מתנות לידיד עם חברה קנאית

מיטללל

New member
מתנות לידיד עם חברה קנאית

לא בגלל שיש לו יום הולדת בלי סיבה מיוחדת סתם כי אתם מתים עליו אבל דואגים לאיך זה יתפס.. בעיניו בעיני חברים משותפים בעיני החברה שלו? ושיהיה ברור- אין לי משהו רומנטי אליו אני במשהו עם מישהו אחר(סתמי אבל משהו
) אבל אני פשוט אוהבת אותו המון המון המון ואנשים משום מה מתקשים להבין שאפשר לאהוב מישהו סתם ככה.. וגם בדרך כלל סתם מתנות קונים לחבר.. מה אתם אומרים? (כבר קניתי.. ואני אביא.. סתם נושא להעלות:))

Piren

New member
תלוי בידיד

האופציה הכי קלה זה פשוט לעשות את זה בשקט ודיסקרטיות, לא כל העולם צריך לדעת שאת מביאה לו מתנות, הרי זה חשוב רק בשבילו (ולא בשביל האגו נכון?
) .. או שהחברה שלו פשוט צריכה להסתדר עם זה. תשאלי אותו מה הוא מעדיף

אם כל מה שאני רוצה

באמת ובתמים זה לתת לו מתנה, בלי שום כוונה נסתרת לעצבן אף אחת,או לעשות שופוני על היחסים ביננו, אז אני אדאג לתת לו את המתנה בלי טקסים תקשורתיים אלא בשקט ובכיף, וזה יהיה עניינו ושיקולו את מי לשתף במתנה הזאת ... החברות של הידידים שלנו בד"כ לא יאהבו אותנו, או לא לגמרי יאהבו אותנו, כמו שאנחנו לא לגמרי נתשגע אחר הידידות של החברים שלנו. בפעם האחרונה שקניתי מתנה כך סתם לחבר טוב שלי, כי ידעתי שיש משהו שהוא מאוד רוצה ונורא רציתי לקנות לו, נתתי לו את זה כשהיינו לבד, הוא סיפר לה,ולמחרת סיפר לי שהיא קצת התבאסה כי גם היא ידע שהוא רוצה את זה וחשבה לקנות לו בעצמה ויצא שכביכול הרסתי לה... קורה, אין מה לעשות.. אבל ההחלטה תמיד תהיה שלו, וכשלידידים שלי יש בנות זוג יש דברים שמשתנים באופן אוטומטי, באופן טבעי, אני לא אתקשר באמצע הלילה גם אם אני מאוד רוצה ורגילה, ואני לא אגיע לישון אצלה בלי לבדוק שזה מתאים לו לאחר שהוא בדק גם איתה... בקיצור כשיש חברות שמורכבת משני המינים, ברגע שאחד מהם או שניהם הופך להיות "תפוס" חלק מהדברים משתנים...

Cobe Anan

New member
סבבה, רק תעשי את כל המסביב שייראו

שזה לא משהו שזה לא. נכון שזה באמת לא, אבל לאנשים לא אכפת מהאמת, אכפת להם רק ממה שהם יכולים לראות. רק אל תעשי מזה מנהג קבוע, כי אז זה יכול להיות מאד לא נוח גם מבחינת חברה שהיא הכי לא קנאית שיש, וזה מובן. לילה טוב!

liontamer

New member
אתה יכול קובי

זה בסדר שתקנה לי טרקטורון חדש אני יעשה שייראו שזה אפלטוני ומבטיח לך שדקלה לא תקנא...

קטרפי

New member
ניראה לי סבבה ../images/Emo110.gif

לא לתת לחברה שלו להשתלט על החיים, אם היא יודעת שאתם ידידים זה לא אמור להפריע לה ואם כן אז שתלך לחפש מי ינענע אותה מה שכן, כמו שכבר אמרו לא לעשות את זה בצורה שאת כאילו עושה לה דווקא בשביל לגרום לה לקנא. זה כבר סתאם מגעיל

HyPeR SoNiC

New member
לדעתי.....

בעיקרון זה תלוי בידיד ובמערכת היחסים ביניכם, ובמערכת היחסים בינך לבין החברה הקנאית..... אם את סתם רוצה להראות שאת חושבת עליו, קני לו איזה משהו שטותי.... איזו בובה או צעצוע כמו שמחלקים בארוחות הילדים במקדונלדס.... מניסיון - זה ממש חמוד! אם את רוצה לקנות לו משהו קצת יותר רציני, לכי על בגד או איזה משהו לחדר (פסל או נר או משהו כזה).... נראה לי שכל עוד זה לא איזה תכשיט מזהב לבן שעליו חרוט "חושבת עלייך, באהבה, מיטל" או משהו כזה, החברה לא תפתח את הפה.... וגם עם כן - הידיד אמור כבר לדעת איך לסתום אותו

למעלה