמו שיש בבתי מלון ) עם תודה על השתתפותכם אפשר גם עטים חמודים יש עטים יפים וכשקונים בכמויות זה לא יקר ואפשר לכתוב עליהם הגעתי מהחתונה של ..... פשוט תרימי טלפון למישרד פרסום ( את יודעת אלו שמכינים יומנים ושטויות כאלה שמקלבים בראש השנה ) בטוח תוכלי למצוא משהו נחמד

Sharon_1

New member
קחי בחשבון ששוקלוד צריך להיות פרווה

אחרת האולם (במידה והוא כשר) לא יסכים שתשימי את זה על השולחן. קחי בחשבון. כדאי לבדוק קודם.

למעלה