מתנת יום הולדת

anat36

New member
מתנת יום הולדת

לאבא שלי יש יום הולדת הוא לא אוהב לציין את הארוע ולא אוהב מתנות אבל אני לא יכולה לבוא בלי מתנה. יש לו הכל. ואני לא יודעת מה להביא. אולי יש לכם המלצה מה הייתם רוצים לקבל כמתנת יום הולדת (זה לא יום הולדת עגול) תודה מראש ענת

yaely2

New member
מנהל
ענתי יקרה ../images/Emo168.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

שלום ענתי,
לכבוד הוא לנו לקבל אדם צעיר הבא לבקש מאיתנו יעוץ. אני הייתי קונה מצלמה. לא משוכללת, הכי פשוטה. שיצלם את הנכדים, את הגינה ככה לתחביב. לי אישית יש מצלמה במאה שקל, והיא משרתת אותי יותר מכל המשוכללות, אפילו אם תגידי אינו חובב צילום, המצלמה מושכת. אם יש לו כבר אז חשבי על משהו אחר, או על אבא אחר. יעלי

מנורה

New member
תלוי בתחביבים שלו

כרטיסים לתאטרון/קונצרט/אופרה וכד' שובר מתנה לסטימצקי

dani 123

New member
אני הייתי מכין לו משהו

לקנות אני מניח שהוא יכול לבד. מתנה שהוכנה היא עדיפה לדוגמא: צלום ממוסגר של המשפחה, הנכדים,

שרה16

New member
בשביל אחד שלא אוהב מתנות ,צלום

ממוסגר,או ציור ממוסגר של כל הנכדים,זה אחלה!

מנורה

New member
נכון שמתנה שמכינים היא אישית יותר

אבל גם מתנה קנויה עדיפה על לקנות לבד. מי שמגיש מתנה חושב עלינו ומשקיע זמן ומאמץ ואסור לשכוח את זה ולהודות מכל הלב ולא להגיד את המשפט הידוע "בשביל מה היית צריך.." לקבל מתנות זה כייף כתוב באיזה שהוא מקום שונא מתנות יחיה נו באמת...

את כל כך צודקת מנורה.....

חמותי ז"ל שהיתה באמת מלאך ואהבתי אותה אהבת נפש היתה תמדי מגיבה ב-"בשביל מה הייתם צריכים" וזה היה מוציא לנו את כל הכיף מהגשת המתנה..... אני למשל מאוד אוהבת מתנות, ובעיקר קטנות, אלה שמעידות על תשומת לב ורצון לשמח אותי... ולמעשה זה התפקיד הראשוני של המתנה לא????

מנורה

New member
אם לי מביאים פרח עשו לי את היום |פר

לצערי אני גדלתי על "פרח" חבל זה נובל . גם מילים שכותבים מהלב הם מתנה נפלאה.

../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

פרח משמחני הכי הכי וכמתלווה אליו פה-רך השמחה ממריאה לשחקים... וואלה אפילו יצא לי חרוז (

anat36

New member
תודה רבה חברים על התשובות

אני בטוחה שבאחת מהן אוכל לעשות שימוש

למעלה