מתסכל מתסכל מתסכל

מתסכל מתסכל מתסכל

אני חדשה פה , אז שלום לכל חברי הפורום :) אז אני אשמח לשתף אותכם בחוויה שלי עם פסוריאזיס ואשמח אם הוותיקים והמנוסים יכולו לענות על שאלותיי . אני סטודנטית לרפואה בהונגריה , ובפעם הראשונה זה הופיע אצלי לפני שנה וחצי כשהייתי בהונגריה , אבל זה היה רק באזור המרפקים וההתפשטות לא היתה ממש רחבה גם לא באזור זה. את הטיפול קיבלתי כשחזרתי לארץ ולהוסיף על הזה המזג האוויר החמים בארץ בניגוד לקור באירופה התוצאות היו טובות . אך לצערי כשהתחלתי את הסמסטר השני זה התפשט אצלי בערך לכל הגוף . אני מבינה שהטירגר של זה זה לחץ ממושך אבל מעצם העובדה שאני לומדת רפואה , לחץ זה אחד המרכיבים העיקריים בחיי. אז בהתחלה הייתי אופטימית חשבתי שאם אני אמרח טופיסלן ( מה שמרחתי על המרפקים) אחרי שבועיים זה יעלם אבל כמובן זה לא קרה והמצב רק החמיר , אז הלכתי לרופא פה הוא נותן לי כמה משחות שלמען האמת חוץ מהעובדה שהן מכילות סטרואידים (ומריחות רע ) אין לי מושג מהן , אבל הן לא באמת עזרו בהתחלה קצת הורידו מהקשקשת על הפלאקים אבל באיזשהו שלב גם זה בקושי . העניין הזה של להתעסק עם זה באופן יומיומי פשוט מייגע . כשחם אני עדיין לובשת חולצות ארוכות , לצאת עם חברות כבר נראה קשה מדיי כשהביטחון הוא איך להגיד קצת ברצפה , להתמודד עם נעיצות עיניים של אנשים בידיים ובצוואר שלי ואלה שלפעמים סקרנים מדיי ושואלים.פשוט מתסכל ! ועוד מתסכלת העובדה שזה נראה כאילו זה פה בשביל להישאר... אז ככה עוד שובעיים אני מסיימת את תקופת המבחנים ואני חוזרת לארץ. עכשיו אני אשמח לשמוע מאנשים שחושבים שיש לנו את אותו הדבר מה לעשות אני מאזור הדרום אני ממש אשמח לשמוע על המלצות על רופאים בתחום זה . וגם אשמח לשמוע פרטים על הטיפול בים המלח ? איך ? דרך מי? באמת סל הבריאות מכסה את זה ? ובכלל אנשים זה הולך זה משאיר סימנים אחרי זה העור באמת נראה בריא אם במקרה והטיפול הולך טוב ? אז שיהיה לכולם המשך ערב מקסים ותודה מראש :)

ארתור01

New member
אולי יש פה אספקט ריגשי

יתכן וזה לא רק עניין של מזג אוויר, יתכן והגוף מנסה לבטא מחאה כנגד השהייה בהונגריה...

למעלה