מתנצלת בפניכם על נוכחותי הדלה בשבועיים

mother cat

New member
מתנצלת בפניכם על נוכחותי הדלה בשבועיים

האחרונים. להיות בחופשת לידה אומר שאני לא מול מחשב כל היום, והשבועיים האחרונים היו עמוסים בהכנות ואחר-כך התאוששות - בשבת האחרונה חגגנו לבת של בעלי בת מצווש!!!!

אז עסקתי בדברים החשובים באמת בחיים - שמלה, נעליים, איפור, לק, בוק (אלבום צילום מקצועי), סוכריות גומי, ועוד כהנה וכהנה.
הגברת עלתה לתורה בבית-הכנסת הרפורמי בעירינו, בטקס מרגש מאד. בנאום שלה בסוף היא בכתה כשדיברה על אמה, הודתה לכל האנשים החשובים בחייה, ואני גאה ושמחה לאמר שהיא הודתה לי על כך שלמרות שאני לא אמה הביולוגית אני דואגת לה ומטפלת בה ונותנת לה הרגשה כאילו אני כן. אני מאד מקווה שזה נאמר מהלב ושככה היא מרגישה.
אחר-כך המשכנו למועדון שבו היא חגגה עם כל חבריה לכיתה, ואנחנו חגגנו עם המשפחה המורחבת.
הגברת מרוצה מהחגיגה, ואני מקווה שישאר לה זכרון טוב מהחוויה.

אז זהו, מקווה להיות נוכחת פה באופן עקבי יותר עכשיו שזה מאחורינו.

סוף שבוע טוב,

אמא חתולה

בת מצווה - עליה לתורה

מבחינתי זו זו בת מצוה.
סתם לחגוג יומולדת 12 בהוצאות אסטרונומיות ובפאר שמתאים לחתונה לדעתי זה הכי מיותר...

מזל טוב!!

kisslali

New member
מזל טוב לבת המצווה ולכל המשפחה

אצלינו בת המצווה נחגגה לא הרבה אחרי שזוגי הצטרף למשפחה (גם לנו אין אבא). במשך השנים היו תקופות טובות יותר ופחות בקשר שלו עם הילדים, החויה של בת המצווה זכורה לכולם כמאד מאד חיובית ומשמחת, הוא נטל חלק פעיל בארוע והיא מאד אהבה את הנוכחות שלו שם. אני בטוחה גם לנערה זה לא היה עניין של מה בכך שהייתי הם בשבילה.

ללי

למעלה