מתנות

• פותח הנושא 1gal
  • פורסם בתאריך

1gal

New member
מתנות

רק רציתי לשתף אותכם בכמה מתנות מקוריות שלקח לי הרבה זמן לחשוב עליהן- אבל אני אוהב להשקיע בשביל החרים והמשפחה- וכמה שיותר מקורי- יותר טוב! (חלק מהמתנות הן פחות שימושיות ויותר בשביל קטע שיזכרו להרבה זמן) 1. אלבום תמונות- בצד אחד התמונה של החבר/ה ובצד השני הברכה שלו לזה שיש לו מומולדת (עשיתי את זה לאחי לגיל 16 מכל החברים)- מרגש מאוד ואחרי כמה שנים מביא הרבה אושר ונחת להיזכר בזה. 2. אם מישהו חוגג 18 ובאמת החבים רוצים להשקיע- צניחה חופשית (לא עלה יותר מידי אם אתם כמה חברים ביחד) או שיעור הטסת מטוס (בין 300-400 שקל). 3. לחברה טובה קנינו שוט ואזיקים עם פרווה ורודה וחוטיני ;) 4. מראה גדולה לחדר ועליה כתוב- "העיקר הבריאות" או כל כיתוב אחר.. 5. סרט וידיאו מכל החברים. 6. פיצפקעס לחדר - תמיד רעיון טוב (מנורות לבה, לונגים, סדינים!!!) 7. בקריון יש אפשרות להדפיס על שטיחים!! רעיון מעולה (אנחנו הדפסנו את התמונה של כל החברים ליומולדת של חברה טובה עם הלוגו של "חברים" ..יצא מדהים!) 8. אם יש יומולדת 16 או 18 - החברים מתארגנים יחד וקונים שתייה בכמות בשביל בעל המסיבה... 9. תמיד אפשר לעשות מסיבת הפתעה.. 10. הדפסת חולצות עם כיתובים מדליקים. 11. הזמנת ליצן שיבוא לבית הספר ויפתיע את בעל השמחה עם בלונים, שירים הרקדת החבירם וזר פרחים (ויעשה פאדיחה מצחיקה שווה להנציח במצלמה :) ) 12. סופשבוע (אם זה זוג חברים...) 13. קורס צלילה. 14.בגדים (תמיד רעיןו טוב אם נתקעים בנושא המתנה).. 15.ארוחת מקדלונד מוגדלת!!! :)) 16. קופסה שבתוכה יש בלונים קטנים מלאים הליום ומלא נצנצים שכשפותחים אותה הכול עף למעלה :) 17.הזמנת דיסקים מהאינטרנט 18. קעקוע.. (אם חבר מעוניין אז החברים משלמים כמובן בהפתעה..) וזה מה שאני זוכר בנתיים שעשיתי. אם אני אזכר בעוד אני ארשום. תהנו!! ומזל"ט!

1gal

New member
איפה אפשר להשיג....

פשוט מאוד.. אי אפשר :) מכינים לבד... קונים קופסה בגודל רצוי (או שלוקחים קופסא ועוטפים יפה) קונים בהפניניג או בכל חנות בלונים אחרים בלונים בגדול הרצוי ממלאים בהליום, מוסיפים לתוך הקופסה נצנים וסרטים (אפשר גם ממתקים וכל מיני דברים אחרים) וסוגרים את הכול בזהירות כשהכול בפנים. חשוב מאוד!!! - מכיוון שבד"כ מדובר בבלונים קטנים, ההליום לא מחזיק הרבה זמן מעמד ולכן חשוב לתת את הקופסה כמה שיותר זמן קרוב לניפוח הבלונים כדי שהכול יתעופף כמו שצריך.. עם בלונים בגודל נורמאלי כבר אין צורך לדאוג.. תהנו!

קישקוש

New member
רעיון למתנה לחתונה.

ראיתי אצל איזה בחור שהתחתן, שהחברים שלו עשו לו חולצה עם הדפס של "חתן חדש" על מלבן צהוב כזה, כמו של "נהג חדש".. קורע!

אני לא חברת פורום אבל יש לי רעיון

למתנת חתונה-שעשו לקרובים שלי- עיתון שהוציאו החברים על הזוג הנשוי (פשלות ביציאה הראשונה טוטו מתי התינוק הראשון וכו´)

s h i m r i t

New member
העיתון

איפה אפשר לעשות את העיתון הזה??? נשמע לי רעיון ממש מקורי!

למעלה