מתנות לקין- Vol #2

מתנות לקין- Vol #2

כפי שאמרתי בשבוע שעבר, אנחנו הולכים להביא לקין (או טים יותר נכון
) מתנה משותפת של דיסקים של אמנים ישראליים
תודה שעזרתם להעלות הצעות לאמנים ועכשיו צריך להחליט מה באמת נותנים ועל מה אפשר לוותר.. וגם אם בחרנו באמן- אז איזה דיסק של האמן אנחנו נותנים (אפשר להציע יותר מאחד) כדאי בכל זאת להצטמצם כי אם בממוצע כל דיסק עולה 50-60 ש"ח אז 20 דיסקים זה די הרבה (וגם מגוחך ליפול על טים עם 20 דיסקים פתאום חחח) וגם אנחנו רוצים לתת לו משהו מתומצת ולא מייגע.. יש המון מוזיקה ישראלית שאפשר לתת אבל צריך להכנס גם לראש של מה מושך מישהו שלא מבין מילה עברית וגם לזכור שכל המוסיף גורע... בקיצור הבה נחליט! בבקשה לומר איזה דיסק של האמן אתם ממליצים לקנות ואם אתם חושבים שיש רק כמה שירים מסויימים ולא דיסק שלם או שאתם חושבים שאפשר לוותר אז תאמרו.. הנה האמנים: אביתר בנאי- אביתר בנאי? חמי רודנר דניאל סלומון משפחת בנאי (ותודה לקארין שפירטה
) אריק ברמן יוני בלוך שלומי שבן אפרת גוש מטרופולין אריק איינשטיין גלעד שגב אסף אמדורסקי עידן רייכל רמי קליינשטיין עברי לידר ברי סחרוף יאללה, עכשיו עזרו נא להחליט!!!

אגב- חסר לי כמה המלצות אולי לדברים ישנים

וקלאסיים, מוזיקה יותר ישנה ויפה של ישראל (לא ישנה שירי עם, חלוצים וקום המדינה, אבל ישנה שנות ה70-80...) לדעתי זה יכול להיות מעולה כי היתה אז מוזיקה מצוינת

dans girl

New member
../images/Emo185.gifאריק איינשטיין האיש מגוון, והיצירה שלו מתפרשת על איזה 50 שנה אז ככה שבכל מקום נוכל למצוא משהו שיתאים לקין ../images/Emo13.gif

אוקיי אני לעזאזל אומר לכם מה לא ברור

לא ברור לי למה אתם לא מבינים שאני פאקינג רוצה שמות של אלבומים עכשיו ולא עוד אמנים!!! חחח שיגעתם אותי

maihlevi

New member
אני מאוד אשמח לעזור...../images/Emo13.gif

בתור משהי שנחשפה למוזיקה הישראלית בשנה האחרונה...(כן כן... תתפלאו יש במוזיקה הזאת משהו!
) אם משהו לא הבין את זה אז אני מ=א=ו=ד ממליצה על אביתר בנאי...
הדיסק הראשון..
. הוא כולו פסנתר.
. הם י-מ-ו-ת-ו על זה, זה נחשב לאחד הדיסקים הכי טובים בהסטוריה של המוזיקה הישראלית! --עזבו את זה שאביתר בהופעות ובכלל.. הורס... אוי הוא פשוט מדהים...--- -דניאל סלומון... "רבות הדרכים" דיסק רגוע, פסנתרי משו... =] אפרת גוש... -שנוי במחלוקת או שהם ימותו עליה(כמוני) או שמממש לא... הייתי מנסה ירמי קפלן... לדעתי הם ממש יאהבו אבל אי אפשר להצביע על דיסק אחד ספציפי.. כנ"ל חמי רודנר..(כי הדיסקים לא משהו אבל יש להם ממש יציאות) פה בערך נגמרת הקריירה שלי עם אמנים ישראלים.. =] מקווה שעזרתי

Pure M

New member
ובכן,

מטרופולין - מטרופולין. הפרויקט של עידן רייכל - הפרויקט של עידן רייכל. היהודים - מציאות נפרדת. דניאל סולומון - דניאל סולומון, רבות הדרכים (זה שני דיסקים). אריק איינשטיין - יסמין (האאא כמה טוב שבאת הביתה
), ארץ ישראל הישנה והטובה חלק ג' (עטור מצחך פותח את הדיסק. אין יותר מזה
). אפרת גוש - אפרת גוש. ממ, יותר מדי יוצרים ישראליים מתעצלים בבחירת שם לדיסק

maihlevi

New member
שכחת! אביתר בנאי-'אביתר בנאי'

אם הם לא יחשבו שהאלבום הזה אלוהי(כל האלבום הוא פשוט פסנתר אחד גדול) אני בטטה.

justin9

New member
המלצה חמה מאוד על מטרופולין (שני הדיסקים) ועל

עידן רייכל אבל אם צריך רק דיס אחד מאמן אחד אז מטרופולין הראשון דרך אגב, רעיון מצויין....

tweety3

New member
אולי אפשר להביא איזה דיסק אוסף

יש גם את הסדרה הזאת של "עבודה עברית"...

למעלה