מתנת טיסה למשלחת....

nofiiit

New member
מתנת טיסה למשלחת....../images/Emo160.gif

טוף.... אז תודה רבה על העצות הקודמות שלכם.. הפורום הזה מעולה!!! ויש פה מלא רעיונות מגניבים. טוב אשמח אם גם עכשיו תוכלו לעזור לי! טוב אז חברות שלי טסות לפולין! ואני רוצה לרשום להם מכתב אם: -דברים לעשות במטוס. -דברים לא לעשות במטוס. אבל אני רוצה דברים מצחיקים... לדוגמא: דברים לעשות במטוס- לחשוב עליי לא לעשות במטוס- לשבת בשקט.... וגם אני רוצה רעיון יפה למכתב טיסה אבל משהו מעבר למכתב, לדוגמא: יומן מזכרות, פנקס..... לא יודעת! כל מיניי בסגנון... רעינוות יתקבלו בברכה:]

KarinDi

New member
מכתבי טיסה

מה לעשות: לשגע את הדיילת, לבקש עוד מהמלוחים הטעימים האלו, לבדוק את כל הערוצים בטלויזיה ואז להירדם, לשגע את כל האנשים במטוס שלא שייכים למשלחת (לא לעשות- לשגע גם את הטייס)... משהו מעבר למכתב: קודם כל הרעיון הנדוש- "מחברת טיסה". חוצמזה אפשר להכין ערכה של דברים קטנים שתמיד שוכחים בבית, להכין מחברת עם משפטים יפים ומעודדים וסיפורים שקשורים לנושא, להכין מעטפה גדולה בה מלבד במכתב הן יוכלו לשמוא גם מזכרות מהטיול, להכין דף גדול עם דגל פולין, זלוטי (מטבע פולני), מתכון למאכל פולני מסורתי, מילים שימושיות בפולנית ועוד...

ואני מרחיבה את הרעיון...

ערכה לטיסה: מגבת פנים קטנה/מטליות לחות, כלי תפירה, כיסוי לעיניים, חטיף קטן שוקולד או אנרג'י, מסטיקים, שפתון לחות, פינצטה, פלסטרים, דיסק, תמונה שלך שלא ישכחו אותך חלילה (הרי את גם רוצה לקבל מתנות
מה עוד? מה לעשות בטיסה: סקס בשירותים של המטוס??
להתאמן במשפטי מפתח בפולנית

למעלה