מתנצלת מראש

bakllawa

New member
מתנצלת מראש

על השאלה המעט אינפנטילית - האם שחייה של שלוש שעות נטו ביום, כל יום, במשך שלושה חודשים, תגרום לכך שיהיו לי כתפיים רחבות? כרגע אני הכי פדלאה בעולם, סטודנטית מנוונת מישיבה על הספרים, ועשיתי לעצמי תוכנית אימונים מפרכת לחופש שאני חוששת שבסופה אהיה רזה, חטובה ומד-ה-י-מ-ה (בתקווה...), רק עם גוף של גבר

Spiritualized

New member
baklawa יקרה

ראשית - לא מומלץ לשחות 3 שעות נטו כל יום ללא הפסקה בעיקר לא אם לא בנית את התכנית הזאת בהדרגה. כתפיים רחבות לא בונים ב 3 חודשים - אפשר רק להעלות את המסה השרירית באזור(ולא להרחיב את מבנה השלד) אך צריך להבין ש3 חודשים זה לא מספיק בוודאי אם מתכוונים להפסיק אח"כ... אני ממליץ לך לחשוב באופן ארוך טווח - ב3 חודשים בקרובים תתאמני בהדרגה על פי תכנית אימון מקצועית ואישית (כל מדריך בכל חדר כושר יכול לעזור לך עם זה) בכל אופן לא יותר מ4 פעמים בשבוע ולא יותר משעה וחצי בכל אימון וכשתחזרי ללימודים תנסי ליצור שגרה של 2-3 אימונים בשבוע אפילו של 40 דקות ובשילוב עם תזונה נכונה(אנא ממך אל תזלזלי בחשיבות התזונה!). אין קסמים. אין קיצורי דרך. אי אפשר להגיע כמעט לאף תוצאה רצויה(ולהשאר בה) ב3 חודשים של זבנג וגמרנו, ובטח ובטח שלא לבנות גוף רזה,חטוב,מדהים+"כתפיי שחיינים"... הדרך היחידה להגיע לתוצאות משמעותיות (ובבטחה)היא "לתקוף" את הנושא הן מכיוון האימונים והן מכיוון התזונה באופן הדרגתי ומבוקר לאורך זמן.

למעלה