מתנות לימי הולדת

מתנות לימי הולדת

השבוע חגגתי יום הולדת :)

היה נחמד, הרבה חברים וחברות בירכו אותי במחשב ובפלאפון
קיבלתי 2 מתנות, חולצה מאמא, וסבון רחצה מחברה.
חברה נוספת הכינה לי עוגה ממש יפה :)
ידיד שלי אמר שסבון רחצה זו מתנה מוזרה ליום הולדת, אז החלטתי לפתוח פה שאלון קצר:

זוכרים ימי הולדת של אחרים?
קונים מתנות בימי הולדת?
מה הייתם שמחים לקבל ביום הולדת שלכם?
איזה מתנות לדעתכם לא מתאימות ליום הולדת?
מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?

Optimistic Girl

New member
אממ

את נהנת מהחברה? מהמתנה שלה?

אז לא צריך לחשוב יותר מידימה מוזר ומה לא..

אולי יש אנשים שלא יודעים מה לקנות לך אז היא קנתה משהו שימושי
תלוי איה סבון גם.. אם זו ערכת סבונים של חברות יוקרתיות אז מצויין

אם זה רק סבון אחד שלכייף או הוואי..אז באמת מוזר..

ביומהולדת שלי אני מנסה לרמוזלכל מי שאפשר..
מה לקנות לי..

השנה רוצה כמתנה מגפיים יפות
וגיטרה

netapet2

New member

אם זה סבון של ללין נגיד, או "סבון" או איזה שהיא חברת סבונים אחרת, זה ממש נחמד, במיוחד אם זה ערכה, אם לא זה באמת קצת מוזר, כי עדיף לקנות פילינג או משהו קצת יותר אממ... שנראה... מעניין?

אם זה באמת סתם סבון, הייתי מביאה לה כזה גם מתנה ליומולדת, עין תחת עין?
מה שכן- זה יצחיק את שני הצדדים :)

EdisonGirl

New member
בדיוק היום יצא לי לדבר על זה עם אמא שלי

אני זוכרת ימי הולדת של רוב האנשים שאני מכירה, אבל זה לא אירוע שמוכרחים לציין. אני לא מרגישה שהוא כזה חשוב, ולי באופן אישי אין בעיה להתעלם ממנו לגמרי (אני אציין אותו במחשבה, מבחינת "כמה התקדמתי ולאן עוד יש לשאוף.." אבל לא מעבר לזה).
אם אני קונה מתנה ליום הולדת של מישהו, חשוב לי שהמתנה באמת תהיה משהו שהוא ישמח לקבל, ועדיף גם שיהיה שימושי. אם אני לא יודעת מה, מוטב להביא כסף.
אין מתנה שלא מתאימה ליום הולדת אם היא מתאימה למי שמקבל אותה, לדעתי.

אני חושבת שכסף זו המתנה הכי שווה שקיבלתי...
בד"כ לא יודעים מה להביא לי, וכבר יצא שהביאו לי צלליות כשאני בכלל לא מתאפרת (וידעו את זה טוב!!!)- מתנות מהסוג של "לצאת ידי חובה" הן בעיניי מזלזלות כמו לתת טיפ של שקל. כבר עדיף שלא, באמת...

Purple Mushroom

New member
שאלון יענה על השאלון
:ימי הולדת:

מזל טוב !

זוכרים ימי הולדת של אחרים? כן. גם השנה. חברים ומשפחה.
קונים מתנות בימי הולדת? תלוי. לפעמים.
מה הייתם שמחים לקבל ביום הולדת שלכם? עבודה חדשה
, ואהבה חדשה
(בעתיד, כן? ביום הולדת הבא המתקרב)
.
איזה מתנות לדעתכם לא מתאימות ליום הולדת? כל מתנה מתאימה, אם היא באה מכוונה, ואהבה
. (אז אולי לא כל מתנה מתאימה?), מתנה חיובית, מתאימה בכוונה.
מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? ואו. אני לא זוכר. אבל היו כמה ימי הולדת טובים. קיבלתי ספל בפסח (אחרי היום הולדת), זה תלוי בתקופות. מתנה לא חייבת להיות, העיקר הזכרונות היפים, מחגיגות ימי הולדת. הכי זוכר את חגיגת יום הולדת 34 שלי (אני כביכול בין המבוגרים בפורום), שהיתה במסעדה שעבדתי בתל אביב, במרכז תל אביב (כבר לא קיימת יותר, כבר שנה שנתיים), והיה לי מאוד מיוחד, ויקר. ארוחה טעימה, עם כמעט כל המשפחה וחברים. היה מאוד מיוחד, והחיים שלי השתפרו אחרי האירוע הזה לטובה. עברו כמעט 4 שנים מאז.

...
יום הולדת שמח ! בת 23? :) מספר על טבעי.
היה לי מאמר על מספרים וגילאים עשרים פלוס. מ2005 או 2006, ועכשיו אני נובר במאמרים, ורואה שכנראה ההנהלה שיחזרה את כל המאמרים הישנים של הפורום ! והמאמר שלי נמחק ! אדיסון !!!
!!!
.

spaysi8

New member
ימי הולדת זה סיפור אצלי..

קודם כל אפתח ואומר שסבון רחצה זו אחלה מתנה, אני הייתי שמחה לקבל סבון (חולה על ריחות).

לי יש בעיה עם ימי הולדת,
והיא מתחילה מזה שאני בנאדם שמשקיע את הנשמה בשביל אחרים (אפילו אם זה בא על חשבוני)- למשל, חברה לא כזו טובה שלי עוברת דירה, ואני באמצע שיעורי בית ולימודים והכל ואין לי כסף לדלק או זמן, ועדיין אני מציעה לבוא לעזור לה עם הרכב..
ובימי הולדת תמיד משקיעה וקונה ומכינה ותמיד הכי מקורית גם.
עכשיו, אני לא באה לומר שאני חברה מושלמת חס ושלום, אבל בקטעים האלה אני כן:p
ואז כמובן שבלי שאני מתכוונת אני מצפה גם כן ליחס טוב ומתנות ביומולדת שלי, ואיכשהו ת-מ-י-ד היומולדת שלי נופל בין הכסאות.. או ששוכחים, או שכולם בצבא ובמקרה סוגרים, או לאדעת..
אז כל יומולדת אני בוכה.
השנה החלטתי לא לצפות (כן בטח, ממש אצליח..)

המתנה הכי שווה?
אחד האקסים לקח אותי לספא ואז למסעדה.. הוציא עלי איזה 1500 ש"ח.. :O

האמת? תשמעי קטע

אני גם אחת שמאוד אוהבת להשקיע, בעיקר במתנות לאנשים ובימי ההולדת שלהם. אני גם זוכרת את רוב ימי ההולדת של האנשים.
הייתה מישהי שעבדה איתי שהבאתי לה מתנה ביום הולדת והיא הייתה בשוק ואמרה שאפילו המשפחה שלה לא זכרה את היום הולדת שלה. גם לא בעלה.

אני מאוד אוהבת להעניק לאנשים, לפעמים אפילו יותר מאשר לקבל מתנות. (אם כי זה תמיד כייף לקבל מתנה)
וזה מאוד כייף לי להתעסק בבחירת מתנות לאנשים ולחשוב מה הם יאהבו ומה יתאים לכל אחד.

מה שמבאס אותי הוא שלפעמים מצפים למתנה מאנשים מסויימים נניח בן זוג או חברה טובה שהיית משוכנעת שזה יגיע וזה לא מגיע....
אבל ככה זה, לא הכל תוכנית לפי בקשתנו :)

למעלה