מתנות לחג...

מתנות לחג...

אפשר אולי רשימת המלצות למתנות לחג (עם אומדן מחיר...), מבצעים ששמעתם עליהם, חידושים שכדאי להביא למארחים, רעיונות טובים? כדי להקל על כולנו לקראת הוצאות השנה החדשה? שנה טובה ומתוקה לכולם.

לטעמי יש מס' דברים ..

1. שהאורח יביא עימו משהו (מטעמים) לערב החג כאשר הוא השקיע בהכנה , למשל- עוגות אישיות מכול מיני סוגים עם כמובן קישוטים מעל העוגות האישיות על צלחת הגשה יפה (אפילו חד פעמית) 2.אפשר לאפות תפוח עם אגוזים וסילן וכנ"ל ע"ג צלחת יפה שתישאר לאורחת כמובן... (ניתן גם להביא סלסלת פירות יפים וטריים..) 3.לא לקנות חפצי נוי לבית קטן, גם ככה אין להם מקום לנשום.. אז אפשר לקנות מתנה לילדים אם ישנם כאלה...בגד / צעצוע וכד'... 4.אם הם מחובבי סרטים, רכישת כרטיס לסרט זוגי או להצגה תלוי באפשרויות כלכליות.. 5. נר רחני עם הקדשה כתובה (או מעשי ידכם או קנוי) 6.ספר (בישול /קריאה) עם אפשרות החלפה (שיהיה בו הקדשה בפתק מצורף מכם ואנא תשקיעו בכתב היד ולא בהדפסה ככה יראה מהלב) 7.אם אתם מכירים היטב את הבית של המארחת תמיד נחמד לחדש כלי שהוא כבר "אינו במודה" נניח סט של קפה תה סוכר שנראים מיושנים אז סט חדש יאלץ אותם להיפטר מהישן ולא להגיד חבל הם במצב טוב.. 8.שכחתי - אפשר לאפות מקג' קמח 4 סוגי לחמים נניח אחד עם גרעינים,חמוציות ,זיתים ורגיל את כרכרות הלחם להביא על מגש (עפ"י בחירתכם) אבל - לקנות סכין ללחם מעוצבת .. טוב אני אצא להפסקת חשיבה...

דורי56

New member
../images/Emo77.gifמתנות לחג

אני בדרך כלל קונה צלחת הגשה יפה (המחיר בין 10 שח ועד כמה שרוצים) על הצלחת אני שמה מיני ממתקים , דבש בקבוק יין עוגיות או עוגת דבש תוצרת בית(או קנויה) סוגרת עם נייר צלופן קושרת בסרט יפה ולפי דעתי זו מתנה יפה שכל אחד ישמח לקבל. חגשמח!

einatgross1

New member
שובר לשעות בישול, סידור וארגון

הבאתי למארחת בשנה שעברה שובר לשירות של סידור ואגון ארונות ובישול בביתה. עד היום היא לא מפסיקה להלל ולשבח את המתנה. אני גם נוהגת להביא שוברים לטיפולים (מסאז', הילינג וכד') בבית.

וואו../images/Emo70.gif

נתת לי רעיון אדיר למתנה. יש בתפוז גולשת בשם "והלאה וכאן (היא גולשת גם כאן בפורום) שזה בדיוק מה שהיא עושה - סידור וארגון בתים. אני מאוד משוחדת לגביה כי היא היתה אצלי מספר פעמים. אני בהחלט חושבת שאני אתן "אותה" במתנה להורים שלי.

אפשר לשאול האם "והלאה מכאן" גם עוזרת

באריזה של בית לפני מעבר דירה? אם כן אנא שלחי לי במסר פרטים שלה. עם המלצה שלך אני מזמינה אותה בלנקו!

../images/Emo51.gif לשמ"מית, וכן

אני גם אורזת לפני מעבר דירה ופורקת אחרי
שולחת לך מסר

דורי56

New member
../images/Emo45.gifאהבתי

אהבתי את הרעיון מאוד! אפשר להיות חברה שלך?

מתנות לחג

רעיונות מקוריים בריאים וירוקים-
ילדים- קופסא לסנדביצים בצורת תפוח (66 ש"ח בהילולה)
משפחה- לוח שנה עם תמונות הילדים ( יש באתר הלול להדפסה עצמית )
מארחים- קערה יפה אותה ממלאים ברימונים ומצרפים ספר בישול עם רימונים בעטיפה יפה.
בן /בת זוג- מתנה מעוצבת למטבח - מסחטת ירקות מקסימה breville לאוהבי מיץ גזר או מכונת קפה מהממת של guzzini לאוהבי הקפה

למעלה