מתנחלים ומסתננים... אתם לא מתביישים

shoreran

New member
מתנחלים ומסתננים... אתם לא מתביישים

תראו איך אתם נראים בטלוויזיה? אתם פשוט רוע! כל העולם שונא אתכם וזה מקרים עלינו חבורת כפויי טובה... איך אתם יכולים לפגוע ככה בחיילים ששמרו עליכם? שנים!!! אתם משפילים ופוגעים בהם!!! אין לכם בושה? אתם פשוט חולים? אני לא מצליח להבין את צורת החשיבה שלכם...

../images/Emo45.gif קבל ח"ח

אין לי מספיק מילים "נכונות" להגדיר את מה שאני מרגיש כלפי המתנחלים והשב"חים
ולכן אסתפק בלומר להם: תתביישו לכם

yellow6

New member
לא כולם שונאים אותם

אני אישית נורא אוהבת אותם. תמשיכו ככה אחים שלי.

shoreran

New member
כנראה שאת וולגרית בדיוק כמוהם...

איך את מעזה לעודד התנהגות כזאת?

shoreran

New member
../images/Emo31.gif לכל מי שעוד נמצא בהתנחלויות

הם פושעים ומקומם בכלא!

Scarlight

New member
למה?

הם נמצאים שם כדי להראות שהם לא מסכימים עם התהליך. הם לא אלימים, הם לא מכים את החיילים, הם רק שוכבים על הקרקע ומחזיקים אחד ביד השני. הם רוצים שיישאו אותם החוצה כדי שאף אחד לא יטעה ויחשוב שהם יוצאים מרצונם. מה רע בזה?

silverhawk

New member
זה לא רע (נגיד..), רע מה שאירע בכפר

דרום. אמנם מיעוט קיצוני, אך מדובר בביזיון מוחלט. ביזיון של ערכי האנוש הבסיסיים, וביזיון הקודש שדבר כזה אירע על גג בית כנסת.

shoreran

New member
את זה אתה מדגיש? את העובדה

שזה קרה על גג של בית כנסת????? דווקא זה מה שקלטת מהעניין?

silverhawk

New member
זה מה שאתה בחרת לקלוט.

אני לא רואה צורך להגיב מעבר, קצתי בוויכוחים סיזיפיים כרגע.

GD5

New member
הם אולי פוגעים בחיילים

אבל אל תשכח את הסמולנים האנרכיסטים שגם עליהם החיילים שומרים אבל בשבילם הם פושעי מלחמה שכובשים את הפלסטינים

Princess Galush

New member
../images/Emo45.gif

ראיתי והזדעזעתי! הייתה כתבה על האמהות של החיילים, והראו קטעים שבהםמתנחלים משפילים ומבזים את החיילים, מקללים אותם ומפעילים עליהם לוחמה פסיכולוגית... האמהות אמרו שכנראה תהיה לבנים שלהן טראומה לכל החיים מהדברים האלה, ובצדק.. כשמישהי אומרת לחייל:"תסתכל לי בעיינים עכשיו. את העיינים האלה תזכור כל חייך ואני ארדוף אותך" זה מזעזע..

טוהרtoar

New member
קראו ידיעה מלמעלה

עדות: חיילי מג"ב זרקו תפילין דרכו עליהן וקראו לעבר הבחורים 'נאצים' 21:07, 18 אוגוסט 2005 / י"ג באב תשס"ה חמישה מג"בניקים נכנסו אחר הצהריים לבית הכנסת הספרדי ביישוב נווה דקלים כדי לפנותו. באחד החדרים היו 3 רבנים ביניהם הרב דב זינגר ומספר בחורים. איתי וולפסון, תושב מעלה לבונה, סיפר לכתבנו עוזי ברוך כי על אחד מהם היה תפילין ואנשי המג"ב היכו את הרבנים, לקחו את התפילין מראשו, זרקו על הרצפה ודרכו עליהן. עוד עולה מהעדויות כי הם אף קראו לעבר הבחורים קריאות גנאי ו'נאצים'. בסופו של דבר התפילין נלקחו ע"י אחד הרבנים ונלקחו משם אחרי שנגרם להם נזק.

למעלה