מתנת שיפור מצב הרוח...

מתנת שיפור מצב הרוח...

אני לא יודעת מה איתכם, אבל החורף לוקח אותי למחוזות קרים ורחוקים, במיוחד כאשר אני לבד מתחת לפוך... יש לי ספר מקסים שנקרא - 42 מתנות ממני אליך - והחלטתי לחלוק איתכם את אחד הקטעים בו.... למרות כל מה שיקרה במשך היום, הכל יהיה לטובה בסופו של דבר. עמדתם במצבים קשים בעבר, האין זאת? לבסוף אתם תמיד קמים ועומדים על הרגליים. לפעמים הרגליים אולי כושלות מעט, לפעמים אינכם בטוחים מהו הדבר הבא שכדאי לעשות, אך תמיד אתם מוצאים את הדרך להתגבר על הקשיים. במיוחד כאשר אתם שומרים על חוש ההומור, ואינכם מאבדים את החיוך, אם תתנו את דעתכם לכך, תכירו בעובדה שביסודכם אתם איתנים מאוד. אולי אין לכם את התשובות לכל השאלות, אך לפחות יש לכם את הרצון לקוות, לנסות, להאמין! ביכולתכם לראות את המשך הדרך בכל מצב, הדבר תלוי בנקודת המבט. וכאשר אתם מתבוננים בכם, אפשר לראות שאתם בעצם... אנשים נפלאים. מחכה להתחלה החדשה שלי....:) לילה טוב לכולם..

פּרפרית

New member
בהצלחה ../images/Emo39.gif למתחילה מחדש

וברוכה הבאה בין שורותינו.

noa128

New member
עם כזה כיוון חיובי ומחזק ../images/Emo140.gif

תהיה לך יופי של התחלה..
מאמצת את המסר המקסים ומסכימה - הכוח שמבפנים הוא הכי טוב שיש... ברוכה המצטרפת, בייבי
נועה.

seeyou

New member
איך לשפר את מצב הרוח!-

מאמורו איטו "כמו שפעת או נזלת,שאפשר להידבק בהן, גם במצב רוח טוב אפשר להידבק. אם מישהו לידכם שרוי במצב רוח טו, התקרבו אליו והידבקו במצב הרוח שלו.

למעלה