מתנות, רבותי, מתנות

ayush

New member
מתנות, רבותי, מתנות ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

אני יודעת שהנושא הזה עלה פה די הרבה...אז סליחה מראש, בשבוע הבא 3 האחים שלי האהובים חוגגים יומולדת ! החלוקה היא כזו : אחות בת 29, אחות בת 21 + אח בן 21. אין לי ממש רעיונות מה לקנות להם.. ואם ניקח בחשבון ששבוע אחר כך מגיעים החגים... וצריך מתנות לאמא, חמותי, סבתא, אחים, אחיינים... מה עושים ? לא נעים לי כבר לקנות עוד בושם, חולצה וכו´. אה, ולא משהו שצריך לבשל ( מקנאה בכן אתי@ ויעלי2...) ותעשו טובה... שישארו לי כמה גרושים לבגדי החג

אתי@

New member
רעיונות ../images/Emo62.gif

תיק ארנק אריזת סבונים ומוצרי טיפוח מהחנויות החדשות שנפתחו לאחרונה בכל מקום תכשיט ממיכל נגרין חמסה
ממיכל נגרין ספר
עד כאן רעיונות נדושים. בנוסף, אני מציעה לך להיכנס לחנות בסגנון של "צירופים" (יש בראשל"צ אבל לא רק). יש להם חפצי נוי מקסימים בטווח מחירים רחב מאוד ולפחות לבנות תוכלי למצוא שם משהו מוצלח. לגבי האח - בנים זה תמיד קשה
אבל מה שאני הבנתי (אחרי מחקר סוציולוגי מעמיק) זה שגברים אוהבים לקבל משהו שהם צריכים. אז אולי תבררי מה הוא צריך

ayush

New member
../images/Emo51.gif אתי! עוד רעיונות למישהו ???

אולי ?

Ronnie*

New member
אין לי ממש רעיון,

אבל מה שאני עושה בד"כ כשאין לי רעיון ממש טוב זה לקנות כמה דברים קטנים (יותר מושקע, ויותר סיכוי שמשהו יקלע). נניח, לאחותי הקטנה קניתי קופסה יפה ושמתי בה תחתונים וגרביים, מחברת עם כריכה יפה, סבון קטן... ואם לא, תמיד אפשר ספר או דיסק. לא מקורי, אבל נחמד... וחבילת סבונים/נרות וכו´ זה תמיד כיף.

שמופית

New member
גם לי אין ממש רעיונות....

אבל אולי יש להם איזה תחביב, שאפשר לקנות משהו שקשור בו ? למה שלא תשאלי אותם מה הם רוצים ? מה חסר להם ? אולי מנוי על איזה ירחון ? (מסע אחר, מדע פופולרי, בנין ודיור וכו´)

יעלי2

New member
רעיון למתנה גם לבן../images/Emo8.gif

אני קניתי לאחי אתמול מתנה לחג את הספר סנדוויצ´ים החדש של אהרוני. הוא קטן, פרקטי, לא מאיים, מאוד מגרה להכין ולאכול. מגיע ארוז כמו סנדוויצ´ עם נייר פרגמנט ושקית אוכל. 54 ש"ח זה הנזק, אבל יהיה שווה. הוא אוהב לבשל ולאכול, אז אני מקווה שבתור מתנה לחג, זו תהיה הצלחה. אגב, בחג הקודם "קניתי" לו מצעים של כיתן תמורת נקודות (בלבד) של ויזה. מצעים זוגיים מדהימים, סוג א´, וניפרדתי מכ 14,000 נקודות שגם כך לא עשיתי איתם דבר. חומר למחשבה!!!!

יעלי2

New member
זה נכון../images/Emo70.gifוזה עדין אקטואלי אם במקרה

YOU HAPPEN TO KNOW חברה או אחות בת 25 שמחפשת מישהו רציני (ומדליק, שיודע לבשל ומחפש למי לתת T.L.C).

kisses

New member
אני אישית לפני שאני קונה מתנה למשהו

תמיד שומעת מהצד מה הוא או היא צריכים וככה אני תמיד קולעת. אבל מקרה ולא שמעת אז אני גם מציעה שלבנות תקני תכשיט יפה (שרשרת, צמיד לקרסול , צמיד ליד) ולבחור אולי ספר (הארי פוטר, lord of the rings)

ayush

New member
תודה לכולכן ! כנראה אצטרך לשרך את

רגליי לקניון הקרוב... ולהתחיל לחפש... אהבתי את הרעיון של רוני של קופסא ובה דברים קטנים (זה בטח יתאים לאחותי הקטנה)... וגבי ההצעות לשאול אותם מה הם צריכים.. זה תמיד מסתכם ב "כלום.. לא צריך כלום..."

kisses

New member
אני אף פעם לא שואלת אני תמיד שומעת

אני אתן לך דוגמא שמעתי את חמי אומר שגם הוא רוצה מיכנסי דגמ"ח אז ביום הולדתו קנינו לו. או שחמותי אמרה לי פעם שהיא נורא רוצה לקנות את הפיגמות שעשוית ממשי אז קניתי לה. ככה זה לפחות הולך אצלי במשפחה.

רעיונות

- מתנות לחגים: יש ה-מ-ו-ן חנויות שיש בהם כלי בית נעימים וזולים - קיבלתי היום קטלוג של קוסמוס עם מתנות במחירים מגוחכים (ממוצע 50ש"ח, ודברים יפים !), מוסיפים משהו מתוק (דבש, שוקולד, יין) וסלאמת. - קופסא עם דברים זה רעיון טוב - עשיתי לגבר בחוגגנו שנה, עם מלא מזכרות + כמה דברים רציניים. נניח, הוא שותה שוקו כל בוקר, אז קניתי כוס שכתבתי עליה ´כוס השוקו של הגבר´, והיא הפכה להיות "הכוס שלי" אצל ההורים שלו... אחותי עשתה משהו מדהים דומה לחבר שלה - "שבעה חטאים" והתאימה מתנה מיוחדת לכל חטא... גרגרנות היה עוגת שוקולד מטריפה, תאווה - בייבידול או משהו כזה, ממש מושקע. אבל זה דורש המון מאמץ ומחשבה. - "ערבי פינוק": שובר לערב יציאה זוגי, איתך או בלעדייך, נניח שני כרטיסים לסרט + שובר לקפה ועוגה... אם זה איתך, אז את משלמת, ואם בלעדייך - אז את דואגת להזמין. יש גם בתי מלון שעושים את זה - מלון דניאל עושה ב-100 ש"ח יום פינוק שכולל המון דברים. המסעדה אמזון ברמת החייל מציעה ארוחת טעימות בבוקר שהיא מהממת ב-50ש"ח לאיש, וכו´. - ספרים, רבותיי, ספרים - וכל מילה נוספת מיותרת. יש גם המון מבצעים עכשיו - נניח בדיונון, מי שקונה את ´מיהמיה´ של סוזן אדם, מקבל את ´כביסה´ שלה ב-5 ש"ח... במקרה שמתי לב... - סדנאות שונות, נניח סדנת איפור, סדנת בישול, סדנת צביעת רהיטים (יש כזה דבר) - השתתפות חד פעמית היא לא יקרה וכייפית... זהו בינתיים, אחשוב על עוד

Ronnie*

New member
ממש אהבתי את הרעיון

של שבעה חטאים... נהדר... אני אשתדל לזכור את זה לאירוע הבא.

אתי@

New member
גם אני ../images/Emo45.gif

אבל מהם כל 7 החטאים? ואיזה מתנה קונים לחטא הגאוה?

שבעת החטאים

שבעת החטאים - - גאווה - קנאה - גרגרנות - תאווה (במובן תאוות בשרים, יענו סקס) - כעס (ANGER) - תאוות בצע - עצלות אני אשאל את אחותי מה בדיוק היא עשתה ואדווח, אבל לגאווה אפשר דברים כפונקציה של הבנאדם - החל ממראה או אביזר איפור לבחורה, בגד סקסי, שוט (להלקות את עצמך), תעודת הצטיינות או מדליה מפוברקת (למאהב הטוב ביותר - לא מומלץ לתת לאח/אחות), מסגרת לתמונה, קרם להצמחת שיער או להגדלת איבר המין (*נגד* חטא הגאווה...), משהו שקשור למשהו שהאדם הזה גאה בו (נניח חלוק חדש לרופא א-לה גבר). כאן לא חייבים להיות רציניים - בקלות אפשר לקחת דברים שהם להצחיק... ספר "שפר את עצמך", כאלה... תודו שיש פה פוטנציאל. אגב - למישהו יש רעיונות לרשימות דומות ? שבעת המינים ? ששה סדרי משנה ?

למעלה