מתנות לגיל שנה ושאלה על פוך...

הילית111

New member
מתנות לגיל שנה ושאלה על פוך...

ערב טוב לכולם הבייבי שלי עוד מעט בן שנה ומהמשפחה הקרובה כבר שואלים אותי מה אני רוצה מתנה בשבילו. (יום הולדת של שנתיים הוא כבר "יזמין" בעצמו. אשמח לקבל רעיונות......... עם שמות של חברות ספציפיות (שלא יסתבכו וידעו בדיוק מה לקנות) למשל בימבה של איזו חברה הכי מומלץ? ותלת אופן זה כמו בימבה או שאלו שני דברים שונים ? ושל איזו חברה מומלץ? זה כמו עגלות יש הרבה חברות? שאלה נוספת בקור של הימים האלו האם שמיכת פוך מחממת יותר משמיכת פוך סינטתי? ואם כן איפה מומלץ לקנות פוך שמתאים למיטת ילד ? כמה זה צריך לעלות? יש חברה מסוימת מומלצת? תודה ושבת שלום לכולם

Master Stav

New member
מתנות

כול המוצרים של פישרפריס ( תוצרת USA לא סין ) צעצועים של soft&banY אלו הם צעצועי בד עם רשרשים בכנפיים , מוסיקה בגוף ועיצובים מדהימים שפשוט תענוג לילדים וש גם מראות .... פוך מומלץ לרכוש אצל רשת פריד ....איכות מעל לכול תחרות אני אישית מעדיף שימכת פוך סינטטי ולא פוך אמיתי מאחר וזה האחרון אלרגני ויתרה מכך את הראשון ניתן לרחוץ על הביבי פולט לו לפעמים ואת האחרון פשוט ....לא ..... שיהיה לך המון אושר .... מה אם בעלך יש מצב להביאו לפורום ?

הילית111

New member
הי לך !

היי תודה! על soft @bany לא שמעתי ולא נתקלית איפה הם נמכרים? ולגבי בעלי בעלי קורא פאסיבי הוא לא ישתתף כי זה לא באופי שלו הוא קורה את השאלות שלי ואת התשובות ומחכים.... זה באסה הלוואי ובעלי היה שואל בפורומים היה ממש מתאים לי עוזר לי קצת עם ים השאלות שלי.... אשתך שותפה בפורומים ? מה הניק שלה?

Master Stav

New member
אישתי פעילה בפורומים אחרים

ומעדיפה שלא לעשות קישור בין הפעילויות ...מסיבותיה שלה מכיוון שזה פורום להיות אבא חשבתי שיהיה נחמד ....לצרף אותו

למעלה