מתנת יום הולדת

מתנת יום הולדת

אהלן
אחי הקטן עוד מעט חוגג 23 (הזוי) ואני רוצה לקנות לו משהו נחמד אבל לא מצליח לעלות במחשבותיי מה
בכל אופן - לא גאדג'טים, סמארטפונים וכאלה.. הוא מאבד/הורס/מפיל אותם לאסלה כל יומיים. בושם - נדוש מדי..

תנו רעיונות יצירתיים

spaysi8

New member

התקציב לא משנה

אני מרוויח טוב כרגע אז אני מוכן להשקיע..
מה הוא אוהב? ספרים, צילום, בישול, ספורט..
חשבתי לקנות לו שובר לסדנת בישול, הבעיה שהוא גר בעין גדי ואין לו בכלל זמן להגיע למרכז.. אז זו קצת בעיה
אני מנסה לחשוב על משהו שהוא לא חומרני כי הוא לא בנאדם כזה..

spaysi8

New member
סדנת בישול יש בכל מקום

תחפש באינטרנט משהו קרוב לאזור מגוריו,
יש גם סדנאות שוקולד..

סדנא כזו או אחרת זו אחלה אופציה,

צילום, בישול, לא חסר.

מה עם צניחה חופשית/ טרקטורון מעופף/ משהו בסגנון?

lee05

New member
ממממ

אני באותה בעיה. ולאחי יש יומולדת מחר

שנה שעברה הוא בדיוק קנה מצלמה והתחיל לעסוק בצילום אז עשיתי לו מנוי שנתי באתר פוטולייט.

עוזר?

אין לי רעיון רק סיפור חצי מצחיק .. פעם אחת חבר שלי ניג'ס לי על נושא דומה וכשנמעס לי
אמרתי לו באופן נחרץ "זונה!" תזמין לו זונה\נערת ליווי וואטאבר וזייהו ..
הוא התפלא על הרעיון ואני אמרתי לו שזאת אחלה מתנה כי תמיד כיף לפתוח את האריזה וזאת מתנה שתמיד "נותנת" ונותנת ונותנת ......

מיותר להוסיף שהוא הפסיק להציק לי .. נכון

Purple Mushroom

New member
אולי ספר? או דיסק?

משהו מוסיקלי. אולי תלכו להופעה כלשהי של זמר \זמרת\הרכב אהוב על שניכם? או למסיבה? (אתם תל אביביים?)
אני זוכר שביום הולדת 23 של אחותי האהובה והשניה, (יש לי 3 אחיות), אכלנו ונפגשנו בסניף הראשון של ספגטים, ביבנה, אאל"ט. על חשבונם. היה מאוד נחמד, ואח שלי אמר משהו על גיל 23, זה מופיע במאמרים, מאמר שאני כתבתי,
בסוף שנת 2005. (באותה שנה של היומולדת נראה לי). :).
כן כן, יש לי רק אחות אחת, האחות הקטנה, שהיא עדיין בת 20+. (28). בשנתון של כמה מ"זקנות" הפורום, אני כבר ממש קשיש, עם חצי רגל בתוך הקבר. |זומבי|
.
השנים חולפות להם, בכיף.

למעלה