מתני???

מתני??? ../images/Emo34.gif

איפה אתה מאמי? כמו שראית הצטרפתי לפורום חחח... נחמד אפשר להתווכח עם אנשים זה די חסר כי מוקה (מיטל) מתעצבנת מההתפלספויות שלי אז אפשר להתפלפל קצת ראית בכותרת שמתי את דגל הגאווה ושלא כמו ההאבלות פה אני לסבית שגאה ומתגאה במי שאני ובקהילתי ולא שמה את זה בכותרת כי זה עם צבעים יפים (חולות נפש) אז מה איתך? קנית כרטיסים לניצנים? אוהל? מנעול לאוהל? חבל מיטל לא באה
"היינו עושות אהבה" בכל אופן בא לך לארגן איזה קומזיץ אני אתה שרה ולני (למי שאשכרה קורא את זה חוצ ממתן שרה ולני הן הגיטרות שלנו) יהיה מאגניב! חולה עליך (אם היית בת וואו היינו מזמן ביחד) תחזיר לי תשובה אורית טיטי שחף
(החיפושית הגאה)

xflil

New member
חחחחחחחח

אוהל אני ארד אולי היום לקנות... מנעול אני אקנה באותו הזדמנות.... אה ויש לי טאבים להתחלה של קח אותי אין לי כוח לרשום אז מיתק חמישי בית 3 מיתר רביעי בית 5 מיתר שלישי בית 5 מיתר שישי בית 3 מיתר חמישי בית 5 מיתר רביעי בית 5 ונרעה אם ירשו לי להביא את שרה, אני לא בטוח... ואני לא בטוח שכדי שגם את תביאי אותן! חבל תמיד בסוף הכל נשבר! (חוץ מהנרגילות ה-אנברייקבל) חולה עליך! מתן

מאמי כמו טעמי

התגעגעתי! יופי קנה אוהל גדול ואל תביא את שיר aka זונה תודה על הטאבים אני אנסה אין לי כוח לרשום לך את של נירוונה (come as you are) אני כבר אראה לך אם לא ירשו לך להביא את שרה אני אביא את לני באריזה של שרה סבבה? סבבה! ו... יש מישהי? יאללה אין לך את כל הזמן שבעולם אני הייתי משדכת לך מישהי אבל הנשים שאני מכירה לא רוצות גברים שאני מכירה אם אתה מבין? love you mr. fi.c אורית טיטי שחף

למעלה