מתעמלת חצי שנה

eliyhukz23

New member
מתעמלת חצי שנה

אני בת 21 ושוקלת 67.ואם לילדה. אני מתעמלת כבר חצי שנה בסטודיו c ואיני רואה בכלל באופק תוצאות (לא שיניתי הרגלי אכילה) מה עלי לעשות? מה עלי לאכול ולהיות שבע? תודה רבה.

פורום לא נכון

הגעת לפורום התעמלות קרקע ומכשירים. מה שעלייך לעשות זה לפנות לפורום אירובי ועיצוב הגוף, פורום חדרי כושר או פורום תזונה. אנחנו כאן בפורום נמליץ לך לשלוח את הילדה לחוג התעמלות.

PRIHADAR

New member
אבל רק לידע כללי:

חייבים לשלב פעילות גופנית עם שינוי הרגלי תזונה. אחרת זה לא עובד... זה לא "דיאטה", זה שינוי הרגלים, זה נרכש לאורך זמן עם הרבה סבלנות ורצון טוב, ונשאר לכל החיים. באופן כללי מומלץ להרבות בירקות ושתיית מיים. בהדרגה להוסיף עוד כוס מיים ביום, ועוד כוס ועוד כוס.לאט לאט. לפירוט נוסף והכוונה אישית יותר את מוזמנת ליצור איתי קשר במסרים. בהצלחה! הדר

פרי הדר?

האם זאת את הדר פרי שהייתה איתי בקורס מדריכות בוינגייט בשנת 1998?

PRIHADAR

New member
כן, זאת אני

שלחת לי הודעה למייל הקודם שלי שהפורום נפתח , אז באתי! גם אני אוהבת התעמלות..........! התעמלות זה הכי כיף, למרות שאני מתחרה בטריאתלון מקצועני. תמיד חסרים שם מכשירים.... קורה, מקבילים... רק בטריאתלון עמק הירדן (ליד אולם ההתעמלות "בית-בנדל" אני יכולה ממש לשלב....:)

PRIHADAR

New member
ומה איתך?

סיימת את התואר? כמה עוד יש לך? מה את עוד עושה? -קורס מאמנות סיימת...?

מה איתי

בסוף החודש אני מסיימת תואר שני. גם קורס מאמנים סיימתי. מה שעשיתי השנה זה ללמד חינוך-גופני בבי"ס ולעבוד על התואר השני שלי. עכשיו אני בחופש מהעבודה, מסיימת את העבודה האחרונה שלי לתואר ואח"כ נראה מה יהיה...

למעלה