מתנות לחג קיבלתם?

מתנות לחג קיבלתם?

יצא לי לשמוע מכמה אנשים שהקשיים הכלכליים והקיצוצים התבטאו בין היתר במתנת החג, וזה כשמדובר במשהו שנתון לויכוחים כידוע. מתנות בחגים זה דבר שמעוגן בתנאי העבודה, כשיש מקומות עבודה שמשקיעים יותר, יש את אלו שמשקיעים פחות, ויש את אלו שנותנים מתנה גדולה רק באחד החגים הגדולים (ראש השנה ופסח), ובשני מסתפקים במתנה צנועה יותר.

איך זה הולך אצלכם? מה קיבלתם השנה? מרוצים? מאוכזבים?

סיפורים מעניינים על מתנות עבר גם יתקבלו בברכה.

3 בקבוקי יין ובקבוק שמן זית

קצת מאוכזבת למען האמת, כי אני לא שותה יין ובפסח ממילא אני אהיה עם בעלי בפראג, כך שזו סתם מתנה שלא תשמש אותי. אני מתכוונת לחלק את הבקבוקים בין המשפחה.

אני קיבלתי תלושים

כאשר במקום העבודה הנוסף שלי היו שמועות שרצו לגבי המתנה, היות שלאחרונה היו קיצוצים משמעותיים והיות שמדובר במלכ"ר שמתקיים ברובו מתרומות, הגיוני שקיצוצים יבואו גם בהיבט הזה (יעדיפו כבר לא לפטר אנשים מאשר לתת שי נדיב לחג). בסוף השמועות התבדו ותלושים קיבלנו.

nofi1456

New member
קיבלנו

מי שעובד פחות מחצי שנה מקבל 100 ש"ח תלושים, מי שעובד מעל חצי שנה מקבל 350 ש"ח תלושים.

אבל נראה שהפעם היו קיצוצים כי בראש השנה סגנית המנהל קיבלה 750, ועכשיו קיבלה 350 כמו רובנו.. מעליב משהו חח.

trilliane

Well-known member
מנהל
ספר שקשור למקום העבודה, זה נחשב?

בעבר, כשעבדתי בחברה גדולה, קיבלנו תלושים, וזה היה מצוין מבחינתי. מאז שאני עובדת במקום קטן מקבלים כל מיני קשקושים... באחד החגים קיבלנו מחמם לספל קפה שמתחבר ל-USB... או ספר ("אלבום") מהודר אך חסר תועלת מבחינתי, שסתם שוכב אצלי על המדף. השנה לא קיבלנו שום מתנה, למעשה, אבל חילקו לנו ספר בנושא מקצועי... (מאמרים שכבר קראתי באינטרנט וכבר אז לא כ"כ אהבתי אותם, קצת חבל לי על הנייר).

שונא מתנות יחיה?

TheSecretWithin

New member
אני רואה שמצבם של עובדי חברות הי טק פחות

טוב..
אני קיבלתי כרטיס מגנטי עם 300 ש"ח (50 שקל פחות משנה שעברה),
ואצל חבר שלי בכלל היו צריכים לבחור מתנה אחת מתוך כמה אופציות או 130 שקל בתלושים.

im mitzi

New member
כנראה שזה תלוי חברה

אצלנו (גם הייטק) נתנו תלושים של 500 שקל.

למעלה