מתעורר בלילה...

iris & ben

New member
מתעורר בלילה...

בן בן 18 חודשים נהג לישון ברציפות לילה שלם מ-8:00 בערב עד 7:00 בוקר. בשבוע האחרון הוא מתעורר באמצע הלילה ובוכה בהסטריה כשעיניו עצומות מאוד קשה להרגיע אותו באיזהו שלב אני נותנת לו סימלאק בו תקופה האחונה אינו "אוכל טוב" - מעדיף סימיאלק עם דיסה כמו כן כל הטוחנות מאחור צומחות עתה בבת אחת אני לא יכולה להצביע על סיבה להתעוררות: רעב/חלום רע/כאב שיניים מה לדעתכן/ ם הסיבה? והם זה טוב שאני נותנת סימילאק בלילה? הערה: בן פרט לסימילאק ומיץ תפוזים סחוט אינו שותה כלום וגם לא מים אבל זו שאלה לעם אחרת עכשיו 3:40 לפנות בוקראצלנו הוא נרדם ואני לא...

Iris-1

New member
אני חושבת שההתעוררות בלילה זה

אך ורק בגלל השיניים. כל פעם שהוא בוכה תמרחי לו טיג´ל או בונג´לה או כל דבר אחר שיש לך בבית ותופתעי ל ראות באיזה קלות הוא יחזור לישון. לעניין האוכל בלילה - אכן לא טוב בגלל השיניים (את יודעת רקבון וכו´).

Iris-1

New member
רקבון = עששת.

ובגלל הוא בגיל שכבר הם אינם אוכלים בלילה.

סביר להניח שהבכי

הוא מהשיניים..אז יש טיג´ל.. וגם חיבוק שבדר"כ מרגיע... לא כדאי סימילאק אלא רק מים בגלל העששת.

iris & ben

New member
מתי למרח?

אם אני אמרח לפני שהוא ילך לישון האם זה ישפיעעד אמע הלילה? הוא נרדם בסביבות 8:00 ומתעורר בבכי בסביבות 2:30 מה לגבי לתת נר אקמול? ואני אהיה נודניקית...אחרי הסימילאק לרב הוא נרדם או שאני מעיברה אותו למיטה שלי לשעה תודה מראש על התשובה

כשהוא מתעורר..

תמרחי לו קצת..ואם עדיין לא עוזר אז תתני לו קצת מים..וחיבוק לא כדאי לתת נר אקמולי.. רק אם זה ממש מגיע לסף כאב בלתי נסבל...מבחינתי כמה שפחות אקמול..אבל אני לא דוגמא בעניין זה..

אסנת+

New member
אולי חלומות ?

יכול להיות שהוא הגיע לשלב החלומותף ערן (בן שנה ותשעה חודשים) קם בלילה מחלום, כלומר אני רואה עליו שהוא עדיין חולם, במידה והוא קם מבכי אני פשוט מנסה להעיר אותו (זה מצחיק לראות שהוא אם עיניים פתוחות אך עדיין ישן) ופתאום הוא קולט שאין כלום מסתכל עלי וחוזר לשכב. תנסי גם אצלך, קחי כמה דקות, למרות הבכי, ותראי אם הוא לא נרגע לבד.

למעלה