מתנות לראש השנה

idithgal

New member
מתנות לראש השנה

הכנתי 2 צינצנות. הקטנה עלתה 35 סנט והגדולה דולר 1. על הקטנה הדבקתי מפית ע"פ ההסבר של אביבה, ומסביב צבעתי מסגרת עם צבע טוליפ וכתבתי דבש עם אותו צבע. על הצינצנת הגדולה (תמונה בהמשך) הדבקתי פרחים ממפית (באותה צורה) אחרי שקודם צבעתי את הצינצנת בצבע אקרילי בלבן. אחרי ההדבקה צבעתי את כל הצינצנת בפסטה חולית מעורבבת בצבע אקרילי בירוק בהיר, והוספתי סרט רפיה למכסה.

dorlim

New member
../images/Emo45.gif ממש יפה

ושתי שאלות - איפה קנית את הצנצנות ? מה זה בדיוק פסטה חולית?

idithgal

New member
אני אנסה להשיב

1. אני נמצאת בארה"ב אז..... אבל אני חושבת שאם תחפשי בחנויות של "הכל בדולר" או אפילו בסופר מרקטים הגדולים תמצאי צינצנות מאוד זולות 2. פסטה חולית (זה התרגום) זאת משחת עיצוב, שמעורבבים בה גרגרי חול. יש לאורך הפורום המון הסברים איך עובדים עם זה, אביבה הסבירה שהיא עובדת עם סוג של טיח כדי לחסוך, בקיצור- תעשי חיפוש על משחת עיצוב ותמצאי תשובות של מקצועניות, אני רק מתחילה :)

dorlim

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

יש לי בבית משחת עיצוב (ואני אפילו משתמשת בה !), רק שלא ידעתי שהיא נקראת גם פסטה חולית....

lior2211

New member
בקשר לצנצנות

הרעיון מאוד נחמד ויפה אבל יש לי כמה בעיות...... 1)באיזה דבק השתמשת? 2)אם הצנצנת מתלכלכת את לא חושבת שיקרה משהו למפיות כשתרצי לשטוף את הצנצנת

idithgal

New member
בקשר לדבק (ואולי אביבה תוכל לעזור)

א. יש במאמרים הסבר של אביבה להכנת דבק דקופאז´ (להדבקת מפיות, וגם הסבר איך מדביקים במאמר אחר). האמת היא שבמקרה הייתי בחנות לחומרי מלאכת יד וראיתי שיש דבק מוכן להדבקת מפיות אז התעצלתי וקניתי. ב. אכן, אני קצת מוטרדת מזה, ולכן מרחתי גם לק, ע"פ ההוראות של אביבה, אבל אני בטח אשים בזה דברים יבשים (סוכריות וכו´) ככה שניגוב קל בפני יספיק, אלא אם כן, אביבה, את אומרת אחרת? אפשר ממש להרטיב?

ayelet i

New member
ממש ממש ממש יפה! ../images/Emo20.gif

כל מי שיקבל בטח ישמח נורא!

av_i_va

New member
עידית יקירתי

באמת מגיעות לך מחמאות...
על הרעיון, הביצוע ובעיקר על הנכונות לשתף. אבל איך לא??? היתה לך מורה טובה
לשאלתך, כן - אני תמיד ממליצה לקבע בלכה. גם במקרה זה - רצוי. לגבי האבק: יש מוצר מעולה של סנו (סנו ג´ט) אלה מפיות לחות רב שימושיות ומנקות באופן יסודי ושומר. לדעתי זה בהחלט יספיק. לא חייבים להשתמש במים

למעלה