מתנות לחברי הלהקה!

מתנות לחברי הלהקה!../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo163.gif

אז כמו שרובכם יודעים, בעוד שבוע בדיוק יקבלו טים, טום, ריצ'רד וג'סי מתנות מגיתית בשם כולנו
טים יקבל דיסקים ו3 סרטים ישראליים (כנפיים שבורות, מישהוו לרוץ איתו ומדוזות, אאל"ט
)
ריצ'רד יקבל חולצה לבנה מקרייזי ריצ'רד (יש תמונה באחד מהשרשורים למטה)
טום יקבל נעלי בית חמודות שגם עושות מסאז' ברגליים
וג'סי יקבל שרשרת שבה יש גרגיר אורז שכתוב בו השם שלו באנגלית ובעברית
בנוסף למתנות, כדאי גם לכתוב איזה מכתב קצר עלינו, על ישראל ועל המתנות.
וכאן כולנו נכנסים-- מה לכתוב להם?? ואיך?? הפעילו את היצירתיות ותחשבו מה אתם הייתם רוצים שנכתוב שם
בבקשה אל תייבשו
זה חשוב!

M a a y a n K

New member
little info...

אני פשוט לא נמצאת פה הרבה...מתי ההופעה ואיפה? ואיך גיתית הולכת לפגוש אותם?

dans girl

New member
../images/Emo185.gifאם אני לא טועה. ההופעה במוצ"ש הקרוב, 15.11, ביוניון צ'אפל. ולגיתית יש פגישה עם ריצ'ארד../images/Emo6.gif, אחרי הקטע שהוא עשה לה../images/Emo3.gif.

dans girl

New member
../images/Emo185.gifהממ...שאלה קשה. אני יודעת מה לא לכתוב להם, משהו גרופי כזה. הכי שווה לצאת מאגניבים. צריך להגיד שרכשנו להם מתנות לכבוד הכריסטמס../images/Emo9.gif. ולהוסיף מטבעות שוקולד כדמי חנוכה../images/Emo6.gif. סתם, זו היסחפות. אבל לגבי הכריסטמס אני רצינית../images/Emo13.gif. ולכתוב שימשיכו לעשות מוזיקה טובה וכאלה, ולהסביר בפירוט הומוריסטי על הדברים שקנינו להם. מצד שני, זה שדורש מאיתנו להנפיץ סיבות לרכישה של נעלי מסאג' ושרשרת אורז../images/Emo6.gif, אז זו קצת בעיה../images/Emo6.gif.

זהו, זה קצת בעייתי.

הם לא אוהבים את כריסמס! ריצ'רד אמר שצריך לאסור את החג הזה וטים אומר שזה חג דיי מאכזב.. ומסכימה- משהו לא גרופי.
ובאמת קצת בעייתי הקטע עם נעלי המסג'
זה קצת לא קשור לשאר המתנות.. בכל אופן, מחר אכתוב משהו! מבטיחה
(אבל בעברית)

dans girl

New member
../images/Emo185.gifמה?!? איזה ילדות עשוקה? מי לא אוהב את כריסטמס?!??! אנשים מוזרים. הנעלי מסג' אמנם לא קשור, אבל מגניב בטירוף../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב, אכתוב משהו.

(ואני יוצאת מנקודת הנחה שבמחברים את המכתבים/קטעים של כולם לאחד.) ישראל. מדינה קטנה, נקודה במפת העולם. מדינה צעירה אבל עם המון אמתחתיה. מדינה רבגוונית. מדינה של מלחמות ושלום. מדינה מתקדמת, דמורקטית. מדינה. ישראל? עוד מדינה קטנה מ200 הקיימות בעולם הענקי והמרתק הזה. ומוזיקה, מוזיקה מאחדת את העולם העצום הזה, ומקשרת אותו לאחד. וגם לכאן, למדינה הקטנטונת הזאת, הגיעה המוזיקה המהפנטת שלכם. מוזיקה שריגשה אותנו ועוד רבים. מוזיקה שכל כך קל להזדהות איתה, במיוחד כאן, בישראל. ועל כך- תודה. תודה על המוזיקה המרגשת, הנוגעת, המבינה. זהו שי צנוע, אותנטי, ישראלי. מאיתנו, מהאלה שם במזרח התיכון. בתקווה שלא תפספסו את הנקודה הקטנה שעל המפה. אין לי יותר על מה לכתוב או משהו.. ושמישהו כמובן יתרגם לאינגליש.
הא, ואני לא בטוחה עם נעלי בית שעושות מסג' ברגליים נחשב כאותנטי

dans girl

New member
../images/Emo185.gifכישרון../images/Emo99.gif זה מגניב נורא! והיי, טום לא מספיק מכיר את הארץ בשביל לדעת את זה על נעלי המסג' שלו../images/Emo3.gif. יכול להיות שזה נוראאא אותנטי../images/Emo6.gif. בעצם, למי אכפת? העיקר שזה מגניבי../images/Emo6.gif.

justin9

New member
טוב אני מותשת

אבל כתבתי כמה דברים.. מקווה שתבינו כי זה קצת תלוש ונכתב במהירות אז שיהיה לנו בהצלחה רעיונות: 1. מטבעות שוקולד כדמי חנוכה - דפי רעיון נהדר!! זה ממש חמוד וכדאי יותר ללכת לכיוון חנוכה מאשר כריסמס שיותר יחשפו לתרבות שלנו... 2. לכתוב להם כל מיני עובדות מעניינות על ישראל 3. להציג בפניהם את אתר קין ישראל הנפלא שמושיק עמל עליו (רק אם כולם מסכימים וחושבים שזה הזמן להפיץ אותו) 4. שוב להזכיר את קליפ ספיירלינג שלנו ולגבי המכתב עצמו: קאר - מה שכתבת זה טוב אבל מפרספקיטבה אחרת, בעיקר בגלל מה שריצ' אמר - זה יוצא קצת מתגונן.. "מדינה דמוקרטית, מדינה מתקדמת" כל זה חשוב אבל אפשר לשדרג את זה ולהביא את זה בצורה אחרת באמצעות מה שהזכרתי למעלה כל מיני עובדות מעניינות על המדינה. רעיון נוסף אבל כדי שהוא באמת יעבוד צריך את המאמץ של כולם... מעין נושא של "רגעים שלי עם קין" או "איך גיליתי את קין/ איך קין כבשו אותי" כל אחד ירשום איך הוא הכיר את קין, מתי הוא שמע אותם בפעם הראשונה.. איזה שיר הכי נגע בו.... משו קצר ותמציתי אבל פוגע במטרה לדוגמא : בעניין "רגעים שלי עם קין" אני זוכרת משהו מרגש ששרי או חגי אמרו פעם (או שניהם) חוויה חזקה שהייתה לכם עם קין כשהייתם באירופה במהלך נסיעת רכבת ארוכה ושמעתם את קין וזה היה אחד הרגעים הטובים שלכם בטיול. ההרגשה הטובה של להיות במקום אחר עם נוף אחר ולשמוע מוזיקה מדהימה שעדיין נתנה לכם תחושה של משו אמיתי וקרוב כמו בית אני מקווה שאני לא חופרת והבנתי אתכם נכון ושאתם מבינים את קו המחשבה שלי ולדוגמא משו אישי שלי ושל לסלי זה שאת הדיסק השני קנינו במהלך מלחמת לבנון השנייה כשהיינו הרחק מהבית בתקופה מאוד לחוצה ומפחידה ואחד הדברים שעזרו לנו להפיג את המתח זה המוזיקה שלהם עכשיו אני מבינה שאולי לא לכולם יש סיפור מיוחד ושלרוב זה פשוט - אהבתי את המוזיקה אז קניתי את הדיסק - לא משנה! עדיין אפשר להפוך את זה למשהו מרגש בטוח שלכל אחד היו רגעים שקין שיפרו לו את מצב הרוח או שממש כיף לו לשמוע את המוזיקה אני גם חושבת שתמונות שלנו זה משו חזק ויותר מקשר... זה הרבה יותר משמעותי לראות את האנשים שמאחורי המילים אבל אין ספק שעל זה היינו צריכים להתארגן מוקדם יותר.. מה שכן אפשר לעשות זה להכין איזו מצגת שכוללת קטע כתוב ואת תמונת הכותב

dans girl

New member
../images/Emo185.gifגם אני חשבתי על זה שכל אחד יכתוב על איך הוא הכיר. פעם עשיתי עם פורום יוני בלוך אלבום ליוני והלהקה וכל אחד כתב להם איך הוא הכיר אותם ודברים כאלה, ויצא נורא מגניב. אז יכול להיות מגניב לעשות גם את זה. בנוגע למה שקארין כתבה, גם לי הייתה הסתייגות קלה כשקראתי את המשפט שציינת, אבל מלבדו זה נראה לי די מגניבי, ואפשר להשתמש בזה כהקדמה ואח"כ להוסיף את מה שכל אחד כותב... ואני לא יודעת מה איתכם, אני הכרתי את קין מגיתית../images/Emo6.gif - אחרי שהייתי בהכתרה בבצפר שלה בפורים כשהיא הייתה בי"ב וקין בדיוק הוציאו את EC../images/Emo9.gif.

dans girl

New member
../images/Emo185.gifזהו, שנראה לי שזה משהו ששייך לעולם הדתי אז אני לא סגורה עליו כי גם אני לא הכרתי עד שהלכתי. הדבר היחיד שאני יכולה לומר שזה היה באחד החגים, נראה לי פורים. גיתית, רוצה להעשיר את ידיעותנו../images/Emo9.gif?

כן, דפ, הכתרה זה בפורים ../images/Emo9.gif

זאת מין הצגה גדולה שעושים, בדרך כלל שכבה יב' (אנחנו עשינו את גבירתי הנאווה), שבסופה"מכתירים" את רב/ רבנית פורים- זאת אחת התלמידות שמשמשת כמו מנהלת מראש חודש אדר עד פורים.. יש תקנון שלם של חוקים שתקפים אז בבית ספר.. כל מיני דברים כמו- אסור לתת יותר מ2 שאלות לש"ב, אם המורה מאחרת ביותר מ10 דקות- השיעור מתבטל, מותא ללעוס מסטיק בשיעור ועדו כאלה... והרבנית אחראית על כל התקנון הזה ומגיעים אליה אם מורה לא ציית לתקנון
. תמיד עושים את הההכתרה באיזה נושא ומביאים את הרבנית במגוון דרכים מקוריות- על גב סוס, על אופנוע, פעם אפילו שמעתי על בי"ס שהביאו את הרב פורים שלהם בסנפלינג מהגג

justin9

New member
מה זה הדברים המגניבים האלה?

לנו לא היה כזה דבר
ועדיין לא הבנתי איך דפי הגיעה לשם...

למעלה