מתנות לביקור מולדת

• פותח הנושא mha1
  • פורסם בתאריך

mha1

New member
מתנות לביקור מולדת

מחפשת רעיונות למתנות לקרובים בארץ. בשנים הראשונות קנינו מתנות לאחים ולהורים. כשהתווספו אחיינים, הבאנו צעצועים. עכשיו כבר יש יותר מ20 אחיינים ואחייניות, אז צעצועים לכל ילד כבר לא פרקטי מבחינת מקום במזוודות. בביקור האחרון, הבאנו בגדים, אבל לוגיסטיקת התאמת מידות וצבעים הייתה קשה ומזוודה שלמה הוקדשה למתנות.
האם אתם קונים מתנות לכולם? רק לאחים? האם זה tacky להביא כסף או gift cards

מוקש נוראי הסיפור הזה

הביקור הראשון שלי בארץ היה בפסח. איזה טעות!!! נושא המתנות היה תיק נוראי!!!

אחרי כן הגעתי לארץ רק בחופשת הקיץ, ובגדול אני לא מביאה מתנות ספציפיות. אני קונה לילדים כל מיני דברים כייפים (שכייף לקבל ברגע הקבלה) מחנויות הפאונד, אוספת במשך כל השנה דברים שנראים לי
ולמבוגרים אני מביאה גבינות, סלמון ומתוקים מקומיים. אבל אין לי 20 ילדים לקנות להם מתנות. זה נראה לי מטורף לגמרי.

לדעתי לתת כסף זה לא מתאים. למה נותנים מתנה בכלל? באת לביקור? אז מה?

alphadelta

New member
נוהגת כמוך

מביאה לפעמים גם מתנה משפחתית. משהו שכל הילדים יכולים להנות יחד.

alphadelta

New member
תלוי מה אוהבים

ומה הגיל, וכולי .
הם אוהבים מוזיקה: דיסק נחמד. הם אוהבים אומנות משהו שכולם יכולים יחד. אוהביםן ללכת לבריכה או לים? צעצועים מתנפחים (קל לקחת...) אוהבים כמה דברים שונים? אחד אוהב פזלים והשני מלחמת הכוכבים? פזל של מלחמת הכוכבים וכולי...
אני חושבת שמתנה במקרה הזה אמורה להגיד ״חשבתי עליך״ ולא ״אני משלימה פערים של מתנות עבר״

mha1

New member
תשובה

אכן מוקש. חשה חובה להביא מתנות כי פספסנו שנה או שנתיים של חגים, ימי הולדת וכו'.

זה מאוד אישי, אבל,

הם נותנים לך מתנות שפיספסו? אני קצת צינית, אני יודעת, אבל איכשהו יש ציפיה מאיתנו, שבאים מחו"ל למתנות. זה נראה לי הזוי לחלוטין. אני הורדתי ציפיות מההתחלה כמו שכתבתי. בקטנה אפשר, אבל את מדברת על 20 אחיינים. זה מטורף, כמו שכתבת, את צריכה 2 מזוודות רק בשביל מתנות!!!

זה לא פשוט בכלל

הקטע הזה.
מודה שלי אישית יש סרט בקטע הזה. אבל מה לעשות אני אוהבת להביא מתנות חחח
אני מאוד מסודרת בקטע הזה ומנהלת רשימה שמתחילה די הרבה זמן לפני הביקור כדי לא להיות בלחץ של הרגע האחרון.
יש לי 9 אחיינים. לבנים אני מביאה לגו קטן מטרגט בתקציב עד גג $9.9.
לבנות בגיל יסודי מביאה טי-שרט מגניב, עולה $6 בטרגטף במבצע אפילו פחות.
לבנות עשרה מביאה פריט איפור קטן, נניח ליפ גלוס וכדומה, שנה שעברה קניתי בפחות מ $10 באולד נייבי, יודעת שיש פריטים מגניבים לנערות גם בחנויות של הסבונים וכאלה, או אולי JUSTICE וכו'. לחברות שלי הבאתי נר ריחני קטן בקופסת פח מעוצבת - נקנה באולד נייבי בכמה דולרים לאחד.
לסבים סבתות מביאה בדר"כ תמונה ממוסגרת של הילדים. לחברים אחרים מביאה שוקולדים, ואם יש ילדים שאני מאוד אוהבת של חברים ממש טובים מביאה פיצ'פקעס קטנים כמו קשת/גומיות יפות לשיער וכו', תלוי בגילאי הילדים. יש בטרגט למשל בכניסה איזור של עד $5 ויש שם לפעמים דברים ממש נחמדים - משחקים פשוטים לקטנטנים, מדבקות וכו' וכו'. באמת העיקר המחשבה.
מכיוון שגם אנחנו לא מגיעים לארץ כל שנה, אז אני "מרשה" לעצמי להשקיע קצת, אבל בדר"כ זה מסתכם כולה בסביבות ה $150 ואני מביאה מתנות קטנות וצנועות כמעט לכל מי שאני נפגשת איתו. לי, וגם להם, זה נחמד

forglemmigej

New member
יש הכל בארץ תתפלאי..

זה לא כמו פעם שהיו מכסים על כל שטות (אפילו לסמרטפונים כחלון הוריד את המיסוי השבוע..) אם כבר להביא אז אולי סוגי מאכלים שאין בארץ אבל לדעתי גם את זה יש ישראל זו לא איזו מדינה מעבר להרי החושך,
תמיד הייתי מביאה שוקולד של anton berg או marabou שזה לטעמי השוקולד הכי טעים בעולם , הוא שבדי אבל התברר לי בביקור האחרון שיש גם אותם

ברור שיש

אבל לדעתי זו לא מטרת הבאת המתנות. לא אצלי לפחות.
אני מביאה בשביל הכיף, בשביל הצומי.
זה מאוד משמח, בעיקר את הילדים. אז למה לא?

למעלה