מתנת יומולדת - עשה זאת בעצמך?

Ancient

New member
מתנת יומולדת - עשה זאת בעצמך?

אני לא חושב שזהו הפורום המתאים לשאול בו את השאלה, אבל אני דוגל באימרה שמה שלא מועיל לא מזיק, אז אני אלך על-זה: יש לי ידידה מאוד קרובה בבסיס, אפשר אפילו לומר שאנחנו כביכול "ביחד", רק לא באופן מוגדר. לאותה ידידה יחול יומולדת בעוד כחודש וחצי, וכבר שאלתי אותה מה היא תרצה ממני כמתנה ליום ההולדת. כתגובה, היא ענתה לי שהיא לא רוצה משהו "קנוי", אלא משהו שאני הכנתי, בשתי הידיים שלי. השאלה שלי היא כזו: מה ניתן להכין למישהי כמתנה ליום ההולדת, כשציור \ פיסול \ רישום או כל דבר "אמנותי" אחר אינו מכשרונותי? המממ... נראה לי שזהו, מקווה לעזרתכם. תודה!

אתה יכול להכין שעון קיר מעץ.

על חתיכת העץ צורבים את המספרים בעזרת זכוכית מגדלת. קודחים חור באמצע. מ]ריצים קצת לכה. ומחברים את המנגנון. [לשים לב כשקונים את המנגנון שיש לו מתלה] אתה יכול לקפוץ לחנות של חומרי יצירה ולקבל רעיונות רק מהחומרים שתראה שם. [יש שם גם כל מיני קופסאות לצביעה - לא מסובך מדי] אתה יכול גם לקחת תמונה שלכם ולהכין לה מסגרת יפה מכל מיני חומרים. בהצלחה

Ancient

New member
המממ.. רעיון נחמד! ../images/Emo13.gif

הרעיון של השעון דווקא מצא-חן בעיני על-אף הקושי שאני מניח שקיים, בלצרוב את המספרים עם זכוכית מגדלת. אני מניח שזה יקח המון זמן, לא? אני אשמח לשמוע עוד רעיונות!

בשתי ידיך זה לאו דווקא אומנותי..

תחשוב יותר יצירתי!!.. תקח סל פיקניק..מלא אותו בכל טוב..החל בבקבוק יין..עד גבינות, מיני מאפה..וכו´.. וכל זאת בשתי ידיך..
לעיצוב האוירה אפשר להעזר במפה משובצת, נרות, מוזיקה השראתית..אין גבול ליצירה.. עוד רעיון..אפשר לקחת קופסא לעטוף אותה יפה..ולשים בתוכה כל מיני דברים קטנים שאספת..נרות, צדפים, פרחים, סוכריות, בובות קטנות ..קופסת הפתעות..לאו דווקא דברים שאתה הכנת אבל בהחלט חשבת עליה שאספת אותם.. עוד רעיון..scrap book מחברת שבה הדבקת וכתבת ואספת : תמונות, משפטים משירים, תוים, גזירות מעיתונים, פרחים מיובשים, דברים ריחניים, שירבוטים, הגיגים ומשפטים פילוסופיים, זיכרונות...וכו´.. לעטוף ולעצב אותה בהשקעה בניירות יפים, צבעים, ומדבקות.. שוב..לאו דווקא דברים שאתה הכנת אבל בהחלט חשבת עליה שאספת אותם.. היא לא תוכל להגיד שאתה לא מקורי..
שיהיה לך בהצלחה..

Ancient

New member
באלה הידיים...

שבלולית, אני באמת מודה לך!
אבל (ובכל משפט צריך להגיע אבל...), לדעתי (בלבד!), לאסוף צדפים, פרחים, לשים מדבקות וכאלה דברים, יראו מצידי כנשיים מדי, הלא כן?
ואגב, אם כבר דיברנו על סקראפ-בוק, אולי תוכלי לתת לי רעיון למתנה, שתכלול בתוכה את השיר "אגדת-דשא" של מאיר אריאל, שיר שהיא מאוד אוהבת? נו, את יודעת... "... יש ערימה של חבר´ה על הדשא, אני דברים כאלה מחבב..." ? ושוב, תודה לך!

psa

New member
Ancient עוד רעיונות../images/Emo62.gif

בהמשך הרעיון של שבלולית :קופסה / סלסלה עטופות יפה - להכניס בתוכה דברים שהיא אוהבת , שיר , שוקולד , משקה אהוב , פרח ועוד. הרעיון עפ"י השיר המקסים :הכנת אלבום ,ישנן המחברות עם הכריכה העבה , אולי עם ציור המזכיר את השיר . או להכין עטיפה בעזרת מחשב (לא מילה גסה - אני פריקית שלו....
)/ אולי יש עטיפת מתנה יפה שתמצא בחנויות. באלבום להדביק/ לכתוב את מילות השיר . בשאר העמודים להדביק תמונות ,איזה כרטיס מיוחד / כתיבת זיכרונות מיוחדים ועוד ועוד.אפשר להשאיר דפים ריקים ולמלאם בהמשך..... לקנות את ה.c.d. עם השיר ,להוסיף עטיפה לתקליטור שאתה הכנת.

גם לי יש אבל..../images/Emo13.gif

טוב..זה קצת פולש לנושא אחר אבל.. אם היא רצתה שתכין לה משהו..יצירתי..אז כנראה היא מסוג הבחורות שאוהבות את הטיפוסים ה"אומנותיים"..
ובתור בחורה שגם אוהבת טיפוסים כאלה לא..זה לא נראה לי נשי בכלל.. אתה יודע בחורות אוהבות רוך, רגישות..בלה בלה.. לגבי השיר.. אני כבר אשים את הדיסק..ואנסה לחשוב על נושא.. מתי היום ההולדת?..

kireal

New member
בינתיים כנס ל- www.caricatura.co.il

קריקטורות ואיורים לכל מטרה: באירועים,למתנה,על הזמנות,איור לכל מדיה. אולי תמצא משהו

av_i_va

New member
עוד השלמה../images/Emo140.gif

ראשית, גם אם לך ההצעה של שבלולית נראית נשית... הרי שהמתנה מיועדת לאישה צעירה ואם אינך יודע עדיין, אלא דברים שמשמחים מאוד. (אגב, בכל גיל... ושווה לזכור!) אני מבינה שהרבה "יצירה" לא יהיה במתנה שתעניק אבל לפחות מחשבה יצירתית. גם אני מצטרפת להצעה של קודמותי, רק מוסיפה: אתה יכול להזמין "שיר במתנה". אלה חברה צעירים מנוה מונוסון (חפש בספר). הם ישאלו שאלות מכוונות וילחינו עבורה שיר על פי המנגינה שתבחר. עוד משהו נחמד ומקורי להוסיף לסל הפיקניק. וחשוב מכל, תהנו מערב מיוחד!

למעלה