מתנות מתנות

Russet

New member
מתנות מתנות

לכבוד יום הולדתי הקרב יותר מדי ואז שרשרת של 4 חודשים בהם אנחנו חוגגים 7 ימי הולדת, יום נישואין אחד ויום שנה אחד התחלתי לחשוב על מתנות. האחיות הקטנות שלי הסבירו לי שאין להן כסף השנה כי הן בזבזו את כל דמי הכיס שלהן כמובן עליהן. הגדולה בצהלנו ולכן גם היא לא תוכל להוציא יותר מדי, כשאמא שלי שאלה אותי מה אני רוצה אמרתי לה בלי להתבלבל שבא לי השנה פאלם...כנראה שקצת הגזמתי מהחבר ביקשתי ערכה ללימוד שפה, ספרדית או משהו דומה שיהיה לי בכיף, מעצמי אני אקבל שיעורים חוזרים על הגיטרה ואולי אטפח את זה קצת יותר. אין לי מושג מה עוד בא לי\חסר לי, מה אתם הייתם מבקשים כמתנת יום הולדת? (עוד מישהו לא מוצא את האמוטיקונים? לאן הם נעלמו לי?)

מה ז"א נעלמו? אני משתמשת בהם ../images/Emo9.gif

רק שינו את הסדר שלהם ברשימה והוסיפו עוד כמה. ולגבי מתנות- בד"כ אח שלי לא טורח לקנות לי ואחותי בד"כ שואלת מה רוצה אבל לא מקבלת תשובה, כי לא אוהבת להגיד מה רוצה, מעדיפה שישקיעו מחשבה. ההורים בד"כ נותנים לי כסף שזה טוב לחשבון בנק, אבל זה קצת מעצבן כי הייתי שמחה לו היו משקיעים מחשבה ומחפשים מתנה שתתאים לי. אם הייתי צריכה לבקש מתנה, הייתי מבקשת אופניים כי אני רוצה להתחיל לרכב על אופניים, או שהייתי מבקשת ללכת לאיזה חוג של פיתוח קול ולחזור לשיר.

מתנות ../images/Emo77.gif

האמת שאחותי עד עכשיו לא קנתה לי מתנה ליומולדת, התכוונו לקנות ביחד ולא יצא ו... שכחנו כבר. בהזדמנות. אני גרועה בלבקש מתנות... אוהבת הפתעות ולא סגורה בדרך כלל על מה שאני רוצה. לאחותי אני בדרך כלל קונה בגדים או דברים לטיפוח, לפני שנתיים למשל הלכנו לקנות בגדים ביחד קצת לפני היומולדת שלה והיא ראתה חולצה מאוד יפה שהייתה יקרה למדי, אז אמרתי שאני אשלם חצי מהעלות כמתנת יומולדת (הייתה יקרה מדי בשביל שאני אקנה את כולה) וכך היה. זה היה חתיכת הישג כי מאוד קשה למצוא בגדים יפים שגם מוצאים חן בעיניה וגם יושבים עליה טוב...

למעלה