חיים - אהבה - מוות...
שרית... בדברים האחרונים שכתבת נראה כי התאהבת בבחור וגילית שהוא לא מתאים לך ולכן נפרדת ממנו וכול האהבה הביאה שבר בגופך שגרם לפניה אלוהית לתת את החיים וללכת... יש לך טעות בדברייך כי נראה כי כתבת פה מן יומן אישי על אהבה שלך למישהוא : התאהבת , התאכזבת , הרגת(הרעלת) והתאבדת... אהבה היא אכן דבר חשוב מאוד שבלעדיו אנו לא יכולים להתקיים... רבות ישבתי וחשבתי וכתבתי דברים ואני כותב עדיין כול יום בכיתה שלי ובוכה על בדידותי אבל אין טעם לקחת את חיי וללכת לאבדון אפילו אם הכול נראה רע... אהבה לפעמים מגיעה מאוחר ולכן אנו צריכים להיעזר בסבלנות ולשרוד את המבחנים הקשים ביותר, את התקופות הקשות ביותר בחיים... אסור לנו לוותר, כי לפעמים האהבה נמצאת ממש מתחת לאפינו או לידנו אבל היא רק מתביישת לומר שלום ואנחנו שוכחים את רגשותינו ומשקרים לעצמנו בכך שאנו מפנימים את רגשותינו לאהבה שמחכה בצד ומחפשים בנרות אהבה שלא נמצא... גם אם יקח לנו המון זמן לעולם אסור לוותר בגלל שאנשים נפלאים כמונו חייבים להישאר כדי לשרוד את האכזבות והקשיים כדי להיות מוכנים לקבל את האוצר האמיתי , את האהבה. ובזמן זה כבר נהיה מוכנים לכול דבר כי נדע שגיאות אכזבות ודברים אחרים ונוכל להתקדם קדימה ולשבת בחוף ים רגוע בזמן השקיעה ולהרגיש את האהבה באוויר... גם העתיד חשוב לפעמים וכדי לך לחשוב על עצמך מאשר על אהבה בגלל שאת חשובה ותחשבי לאן תגיעי לאחר המוות ומי יושיע אותך... נכון שיש אכזבות רבות והרבה דברים כואבים בחיים אבל זה לא סיבה להפסיק ולוותר על הרצון לחיות... דווקא במצבים אלו את צריכה להחליש את האויבים ולהאבק ביאוש בעזרת דימיון, חלומות ואהבה לעצמך. לתת לעצמך להרגיש טוב כי יש הרבה שדואגים לך ואוהבים אותך והם לא ישרדו בלעדייך... וזה ישבור אותם מכול הבחינות... עשי חשבון זה עימך התעדיפי למות או לחיות בשבילם - בשביל אלו שאת אוהבת (משפחה חברים וכ``ו...) ואהבה שתבוא בעתיד... אף אחד לא נשאר לבד את יודעת את זה... לכול אחד יש את האחת שלו כפי שלכול אחת יש את האחד שלה מצתער שאני מסיים פה, אני נורא עייף ויכולתי לדון בנושא רבות בגלל שכבר וויתרתי המון פעמים וכמעט שעשיתי לעצמי משהוא עד שהבנתי שחשוב לי לחיות בשביל אלו שאני אוהב ולחכות לבוא הדברים הטובים שאני מחכה להם מעל 17 שנים והם עדיין לא באו... :``( Take care Lonely Angel - Elad.