מתנת-חיי

שרית21

New member
מתנת-חיי

אלוהים לא ביקשתי מתנות אני מחזירה לך את חיי תעשה בהם כרצונך תזכור תקבור תשכח.

הקשתית*

New member
אל תוותרי על החיים...:-(

אם יש דבר יפה,אשר ניתן לנו במתנה, הרי זה החיים. אכן יש בחיינו רגעים כואבים, אך גם יש רגעים יפים ושמחים. אולי במצבך,נשמע נדוש ומליצי, אך זה רק מניסיון ורצון לעזור. אז מבלי להכיר,דעי,שאת לא לבד...:))

שרית21

New member
לא לדאוג

למרות שהשיר נכתב מנקודת מבט אישית למרות שכן היה נסיון נועז לזעזע אתכם/ן אני מבטיחה שאין לי שום נטיות התאבדותיות אני ממש לא דוגלת בפיתרון ה``פשוט`` הזה. השיר נכתב בתקופה הזאת, תקופה של חוסר הערכה לחיים כל יום שומעים בחדשות על הרוגי שלום והרוגי מלחמה המוות נהפך להרגל עצוב אלוהים (או איך שלא נקרא לו) נתן את החיים במתנה והוא זה שמחליט על הסוף. כמו שנאמת אלוהים נתן ואלוהים לקח. זהו שוב אני הורסת את שיריי עם הסברים מופשטים כל בנאדם רואה את השיר מנקודת זוית אחרת, כל בנאדם לוקח משהו מחייו ומשייך לשיר (ככה אני חושבת) לודה על הרצון העז לעזור ולהקשיב בלי שום קשר..חפשו הודעות במייל ליל מנוחה לכולם/ן

שון33

New member
הי, חומד...

מה קורה? למה מדעיגה אותנו כל כך?.. לא משחקים ככה במילים... מה חווית שהביא אותך להצהרה כזאת? כמה נורא... אני מציע לך עזרה אם את צריכה.. או אוזן קשבת יש לי ניסיון רב עם זה, לצערי... לשרותך... צרי קשר באי-מייל(לוחצים על השם בהודעה זו...) ק.ב.

מנו

New member
אני ממש דואגת לך יקירה. לילית

באהבה והערכה עמוקה

מנו

New member
אני ממש דואגת לך יקירה. לילית

אם השיר נכתב ברגע של יאוש,זה מבורך מאוד. מהיאוש קרו לי הרבה דברים טובים. את מזכירה לי מאוד את עצמי כהיתי בגילך...(היום אני בת 30), אך משם צמחתי והתעצמתי...ועכשיו מכרי פונים אלי לעצה במקום להיפך. אני כאן בשבילך, אני אשמח לקבל ממך דואר אלקטרוני בהקדם. יקירה, יש לך היכולת לחוסן אמיתי, את זה אי אפשר לאמר על הרבה אנשים. את ``רק`` צריכה להחליט לקחת את כל הדברים היפים והמרגשים שיש לחיים להציע לך...ויש להם המון כאלה,תכתבי לי ואני כבר יספר לך. באהבה לילית באהבה והערכה עמוקה

js42

New member
שרית

קחי את ידי המושטת. לא לצורך היכרות. תני לי להובילך אל המקום שבו הייתי ומשם תני לי להובילך לאורך הדרך המובילה אל מקומות אחרים, בהם הדעת פנויה לחייך. אין איש עמך, ובכל זאת אינך לבדך. רבים מאתנו היו שם (ועינייך הרואות, כי בסוף המסע שבנו) אנא זכרי: לא מתנה היא, כי אם פקדון. ושמרי על עצמך. js42

Lonely_Angel

New member
חיים - אהבה - מוות...

שרית... בדברים האחרונים שכתבת נראה כי התאהבת בבחור וגילית שהוא לא מתאים לך ולכן נפרדת ממנו וכול האהבה הביאה שבר בגופך שגרם לפניה אלוהית לתת את החיים וללכת... יש לך טעות בדברייך כי נראה כי כתבת פה מן יומן אישי על אהבה שלך למישהוא : התאהבת , התאכזבת , הרגת(הרעלת) והתאבדת... אהבה היא אכן דבר חשוב מאוד שבלעדיו אנו לא יכולים להתקיים... רבות ישבתי וחשבתי וכתבתי דברים ואני כותב עדיין כול יום בכיתה שלי ובוכה על בדידותי אבל אין טעם לקחת את חיי וללכת לאבדון אפילו אם הכול נראה רע... אהבה לפעמים מגיעה מאוחר ולכן אנו צריכים להיעזר בסבלנות ולשרוד את המבחנים הקשים ביותר, את התקופות הקשות ביותר בחיים... אסור לנו לוותר, כי לפעמים האהבה נמצאת ממש מתחת לאפינו או לידנו אבל היא רק מתביישת לומר שלום ואנחנו שוכחים את רגשותינו ומשקרים לעצמנו בכך שאנו מפנימים את רגשותינו לאהבה שמחכה בצד ומחפשים בנרות אהבה שלא נמצא... גם אם יקח לנו המון זמן לעולם אסור לוותר בגלל שאנשים נפלאים כמונו חייבים להישאר כדי לשרוד את האכזבות והקשיים כדי להיות מוכנים לקבל את האוצר האמיתי , את האהבה. ובזמן זה כבר נהיה מוכנים לכול דבר כי נדע שגיאות אכזבות ודברים אחרים ונוכל להתקדם קדימה ולשבת בחוף ים רגוע בזמן השקיעה ולהרגיש את האהבה באוויר... גם העתיד חשוב לפעמים וכדי לך לחשוב על עצמך מאשר על אהבה בגלל שאת חשובה ותחשבי לאן תגיעי לאחר המוות ומי יושיע אותך... נכון שיש אכזבות רבות והרבה דברים כואבים בחיים אבל זה לא סיבה להפסיק ולוותר על הרצון לחיות... דווקא במצבים אלו את צריכה להחליש את האויבים ולהאבק ביאוש בעזרת דימיון, חלומות ואהבה לעצמך. לתת לעצמך להרגיש טוב כי יש הרבה שדואגים לך ואוהבים אותך והם לא ישרדו בלעדייך... וזה ישבור אותם מכול הבחינות... עשי חשבון זה עימך התעדיפי למות או לחיות בשבילם - בשביל אלו שאת אוהבת (משפחה חברים וכ``ו...) ואהבה שתבוא בעתיד... אף אחד לא נשאר לבד את יודעת את זה... לכול אחד יש את האחת שלו כפי שלכול אחת יש את האחד שלה מצתער שאני מסיים פה, אני נורא עייף ויכולתי לדון בנושא רבות בגלל שכבר וויתרתי המון פעמים וכמעט שעשיתי לעצמי משהוא עד שהבנתי שחשוב לי לחיות בשביל אלו שאני אוהב ולחכות לבוא הדברים הטובים שאני מחכה להם מעל 17 שנים והם עדיין לא באו... :``( Take care Lonely Angel - Elad.

שרית21

New member
למלאך בודד

אני מאמינה בחיים אני מאמינה באהבה אתה חוקר את חיי הפרטיים מאוסף שירים שלי שניכתבו בתקופות שונות אני מצטערת לנפץ לך את הסיפור שבנית סביבי אבל אתה טועה לפעמים אני רואה דברים מהצד וכותבת עליהם לפעמים אני מכניסה את עצמי לנעלי מישהו אחר לפעמים אני יוצרת לעצמי דמות בראש ונכנסת עד סוף התפקיד לפעמים קורים המון דברים במציאות לפעמים בחלום

יקירי - איזו חשיפה !

שרפת אותי מבפנים... אני מקווה שלא התכוונת באמת לדבריך - אתה מפחיד אותי מאוד את האמת אף אחד לא יכול לדעת מה עובר לך בפנים - אבל מתוק שלי אם אתה צריך לדבר עם מישהו למה אתה לא עושה זאת - יש מספיק אנשים שאוהבים אותך כמו שכתבת הדאגת אותי עם המילים האלה - אני חוששת להתקרב ולדבר אז אם תהיה מוכן לעשות שיחה ארוכה כזאת לתוך הלילה - אני מוכנה לשמוע הכל אתה יודע ב``חדר`` שלנו אוהבת אותך ילד !!! שולחת לך חיבוק חם וחיוך שמקווה שימלא בליבך :) אגב - תרגיש טוב ! שלך מכל הלב (אתה כבר יודע מה עומק המילה ``שלך``) ענבל נק` קטנה ונוספת שאני מקווה שלא תעורר שערוריה - כבר אמרתי לך משהו בקשר לזייפנים :) מקווה כי תבין

למעלה