את מתכוונת למתנה לאירוע? משהו כמו חתונה/בר מצווה?מה יחס שלכם למתנות,,יחס אישי?? יחס לגודל המנה??
ואם לא הולכים והיום נמנעים מללכת,,בכל זאת נותנים מתנה??
מתנהמה יחס שלכם למתנות,,יחס אישי?? יחס לגודל המנה??
ואם לא הולכים והיום נמנעים מללכת,,בכל זאת נותנים מתנה??
התכונתי לגודל המנה עושים חישובים כמה עלתה המנה ולפי זה מחשבים גודל הצ"קאת מתכוונת למתנה לאירוע? משהו כמו חתונה/בר מצווה?
גודל המתנה תלוי בקירבה לחוגגים. אם הנסיבות מונעות מאיתנו להענות להזמנה (כשאנחנו בחו"ל, או אם במקרה הצטננתי) עדין נעביר מתנה למי שטרח להזמין אותי. היא תהיה צנועה יותר ממה שאנחנו מקציבים לחגיגה אליה אנחנו הולכים.
גודל המנה אינו מעיד על מחירה וכמו כן מחירה אינו עניינך. למה להתעסק בזה בכלל?התכונתי לגודל המנה עושים חישובים כמה עלתה המנה ולפי זה מחשבים גודל הצ"ק
אני לא עושה חשבון .איזה סכום שאני רוצה לתת אני נותנת..אבללל לקרובים שלי נותנת יותר.התכונתי לגודל המנה עושים חישובים כמה עלתה המנה ולפי זה מחשבים גודל הצ"ק
לא. לא מבררים כמה עולה המנה. אם מישהו בחר לחגוג על הגג של מגדל אקסלוסיבי ולקחת את עזרא קדם שיכין את הארוחה- בחירה שלו, לא נראה לי הולם לחייב אותנו לשלם את זה. אנחנו רושמים המחאה שנראית לנו מכובדת ו...לא, לא כפי שהאתרים באינטרנט ממליצים. זה תמיד נראה לנו נמוך מדי.התכונתי לגודל המנה עושים חישובים כמה עלתה המנה ולפי זה מחשבים גודל הצ"ק
מסכימה איתך דווידו.אם מישהו רוצה להשתגע ומקיים חתונה יקרה מוציא סכום עתק איני מחייו לכסות את הוצאותיו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.