מתנת גיוס מישהו?

Besessenheit

New member
מתנת גיוס מישהו?

אני אשמח אם למישהו יהיה רעיון - מישהי שאני מכירה מתגייסת שבוע הבא וצריך להסגר מחר על מתנה. היא הולכת להיות ג'ובניקית ולא ממש באלי על כל מיני "ערכת גיוס" של סבון מגבת ועוד שטויות כאלה.

אני מעוניינת במשהו שימושי לתקופת הצבא ואני מנסה להזכר מה כבר הייתי צריכה בשירות שלי שהיה משמש אותי הרבה או משהו שהייתי צריכה ולא עולה לי כלום... יש לכם רעיונות אולי?

Blue Potion

New member
בתור ג'ובניקית,

לי קנו נעלי בית נעימות, פיג'מה, ערכת עטים, דפים קטנים כאלה, פנקס קטן ויומן. ערכת מתגייסת יכול להיות כל דבר.

Hawkgirl

New member
האמת שהערכות גיוס האלו מעולות P:

באופן אישי, אחותי קנתה לי לגיוס תיק רחצה שבתוכו היה סבון נוזלי, ו... אני חושבת שגם נעלי אצבע. יש מצב שעוד דברים שאני לא זוכרת }:
התיק רחצה היה אבל ממש שימושי, במקום לסחוב הכל בידיים כמו כל שאר הבנות פשוט שמתי את הכל בתיק והלכתי איתו באלגנטיות P:
אבל הדבר שהכי הצילו אותי היו המגבונים, ניצלתי אותם בלי הפסקה לניקוי אבק במסדרים חיחי.
אגב, אני לאחרונה חשבתי להכין לחברה כרית קטנה עם הדפס כלשהו עליה שתוכל לקחת ושיהיה לה על מה לשים ת'ראש בלילה

ShacharDawn

New member
שאלה

את יודעת במקרה אם היא תהיה בבסיס סגור, עם שינה שם, או שבטוח תחזור הביתה בכל ערב?
זה יכול לעזור בהחלטה לטווח ארוך.
(בבסיס סוגר, למשל, סלסלה קטנה לכל ציוד המקלחת היא פתרון גאוני! בבסיס שלי לכל הבנות הייתה סלסלה כזאת וזה היה ממש נוח
)

לא יודע כי היא ג'ובניקית ואת לא יודעת

באיזה בסיס תהיה, אבל אני הייתי שמח לקבל כרטיס מועדון
לחבילות נייר טואלט רך כל חודש.

spaysi8

New member
כמה רעיונות

1. תיק איפור עם דברים בסיסיים כמו מראה, עפרון, לק שקוף/ורוד.. בטח חלק מהדברים יש לה אבל בעיקר אם תביאי לה תיק חמוד כזה שתוכל לסחוב איתה זה יהיה מגניב, בעיקר בתור ג'ובניקית בטוח יהיה לה זמן להתאפר :p

2. קופסת תכשיטים/קופסה חמודה לאחסון.. אם תהיה ביומיות- תוכל לשים על השולחן ולשים שם עטים וזה ממש נחמד, אם תעשה סגור, תוכל לשים שם את כל השטויות שלה בחדר..

3. הלבשה תחתונה סקסית/חמודה/נוחה.. הכי כיף מתחת למדים ללבוש :)

4. אני עשיתי לכמה חברים חולצה לבנה רגילה עם הדפס מגניב/תמונה של כל החבר'ה- אפשר לשים מתחת למדים וזה ממש אדיר..
בעיקר אצל ידיד שלי שכתבנו לו על החולצה "סירות וזונות" (הוא היה בסטילים) והוא לבש את זה מתחת למדים בתור סוגשל מרד, וכשירד לחצי ב' כולם צחקו ממש..

למעלה