מתנתי הצנועה לפורום...

AlanisJunkie

New member
מתנתי הצנועה לפורום...

טפטים לשולחן העבודה עם תמונות של סי... מצפה לתגובות.

actress

New member
קבל ח"ח ../images/Emo45.gif ../images/Emo66.gif ../images/Emo26.gif

תנסה לפנות לערוץ 10

j u n k

New member
יווווווווווווסי!

שלום אנשים...אני חדשה- באתי בעיקבות יוסי הנהדר (בואו נלקק לו קצת את התחת...אתם מוזמנים להצטרף) שעשה פה טפטים כל כך יפים שזה כואב. מה הקשר שלי לסי? לא גדול- אפילו קטן....אני פשוט זוכרת היטב שאמא הביאה לי איזה קלטת של שירים ישראלים שקוראים לה "ראש טוב"- זאת הייתה הקלטת הראשונה שלי בחיים והשיר האהוב עליי היה "גיבור גדול"....ככה שנים שמעתי רק את הקלטת הזאת..ומאז אני זוכרת את סי רק לטובה. אז סחטיקה עלייך סי אחלה רוקרית, וסחטיש גם לכם מעריצים נהדרים , תמיד טוף לראות שאוהבים מוזיקה ישראלית
(וכן גם אני מעריצה את אלאניס
)

AlanisJunkie

New member
תודה רבה לשתיכן..!

אני אנסה לפנות לערוץ 10. לג´אנק, גיבור גדול זה גם שיר הילדות האהוב עליי! איך לא סיפרת לי?

ט י נ ה

New member
גיבור גדול בגיל ריבה

מעבר לעובדה שבכיתי מרוב עצבים כי נמסתי מחום שם והייתי כמו עיסה דביקה אני הזמרת היחידה שהצליחה לשכנע אותו לצאת החוצה ולהצטלם בחוץ כבר היה קרוב לחצות והיינו על סף התמוטטות מעצבים ופתאום הכל חייך אלינו ... אגב את הגירסא הזו אני הפקתי מוסיקלית אם אהבת יש לי דסיק של זה וכמובן שאפשר לבקש עותק מההפקה שלגיל ריבה אתה רוצה ? סי

AlanisJunkie

New member
אני לא מאמין!!!

שיש את זה! בטח! זה היה דואט גדול! ראיתי את התוכנית והיית מקסימה. היית כל כך מדהימה, ראו עד כמה עד רגישה ואמיתית! יצאת אצלו ממש טוב, בדרך כלל יוצאים אצלו הרבה יותר גרוע. את מוזמנת לשלוח לי למסרים פרטים + כתובת + מחיר + מה שצריך כדי להשיג את זה. לבינתיים, תודה רבה, וזה בשבילך
.

actress

New member
ברוכה הבאה j u n k ../images/Emo66.gif../images/Emo140.gif

את מוזמנת לכאן תמידדדדד

ט י נ ה

New member
אני המומה...................מדהים -

הי יה מוכשר אחד אין לי מלים פשוט סוף הדרך הטפט עם הפרפרים צריך להיות עטיפה של סינגל ... בכל אופן אני מנסה תמיד לסרוק תמונות מדהימות ונדירות אבל לא מצליחה בגלל הכובד שלהן האם תוכל לתת לי אי מייל שלך ואני אעביר לך ואתה תוכל להקטין ולהעביר לפורום ? יש לי תמונות שלאף אחד אבל לאף אחד אין וזה ברור נכון ? אני מודה מכל הלב ןרוצה להודיע בזה הרגע הודעה במעט הסטורית ............ הסתפרתי ...................... קצר קצר כמעט עם גוונים של חום ו פלטינה עדינה אני נראת קצת כמו מישהו שפעם היכרתי שקראו לי סי .. אבל כלכך קצוצה וכלכך מחומצנת בקיצור וורסיה קלאסית של הימים ההם ... מתכוננת לאוסף ....והמבין יבין ( הי פטל .. )

AlanisJunkie

New member
היי סי! אני שמח שאהבת!

אשמח אם תשלחי לי תמונות נדירות. אשפר להקטין את הגודל שלהן בכל מיני תוכנות ולהעלות אותן. אפשר, כמובן, גם לערוך אותן ולעשות כל מיני דברים יפים. תתחדשי על התיספורת! האימייל שלי: [email protected]

למעלה