מתנות ללא מחשבה

אבא גאה

New member
מתנות ללא מחשבה ../images/Emo15.gif

בדיוק בפורום אחר סיפרה מישהי שקיבלה מתנה מתקן לייבוש בקבוקים לרגל ליד בנה אשר לא יכול לשתות מבקבוקים בשל שפה שסועה.... מישהי אחרת סיפרה שקיבלה ספר "עיקרון הרצף" כשבתה היתה חודשיים בפגיה.... אני נזכרתי שאושר קיבל מתנה לגיל שנתיים משחק מקרובת משפחה שנקרא "מי אמא שלי"??? שבו הראו גורי חיות ולכל חיה יש אמא (חוץ מלאושר כמובן)... מה המתנה הכי מוזרה / לא מתחשבת / מוזרה שקיבלתן או שנתתן או ששמעתן שמישהו קיבל או נתן. הקיצור יש לכם סיפור? ספרו לא חשוב מי נתן למי ובאיזה הקשר....

המון

ספרי ילדים חדשים, עברו מהעצמת דמות אמא למתן מקום מרכזי לדמות אבא... ככה שכמעט כל ספר שאנחנו מקבלות, קצת לא מתאים לנו... אבל משו קיצוני? לא זכור לי. מערכת תופים לילד נחשבת חסרת-התחשבות?

דווקא יש לי משהו כזה

אבא שלי (שהסיפור הבא אולי יבהיר קצת איזה טיפוס הוא ולמה לא כאב לי לנתק איתו קשר באופן סופי) הביא לאמא שלי (הם גרושים) מדיח כלים גדול, חדש, מעולה, שקיבל באיזו קומבינה (לא גנוב!). כביכול - מקסים ונדיב מצידו, לא? אז זהו שלא! אמא שלי, הגיעה הביתה מיואשת, כדי לגלות בתיבת הדואר תזכורת לתשלום חשבון החשמל (שאולי תצליח לשלם אותו בתחילת החודש ואולי תחיה כמה ימים בלי חשמל עד אז. קורה...), עלתה במדרגות וגילתה שבזמן שלא היתה בבית הוא הכניס לה את המדיח (יש לו מפתח לשעת חירום, שהוא מנצל לעיתים לרעה) לאמצע הסלון הקטן. אתם יכולים לתאר לעצמכם את ההרגשה? אין כסף לחשמל ותקוע לכם מדיח מה-זה מיותר בבית! אם כל האבסורדים! כמובן שאבא שלי נעלב עד עמקי נשמתו (בלהיעלב הוא אלוף) כשהיא ביקשה שייקח את המדיח חזרה. לשמחתי הצלחתי לשכנע אותה למכור ומייד ושיקפוץ אבא שלי והרגישויות שלו. מישהו רוצה במקרה מדיח מעולה, ישר מהאריזה, כולל תעודת אחריות, במחיר מציאה?

האיש שלי רוצה מדיח!

כמה אמא שלך רוצה בעבורו? ייתכן שנפתרה לה הבעיה! תתקשרי.

אבא גאה

New member
שקלתי להתעלם

אבל אתן כבר יודעותים שיש לי בעיה עם לשתוק.... האם אבא שלך ידע שלאמא שלך אין כסף לשלם חשבון חשמל? כי זו נראית לי מתנה מקסימה אם היא נעשתה בתום לב. מקסימה ונורא מתחשבת..... ??

למה להתעלם כשאתה יכול תמיד לשאול?

התחלתי לענות באריכות האופיינית לי אבל אז הבנתי ששום סיפור מעורר בחילה לא יוכל לתאר את מוחו המעוות של האיש. זה לא היה מנדיבות. זה היה כדי להראות שלו יש ולה אין. והוא יודע בדיוק מה מצבה. זו לא הפעם הראושנה ולא תהיה האחרונה. החדשות הטובות הן שבעקבות קיטוריי כאן החליטה אדמה טובה (המקסימה, שאיזה כיף היה להיפגש איתה סופסוף!) לרכוש את המדיח ובא לציון גואל! איזה יופי, נכון?! וזה 10 חודשים אחרי שקיטרתי על זה שעומדים לפטר את דוביבת ותוך דקות סידרה לה ערבה את מקום העבודה הנוכחי והנהדר שלה! זה פשוט מקסים!

אבא גאה

New member
איזה יופי

תספרי לה שזה הגן שאנחנו חולמים עליו..... ונכון שמיקי היא פשוט מדהימה מאין כמוה?

איזה יופי!

אז עכשיו יש לאמא שלך במה לשלם את החשבון... ולאיש של אדמה יש מדיח
ואיזה כייף שהעולם כזה עגול וחמוד !!!!!!!

לערבה ואבא../images/Emo42.gif

לא נותר לי אלא להסכים עם שניכם! לפעמים העולם פשוט מחייך אלינו ואני נוהגת להיאחז חזק חזק ברגעים היפים האלו.

כן! הספר "כך ולא כך"

(או שאולי זה כך או לא אחרת?). בכל אופן במוקד הסיפור אבא שמצייר לילדה ענת ציורים לא נכונים והיא מתקנת אותם. לא הפריע לנו במיוחד, ובהחלט יש לנו ספרים עם אבא בהם, אבל בהחלט הרגשתי שזה לא במקרה שהחברים שהביאו לנו את הספר בחרו דווקא בו. אולי אפילו משהו לא מודע שגרם להם להביא לנו ספר שבו יש אבא כדמות מרכזית. אבל- גם מהצד ההפוך זה קורה. אני למשל הבאתי לזוג חברים פוף מקסים לחתונה שלהם. רק ששכחתי שבן זוגה הוא נכה שמאוד קשה לו לשבת ולקום מפוף
. עד היום אני מתבאסת מזה.

אבאל'ה, יוצא שאני כל הזמן רודפת

אחריך גם לכאן!
טוב, המתקן בקבוקים המיותר הוא שלי... אני פעם נתתי מתנה שחשבתי שהיא מצחיקה ובסוף יצא שהעליבה את האבא של החתן... חברים שלי התחתנו כשהיינו ממש ממש צעירים, בני 22, סטודנטים תפרנים. נתתי לחבריי במתנה צ'ק שמן וענק (שליש משכורת דאז) כי הם היו חברים קרובים ובלי כסף ובהריון. בשביל הצחוק והכיף קניתי גם אסלת שירותים, צבעתי אותה בזהב ועליה הדבקתי את המעטפה. הרעיון היה לתת מין כיסא-מלכות כזה... איך שהאבא של החתן נעלב! הוא ממש לא חשב שזה מצחיק.

y o l u

New member
טוב, אז בתור צמחוני אדוק שלא לובש

בגדים ולא נועל נעלים שעשויים מחומרים מהחי אני מקבל אחת לכמה זמן מתנות שייצורן היה כרוך בקיפוח חייהן של אי אילו חיות מסכנות. תמיד מתעוררת אצלי הדילמה מה לעשות עם הנבלה שבזה הרגע קיבלתי- האם להעביר אותה הלאה לקרניבור שיהנה להתעטף בה (השיטה הפולנית) או לקיים טקס קבורה הלכתי ליצור האומלל. זכורה לי במיוחד פעם בה הוריי קנו לי בנסיעתם לחו"ל זוג נעלי בית מפרוות ארנבת רכה ונעימה. איך אפשר בכלל לנעול נעלי בית שלפני זמן מה עוד קיפצצו, אכלו גזר והתרבו כמו שפנים (כלומר כמו ארנבות)? כבר לא זוכר מה עשיתי איתן אבל כנראה שזה עבד כי מאז הם קונים לי רק בשמים בדיוטי פרי... (שלא נוסו על ארנבות). האמת שהפרסומת החדשה והמעולה בכיכובה של אניטה פללי נתנה לי רעיון!!!- מעתה, כל מתנה כזו אפחלץ ואתלה על הקיר.

f u f u

New member
בדרך כלל זה משהו טראגי...

אז לתת ספר של "אמנות הלידה" למישהי שעברה הפלה לא מתוכננת זה איך לומר?
(וזה כמעט קרה לי. פשוט לא מצאתי את הספר בחנות אז קניתי את "הזוג הרב-אורגזמי"
)

למעלה