מתעמלת חוצפנית, איך אתם הייתם מגיבים?

Narion

New member
מתעמלת חוצפנית, איך אתם הייתם מגיבים?

אחרי שסיימתי את כל המכשירים שלי, נותר לי מכשיר אחד לשרירי בטן.
כשהקרבתי אליו פתאום התיישבה שם איזה מישהי בת 50 ומשהו, ועם הפאקינג תיק יד שלה התחילה לסובב את האגן.
אחרי חצי סיבוב היא עצרה והתחילה להתעסק עם התיק, ניגשתי אליה ושאלתי אותה יפה אם זה בסדר מבחינתה שנתאמן ביחד, והיא עונה "למה שנאתמן ביחד?, רק התחלתי עכשיו...".

מכיוון שהיא הייתה מבוגרת ממני, ומכיוון שלימדו אותי לכבד אנשים מבוגרים, העדפתי להתעלם ופשוט להמתין בצד, ואז אני רואה אותה עונה לטלפון נייד, ופשוט יושבת על המכשיר ומדברת בטלפון.

בשלב הזה כבר ניגשתי למדריך שישב לידי והערתי לו על המצב, הוא ראה שהיא באמת לא עושה כלום ורק מדברת בטלפון, אז הוא הלך להקים אותה.

איך שהיא קמה, התיישבתי והתחלתי להתאמן, תוך 3 דקות סיימתי את כל ה3 סטים שלי, וכמובן שהיא לא חסכה זמן כדי לגדף אותי ללא הפסקה, בסופו של דבר אמרתי לה שעדיף לה לסתום את הפה או שאני אדאג שיעיפו אותה מהמכון והיא נכנסה להלם.

אחרי שקמתי מהמתקן, היא הלכה ביחד איתי לאיזור התיקים, והתלוננה למדריך שקיללתי אותה (מה שכמובן לא נכון).

בשלב הזה כבר אמרתי למדריך שאם היא תפנה להנהלה, שיידאג לערב אותי גם כן, כי הוא מבחינתי פעל כשורה.

-עצוב שיש אנשים כאלה, אנשים שזורקים זין של קילומטר על כולם, שמשאירים מתקנים רטובים בזיעה, שמדברים בטלפון בלי להתאמן דקות ארוכות, שמשאירים מגבת ונעלמים, וכ'ו.

מצטער, לאנשים כאלה יש לי אפס סובלנות, ושיתלוננו עד מחר.

Narion

New member
*כשהתקרבתי אליה

ועוד כמה טעויות דקדוק - תתעלמו.

שניכם טועים

כמובן שהגברת הייתה צריכה לכבד את כללי המקום וכללי התחשבות בזולת בכלל.
עובדה שכאשר המדריך ביקש ממנה לפנות היא פינתה.
אתה היית צריך לשמור על קור רוח ואם לענות בכלל אז רק להזכיר שסה"כ אתה בישקת התחשבות מינימלית בזמנך ומקסימום יכולת להזכיר שיש כללים במכון הכושר ובזה לסיים את השיחה.

לאלימות מילולית כמו "אמרתי לה שעדיף לה לסתום את הפה או שאני אדאג שיעיפו אותה מהמכון " אין מקום ואין הצדקה בשום מקום ובשום סיטואציה.

למעלה