בימים האחרונים שאלת כאן כמה שאלות ונראה לי שענו לך באופן ברור ומועיל.
לא יודע למה את מתכוונת כשאת כותבת מתכון מהרשת כאשר גם כל מתכון שמתפרסם פה הוא מתכון מהרשת.
שימי לב שברוב הבלוגים או הסרטונים שמתפרסמים ביו טיוב יש למטה מקום לטוקבקים ובאמת אפשר לראות תגובות וכן שאלות ותשובות רלוונטיות הן של המפרסם והן של אחרים, מתוך התגובות את יכולה להבין אם המתכון מוצלח ומצליח לכולם וכן אם יש משהו לא ברור בהסבר עצמו.
שיטה נוספת בה אני נוקט כאשר אני מחפש מתכון מסויים היא לבדוק במקביל בכמה מקומות שונים, להשוות בינהם ואז להבין הן את ההגיון שבמתכון והן מה בו עיקר ומה תוספת של בשלן זה או אחר.
כמו כן יש יתרונות למתכונים שמופיעים בצורת סרטון בעיקר במתכונים שדרך ההכנה שלהם מסובכת יותר.
אני עדיין סבור שרחבי המרשתת הם מקום מעולה למצוא מתכונים חדשים ואם מחפשים באופן ממוקד ומושכל אפשר למצוא כמעט הכל.
כן, אף פורום בתפוז לא כתמול שלשום. כמות הכותבים פחתה, יש גם פחות מתיחות והתלחמות. לגבי התלונה על מתכונים ברשת, חל איסור (ע"י ההנהלה) לשים פה קישורים. אז כולם גלגלים לבד. גם לבד זה בסדר. יש גם את סירי ואלקסה...
אתה רואה שהיא כותבת שהמתכונים שמוצאים ברשת לא טובים
לחפש בגוגל בן אדם יכול לבד - הוא לא צריך להכנס לפורום מתכונים כדי שיפנו אותו לגוגל.
 
נכנסים לכאן לבקש מתכונים בדוקים מגולשים שיודעים שניתן לסמוך עליהם.
 
אותו דבר היה בפורום ביקורת מסעדות המצויין.
 
לצערי אכן התנועה בפורומים ירדה. זה משהו טבעי שקורה כל כמה שנים עוברים בין פלטפורמות. היום זה רשתות חברתיות.
 
אבל מאגר הידע שנצבר כאן הוא עצום, והפורום הצמיח לאורך השנים את טובי הבלוגרים בעברית. קצת חבל שברגע שהבלוגרים צברו תאוצה הם נעלמו מהפורום ולא נשארו להחזיר ולשמר את הפורום כמוביל בארץ.
 
אבל שוב - דרכו של עולם
וגם כשמוצאים מתכון מסויים ויש שאלה לגביו כנראה שאחרי פרק זמן סןגרים את פרסום התגובות שם ואין עם מי לדבר. עונים ממש בהתחלה ואח"כ לא. אם מעולם לא נכשלתי כאן. הרי ששם באותו אתר שתמיד עולה בין הראשונים הפספוס הוא כמעט בדוק.
 
כמויות השומן והסוכר מופרכות וכן הלאה